Komentari za tekst "Mama: Evo zašto je ženama teško da smršaju nakon porođaja"

Komentara
4
Ostavite komentar
Ja sam isto kao i ova mama bila uvek mršava i imala lepu liniju... Sada mrzim svoj stomak. Nemogu da se ogledam gola. Uvek kada ga pogledam padne mi na pamet da je to stomak jedne bake, a ne devojke koja još ni 30 godina nema... Što se tiče kilograma, stagniram na 75 (nekad padnem i do 70 ali se ubrzo vratim na 75) i samo molim Boga da ne odu na gore, a da se nadam da će spasti, nemam više nade. Jednostavno, pre sam mogla da nosim bilo šta i da izgledam odlično, sada moram dobro da tražim, puno da probam, ali Bože moj, samo nek smo svi živi i zdravi.
Bitno je da se u prva tri meseca ne vrati izgubljeno u porodilistu. Mleko zavisi od hrane al se ne treba prejedati nego vise jesti supice, kacamak, piti caj i vodu. Meni dok dojim telo trazi slatko koje kad nisam pod naletom hormona i ne pogledam.
samo da se probuši kašika...vežbamo dovoljno sa decom..mnogo brže se skida odmah nakon porođaja, dok beba sisa. Prva tri meseca su šansa a posle teže. Mleko dolazi svakako, jela ili ne.
A kod mene je bas obrnuto bilo svaki put! Dok sam dojila gubila sam vrlo polako, cim sam prestajala sa dojenjem - za mesec dana bih izgubila sve sto je preostalo! I racunam da su sve to hormoni u pitanju a moj organizam ovako reaguje na tu promenu. Jedino mi je ostao stomak posle trece bebe ali se nadam da ce i to otici postepeno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »