Komentari za tekst "BEBAC Vladi Srbije: Rešite svoje probleme bez otimanja od beba!"

Komentara
129
Ostavite komentar
i šta kaže vlada mesec dana kasnije?
Ma, neka i ukinu to, ali neka nam daju normalne poslove plate, da nam te pare ni ne trebaju... Ovako, zavrsis skolu i umesto da radis u struci, radis u pekari ili kod kineza za manje od minimalca, sto nije dovoljno ni za tebe, bez slobodnog dana, decu ni ne vidjas... I to ako imas srece da nadjes posao... I onda ti uzmu i to malo sto ti sleduje, jer je njima to mnogo administracije...
Sramota!!!
Vazno je da pune svoje dzepove, nemilice trose novac od naroda i obezbedjuju uzu i siru familiju raznim luksuzom a deca u Srbiji gladuju!
Strasno!
Dajte da organizujemo protest..da pokazemo nezadovoljsrvo kako to rade u celom svetu,na ulici! Dokle god trpimo,gazice nas! Ma nemam reci zaista!!! Umesto da povecaju roditeljski i deciji dodatak,da pomognu roditeljima bar nekako,oni nam odmazu!
Kada sam potpisivala peticiju na ulici za ukidanje PDV/a na bebi opremu ni na kraj pameti mi nije bilo da će nas preći na način da mora da se traži povraćaj. Mislila sam da se PDV uopšte neće uračunavati. Sve dok nisam dobila treće dete i saznala za proceduru. Vrhunac- nisam ni imala pravo na povraćaj jer smo sa primanjima imali malo više od famoznih 80000,00din mesečno iako smo petočlano domaćinstvo. Kao da sve bebe nisu iste. Da se razumemo, ja sam decu radjala sebi ne očekujući nikakvu pomoć od države, ali mi je više MUKA od skupljanja političkih poena na način da se ovaj narod laže. Šta znači i ovo do sada što je bilo? Roditelji predaju račune a onda čekaju po više od šest meseci i nikad nisu sigurni šta će i koliko dobiti. A sada i to ukinuše. SRAMOTA!!! Verovatno će nam sada uvesti i porez na decu.
svaka čast za Bebac! samo preko vas, mi roditelji možemo da izdejtvujemo prava za najmlađe. Skandalozno i pretužno je što Vlada radi
Meni je opstina Novi Beograd JUCE uplatila 4600 ya racune koje sam predala u februaru. Pritom sam ocekivala minimum 10000 (po mojoj racunici), imam blizance. Zalicu se 100%! Treba svi sa kolicima da odemo pred Vladu. Od ovog kucanja nema nista!
Bravo za tekst. Tako je, pdv treba da bude 0% iskazan na racunu kako bi se izbegle malverzacije. Ne verujem da bi prodavci digli cene jer nisu toliko bezdusni koliko ova drzava, ipak postoji zakon konkurencije koji regulise cene.
Ovo je jedan ocigledan nacin uzimanja para od dece sa nekim izgovorom.
Zasto kasne isplate porodiljskog i trudnickog toliko??? Od cega trudnica da zivi 3-4 meseca bez primanja??
Ovo je samo jos jedan okidac zbog kojeg ce mnogi otici iz ove zemlje.
Ja mislim da nikada necu zaboraviti ovu svoju drugu trudnocu i oko 3 meseca bez dinara, 3 meseca kad mi svaki dan treba neka suma novca za bilo kakvu hranu, da ne pominjem normalnu za trudnice, a racuni i potrebe drugog deteta, i kad iskrsne nesto-ves, odeca, obuca, a ja nemam ni za pola hleba. Mislila sam da cu da umrem, bila zeljna toliko toga-osnovnog
Za lgbt populaciju se odvaja velika svota novca za organizaciju i obezbedjenje, azilantima sve pogodnosti, drzavni funkcioneri pricaju bajke a sa natalitetom stojimi sve gore... Sve lopov do lopova. AV je promasio profesiju, trelalo je da se bavi glumom! Ocigledno mu bolje ide.
Sramota stvarno u kakvoj zemlji zivimo...uzas stvarno je svaki dan sve gori i tezi a mi nikako da se pokrenemo i da svi izadjemo na ulicu i da se pobunimo.
Evo ovako, npr suprug i ja nisno videli nista od novca za prvu godinu deteta, i zaista mi je drago da cujem da ste dobili neki dinar, ja od bruke koja me je docekala u koverti ni jedan jedini racun nisam vise poslala. A desilo se ovo, beba mi je bila na adaptiranom mleku, sve smo kupili jer je prva beba i nismo imali od koga da uzmemo ni kolica a ne nesto drugo a gde su pelene i kasice i sve sto ide sa tim, i dragi moji za povracaj svih racuna smo dobili oko 2300 ne secam se tacno. Ovu drzavnu vlast treba da je sramota sto postoje!!!
O čemu pričamo pre 2 godine za prvih 6 meseci predala sam račune u nekom iznosu od 10 000, većina za pampers, i to odredjen jer država ne vraća Pdv za sve, stiglo mi je rešenje da mi je uplaćeno 300 dinara.. Hvala puno državi, biću zahvalna do kraja života, a samo na papirologiju i kopije ja sam dala tih 300 dinara
Sta reci,ja sam danas podigla povracaj za pdv u iznosu od devet hiljada,ne znam zasto tako malo,ali ne znam ni zasto sam ocekivala vise,ako je nrko podigao cetrdeset hiljada za prvu godinu neka se javi ali mislim da se to nije dogodilo!
Totalna sramota i bezobrazluk bez daljeg komentara!!!
Supruga i ja smo se jedva namolili da idemo na drugo dete, i sad ovo.Mogu samo jedno reći.. I treba da nas nema, da izumremo, da nestane nacija. Ovo je sramota od takozvane države srbistana. Daju milione na vozila, na stotine hiljada vrednih, u struci obrazovanih državnih službenika, daju milione na fiktivne tendere, neke u... e projekte. Drage gospodje i gospodo.. Želim Vam puno sreće, zdravlja, ljubavi, para, ali ne u takozvanoj satiričnoj, izumirućoj republici srbistan.
Pokrenimo peticiju, da li mozete da organizujete to? Zasto da ide sve na teret roditelja
Pospesuju natalitet!Trudnicko nisam mogla da naplatim,pa sto poslodavac nije uplacivao doprinose,a ni jedna inspekcija nije nadlezna za to,oni i dalje bezbrizno rade a mom detetu ne treba nista,"sreca"da bar porodiljsko moze preko advokata i suda,ali naravno veoma sporo!Ukinite jos i povracaj pdv-a,niste dovoljno pokrali radnike i penzionere,dosao red i na bebe!Nisu se ni rodile a drzava ih vrc pljacka!Bravo za AV i sve koji su za njega glasali!
Smanjite plate u epsu i ostalim drzavnim lopovskim firmama,ostavite bebe na miru!Ukinite pdv na svu bebi hranu i opremu,i tako je povracaj samo na 10% stvari,a sta sve treba za bebu i koliko kosta!Vucicu i Vulinu ako niste sposobni da vodite drzavu prepustite onom ko to zna da radi!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Pronalaženje prave strategije za mršavljenje može delovati kao nemoguća misija »