Komentari za tekst "Fotografije porođaja iz ugla jedne mame"

Komentara
19
Ostavite komentar
Oba puta sam ovako slikala. Imam i video snimke kad sisaju odmah posle rođenja. Predivna kolekcija.
Moze ovo i u Frontu. Imam trostruko iskustvo i to lepo.
Moram da se pohvalim.. :D I ja imam divne fotografije dok sam se poradjala. Bukvalno od kad je beba izasla,kada je zaplakao,kada mi je prinet,kada je meren.. Apsolutno sve. I sve to zahvaljujuci mojoj jetrvi koja je sve vreme bila uz mene i fotkala.. :) Inace,ona je glavna sestra u urgentnoj,pa su je zato i pustili. Inace,ni kod nas to ne dozvoljavaju.. :)
Prelepo. I ja sam se rasplakala.
Totalno ludilo! Isprva sam bila skepticna, a sa druge strane- zasto da ne! Blago njoj kada je bila u situaciji da sve to izvede sama, secace se bolje svakog trenutka...za pocetak, imala je privilegiju da primi epidural i da je, najverovatnije njen doktor poradja, a da ne pricam o prisustvu supruga ili majke porodjaju! Kod nas u Nisu, je sve to, kao sto neko vec rece, i dalje naucna fantastika, na zalost! U svakom slucaju, hvala joj na drugacijoj perspektivi i slikama preslatke bebe.
Isto kao i u Kotoru...
Moje fotografije su slicne poslednjoj. Muz me je drzao za ruku pa nije bas sve fotografisao. Narodni Front
Divna beba!
Odmah sam se prisetila svog porodjaja :-) Prelepe slike :-)
Za nasa porodilista i nasa iskustva ove slike su naucna fantastika...
Zvezdara
ja sam se rasplakala...
Da se covek rasplace...
o Boze,carobno!
Blago ovoj zeni..kada bi samo kod naa ovo moglo, koliko bi porodjaj bio lepse iskustvo. Meni je baa trebao muž, tako bih volela da je bio sa mnom.. Betanija :(
Draga Jelena, ni u Betaniji nije drugacije. Poseta nema i nisu bas ljubazni niti zainteresovani za zenu. Sto se porodjaja tiče zena se svakako poradja sama :) babica je tu da pomogne, a lekar uopšte ne mora biti tu. Mora u blizini tipa ako sestra vikne da on cuje, ali u sustini lekari su samo za CR, prirodno nemaju ulogu posebno ako sve ide uredu :) Zelim ti brz i lak porodjaj i veruj, koliki god da boli...bices najsrećnija na svetu posle toga :*
U bolnici u Cacku gde cu se ja poroditi se cak deru na tebe kada places ili jauces od bolova. Bolnicka odeca pocepana,sestre jako ne ljubazne i drske (cast izuzecima kojih je jako malo) .. Porodica se tera iz bolnice i ne dozvoljava se poseta porodilji ako ne das neki dinar.. Doktora ima i dobrih i losih,mozes samo da molis boga da ti zapadne ovaj dobar. Inace ovaj drugi moze cak i da ode na pola porodjaja i kaze ti "poradjaj se sama" kao sto jedan rekao mojoj drugarici dok se ona mucila na stolu.. Sve to zavisi da li ces i njima dati neki dinar pre porodjaja.. Ima jos puno toga loseg sto bih mogla da napisem za ta cudovista koja rade tamo ali ne zelim da vam kvarim raspolozenje..
Pozelite mi srecu! Trebace mi.. :)
Vidim da je prošlo nekoliko godina od vašeg komentara, nadam se da ste lepo prošli na porodjaju. Ja retko komentarisem, ali moram da napišem komentar jer mi je zao da se siri ovakvo mišljenje o Čačanskom porodilistu. Moje iskustvo je sasvim suprotno. Porodila sam se 2019. godine. Porodilistu je potpuno renovirano, sve je novo i čisto. Sala, sobe, toaleti. Toaleti su iznenadjujuce čisti. Osoblje je predivno, posebno babice. Nisam imala nikog "svog", nisam iz Čačka i nisam tu vodila trudnocu. Nisam poznavala ni jednu jedinu osobu u celom porodilistu. Ja imam samo reči hvale! Suprugu je dozvoljeno da prisustvuje, bez ikakvih komentara, samo su rekli da dodje na vreme, pre nego sto počne porodjaj. Posete su bile moguce u bilo koje doba dana, naravno u prostoriji za posete. Niko ne sme da udje dalje. Da napomenem da je prirodni porodjaj bio.
i meni isto,posto te u Betaniji niko ni ne gleda i nije ih briga sto imas bolove...😒😞
Izvinjavam se za baa, baš xD
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »