Komentari za tekst "Carski rez: Korak po korak"

Komentara
10
Ostavite komentar
Morala na carski jer se nisam otvarala...spinalna anestezija,videla bebca odmah...jos prvi dan bila na nogama...i bas se na rani i ne vide kopce ovako,mislim da vise ni ne rade tako, meni je posle 6meseci sam jos uvek crven oziljak,ali je ravna linija...
Sve je proslo super 😊
A sta posle carskog?Porodila sam se carskim rezom pre jedanest meseci i stomak mi je i dalje grozan,iznad rane kao da mi vise visak koze sa manjim masnim naslagama,a inace nikad nisam imala stomak pre trudnoce.
Vratice se ali nikada skroz...ali ok bude. Sve podnosljivo. Ja imam trbusnjake ali iz profila u gacicama imam to ispupcenje iznad reza. Mislim vezbam. Al to ispupcenje je koza.
Nazalost ima nas dosta kojima se skroz ne vrati stomak u normalu,i ja isto imam malo koze sto visi. I ja sam se poradjala carskim rezom.
Ocekivala sam da bude bar priblizno kao pre.Znam zenu koja je rodila bliznakinje carskim rezom i stomak joj je skroz ravan.
Mora da ti visi koza ipak je 9meseci bila rastegnuta. Sta si ocekivala,da ti urade neki kozmeticki hirurski tretman posle carskog??
Super, bas lepo sto sam ovo videla!
sve je bas tako kako je napisano. Govorim iz iskustva nakon dva carska reza u 2 godine (prvi zbog preeklampsije). Oba su uradjena u bolnici u Kotoru i imam samo reci hvale za osoblje i odnos prema pacijentima. Da boli- BOLI, da se sve zaboravi...ZABORAVI SE :)
Ja sam morala hitno na carski rez jer su bebi otkucaji srca bili ispod 100. Dobila sam klizmu, i odmah u salu. Bila je totalna anestezija. Porodila sam se u 10:30h, probudili su me oko 12h, bebu prvi put videla na sekund oko 14h i onda su doneli na druženje u 20h. Prvi i drugi dan se ništa ne jede, treći dan može čaj i keks, i od četvrtog sve normalno. Ostala sam 6 dana posle porođaja. Tako je barem u KBC Zemun.
Carski radjen u Njemackoj. Spinalna anestezija. Beba donesena nakon 2sata. Vidjela ga odmah. Jela i pila isti dan,hrana po mojoj zelji. Cini mi se da samo BiH Srbija i Hr ne daju da se poslije carskog jede i pije. vec muce danima.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »