Komentari za tekst "Da li se može sprečiti noćno mokrenje?"

Komentara
13
Ostavite komentar
Evo kako smo mi uspesno resili nocnog mokrenja za samo 10 dana. Svako vece pred spavanje dete treba da pojede punu kafenu kasicicu secera. Posle toga nista nepije i nejede. Za ovaj nacin lecenja smo saznali od uciteljce jer je i njeno dete imalo problem. Upitanju su deca uzrasta od 8 i 10 godina.
Snežo, jel ima još nešto? Sa čim povezuju ovo pijenje šećera? Da li je vaše dete postepeno prestalo ili od prvog dana više nije nikada piškilo u krevet?
Dete APSOLUTNO ne sme da se kažnjava ako noću piški u krevet.Postoje brojni načini da se prevaziđe problem. Najstručniji savet može da se dobije kod posvećenih pedijatara.Pozdrav!
interesuje me cijena alarma
Pozdrav,
možete li mi reći cijenu alarma?

Hvala
Lp
pozdrav!imam jedanWet-Stop3 alarm za prodaju!posle 10godina problem je resen! :mozda ce pomoci jos nekom!-koristili smo ga samo mesec dana,od tada mokrenje u krevetu ne postoji! :
Javite mi se na ibbydika@gmail.com kupila bi ga.
da li jos prodajete Wet stop? ako moze na mail odgovor. radicjelen@gmail.com
poz!pogledaj ovu stranicu,sve ce biti jasno! https://www.youtube.com/watch?v=92C2Km7yTmM
Kako funkvionise taj alarm i na koji nacin? preporucila bih ga prijateljici jer ima problem sa sinom i njegovim mokrenjem u krevet.
Ako moze na moj mail adresa pisite koliko para je aparat,i kako moze iskontaktirati.zainteresirana sum. anetajf@yahoo.com
Ako podjemo od dosta komentara o fizickom kaznjavanju dece najbolje da dete isljepkate kada se umokri. Naravno, da nema modrice! Molim komentar!! Vaspitne batine mogu da pomognu i kod mokrenja!!
A ako dete ima trvrd san kako mozeda ane nocu.ust
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»