Komentari za tekst "Najčešći izgovori za nekorišćenje autosedišta"

Komentara
2
Ostavite komentar
Nema izgovora za nekorišćenje autosedišta! Imam bebu od 19 meseci, od momenta od kako je rođen je u autosedištu. Bilo je tu i kritika sa svekrvine strane “Šta izmišljaš, šta će mu faliti u običnoj platnenoj korpi, kako smo mi to ranije iznosili pa im nista nije bilo, samo dzabe bacas pare, vidis da vristi u tom, izvadi ga, ne mogu da slusam kako jadnik place i pati, kakva si ti to majka kad to dozvoljavas...”moj odgovor je bio “Super, vi ste ranije tako radili i mozda smatrate sebe odgovornim ali ja sam ta koja odgovara od momenta začeća i rođenja za život svog deteta, a mislim da je bolje da sad on malo otplace u autosedistu nego ne daj Bože da ja zbog neodgovornosti drugih vozača plačem i kukam ceo život za njim.” Decko sad sam zna cim udje u kola odmah ide da sedne na svoje mesto i odmah pokazuje da ga vezemo. Sigurnost i deciji zivot nemaju cenu.
Za ne koriscenje autosedista....NEMA IZGOVORA!Dva deteta,od samog izlaska iz porodilista,i jedno i drugo,na svojim mestima,kad krenemo kolima,bilo kilometar-dva ili pedeset,zna se kome je gde mesto,i drage volje prihvataju!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Predstavljavamo vam 13 prevremeno rođenih beba koje se smeju – jer su žive! »
U kakvim uslovima borave bebe i roditelji prevremeno rođene dece »
Preslače bebe, raspremaju stan, odmaraju više od supruga i imaju grižu savesti »
Oni uspešno brinu o roditeljskim, poslovnim, bračnim obavezama, ali i o sebi »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško