Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2832
Ostavite komentar
da imam pitanje za neke koje su vec bile mame ja se uplasila nisu mi bas grudi velike plasi me da nece bit mleka jer ga i ne pijem sta da radim da li sam ja kriva jer jedem normalno i mleko se natijeram solju da popijem volim al nemam naviku da li da se nadam da ce do kraja biti vece inace nisam nikad imala velike grudi da li je do toga ili do ishrane javite mi bicu zahvalna ako mogu da popravim sad nesto po pitanju toga
e mameeeee ja sam u 32 nedelji isla sam dr juce tj 8.januara i sve je ok beba mi je stidna pa se ne da gledati videli smo da ima velike usne ne znam na koga xaxax a dobro se hrani vec ima 1800. za sad nisam ni striju dobila mazem se i ogledam bas sam napeta malo se plasim a kupili smo kolevku i kasnu za kupanje presvlacenje mame sta ste vi kupile pisite mi.
Pozdrav mame i ja sam u 32 nedelji,za sada je xvala Bogu sve ok,zanima me ako ste u Bg,gde se najbolje poroditi?
zdravo mame..srecna vam nova godina i bozicni praznici :)....ja sam isto u 32 nedelju trudnoce...do sada je sve bilo ok...i bebica je super,malo je nemirna ali sve je to slatko kad osetis taj osecaj...ali imamo jedan mali problem pojacao mi se sekret i pocelo je da svrbi samo u nocnim satovima ..preko dana nema..ako neko zna sta se koristi ..treba mi savet .........srecnoooo u 2013 god.
Andrijana, odakle si i gde ces se poroditi?! Isto sam prvorotka, sve sam vise manje spremila za porodjaj i kupila za bebca, sad predstoji samo iscekivanje rodjenja naseg malisana!
zdravo mame... ja sam u 32 nedelji trudnoce. bila sam na ultra zvuku, bebac je dobro, i ja se osecam dobro.. mada, sad krece nervoza oko pripreme za porodjaj i oko samog porodjaja posto sam prvorotka
evo danas 8.mesec im so happy:-))))))))))))))))))))))))))
jedvaa cekam da se porodim..neznam jos uvek pol bebin..ali nebitno..vazno je da sve bude ok i kako treba..sanjica iz kragujevca..
i mi smo tu u 32goj sedmici,, jedva cekamo kad cemo vani ,, umorna sam od svega
danijela draga zar je bitno gde ces se poroditi?ja sam iz n sada trenutno se nalazim u c gori moze i ovde da mi se to desi jer nosim dvojke .kako su se nekad poradjale nase bake i majke kada medicina nije bila toliko napredna.ne brini draga o tome bitno je da sve bude ok .poroditi tre moraju makar u njujorku bez obzira gde se vodis u l karti,a svugde ima dobrih i losih strucnjaka kao i dobrih i losih ljudi.pozdrav svima od nas troje.
Ivana....to sto ti osecas i traje i po 5 min. to tvoja bekica stuca,nemoj da brigas.Sto se tice carskog reza,moj prvi porodjaj se zavrsio carskim rezom,a boga mi i drugi ce...nemoj se plasiti,mozda je oporavak malo duzi ali makar si sigurna da ce sve biti ok. Mi smo 32. nedelja i nas bata je VRLO,VRLO aktivna i zivahna beba...:))) i mi kao i njegova seka jedva cekamo kada ce da dodje na svet,a posebno ja...:) Pozz...
Ivana,identicna situacija i kod mene.Rekli su mi da je trudnoca niska.Razlika je u tome sto se moja beba meni javlja kada stavim ruku na stomak,dok ocu nece :-) !
Pokjubac svim mamama i bebicama...i mi smo 32.nedelja,sjedece nedelje nam je uz.Da li se nekom desava kao neko pulsiranje nisko bas u stomaku,traje i po 5 minuta??Beba je bas aktivna,kad god stavim ruku na stomak,on se javlja .:) Muci me bol u ledjima,ali nista strasno,ugojila sam se 5kg...najvise od svega me strax zbog nisko usadjene posteljice,tokom citave trudnoce placenta previa,pa ne znam je li moguce da se sad podigla da bix mogla prirodno da se porodim...a da,beba je bas krupna.Poz svima,jos malo do najljepseg trenutka u zivotu :****
Meni se desava sledece: osecam neki kao mali bol "dole" ako cucnem i kada sam na wc-u. Da li osecate nesto slicno? Valjda se necu prevremeno poroditi?
cao svima...ja sam 32 nedelja i inace sam dijabeticar vec 12 godina..moja beba je teska 2600 grama i ginekolog kaze da je to bas puno..da li neko ima iskustva sa tim ili bar neki savet..hvala unapred i pozdrav svima......
evo i mi smo u 32. nedelji i osetila sam da imam one bezbolne kontrakcije. inace nemam mucnine, lepo spavam i bas sam srecna trudnica. beba mi ima 1900grama. samo me malo boli stidna kost kad ustajem ali to je valjda normalno. nemam strije, redovno se mazem sa strijet kremom ili bekutanom. inace ugojila sam se 20 kila imala sam 57 a sad 77kg, NEMA VEZE VAZNO DA JE DETE DOBRO!!! a ja cu se vratiti u formu. imam i kolostrum u grudima a vi???
Drage trudnice vrlo su mi znacajni vasi komentari i pitanja kroz koja vidim da nisam jedina koja se plasi. Ovo odbrojavanje na bebcu me takodje uzrujava. Druga trudnoca, uzbudjena sam zbog dolaska bebe ali i zabrinuta...
-mi smo u 32. sedmici od danas, u 30. smo imali po 1700 grama, buduci da se radi o blizancima, ne znam kad ce uslijediti porod, premda mi je termin 22. 9., iskreno se nadam da cu uci bar u 37. sedmicu:)
Drage sadasnje i buduce mame,

Mi smo u 32 sedmici trudnoce. Za 3 sedmice imamo pregled kod ginekologa. U 30 nedelji smo imali 1300g i bili smo oko 39cm :) Ono sto me malo strah je sto mi se danas strije bas puno zacrvenile, kao da su vene popucale puno i iskrvarile. Da li neko ima kome se to vec desilo i da li je to opasno nedaj Boze po bebu.

Srdacan pozdrav svim mama.
Pozdrav svim sadasnjim i buducim mamama i bebicama...Mi smo 31.3 danas, bili smo na kontroli i UZ, sve ok, imamo 1.850g i dr kaze ovo je jedna dugonoga lepotica :)) (na mamu) hehehe ;) Vrtimo se po stomaku ceo dan (a posebno od ponoci do 5 sati) i cim cuje neko drustvo odmah mase i rukama i nogama-javlja se i ona da se zna da je tu :)) Izgleda da ce tako biti i kad se rodi..mala nocna ptica al dobro ima super filmova na tv ;)
Posto je ovo prva trudnoca a blizi se termin malo imam strah od nepoznatog ali priroda ce se za sve pobrinuti :) samo pozitivne misli i ljubav u srcu. Sve najbolje Vam zelim.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Da li nositi trudničke farmerke ili ne? »
Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Danas i sutra u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju duvaće jak i olujni jugoistočni vetar »
Da li ste svom ili nekom drugom detetu na poklon kupili igračku grnčarski točak? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Ulaz na Naučni piknik je besplatan za sve zainteresovane »
Jednostavna, zabavna tehnika pomaže deci da razviju disciplinu i urednost kroz igru slaganja odeće. »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Srećan nam svima dan porodice »
Balans između stvarnog i virtuelnog sveta pruža deci priliku da koriste tehnologiju na koristan i kontrolisan način »