Komentari za tekst "Vaša 5. nedelja trudnoće"

Komentara
1192
Ostavite komentar
cao swima!!da li je normalno da se ne powraca?imam mycnine,spawami se non stop,bole me grydi,krsta test mi je bio pozitiwa sytra idem kod doktora...
zdrawo swima!!ja sam pre neki dan yradila test i pokazo mi je da sam trydna..od prlike 5-6nedelja...ali jos nisam isla dok doktora sledece ned cy...pozz swim mama:))
Zdravo svima!Ja sam jedna od onih srecnih sto u prve 3 trudnoce nisam imala nikakve simptome niti mucnine,niti povracanja nista!Jako zelimo opet sina jer smo 3ce dete izgubili prosle god u Septembru ziveo je samo 1 mesec zbog trovanja krvi,jer su ga nasi doktori ostavili bez plodove vode 10 dana a lezala sam na patologiju ,pricali mi da nije nista stasno,beba je bila 32 nedelja i tako je dobio Sepsu!Ali to je to imam 2 devojcice od 11 i 13 god i svi zelimo opet bebu!Sad mi opet kasni kada da napravim test i koji jer nemam simptome a sa drugim trudnocama mi je test urine bio pozitivan tek nakon 14 dana kasnjenja!Nisam strpljiva!Dali neki drugi nacin moze ranije da pokaze?
Cao svima, ne znam ko odgovara na pitanja i dali odgovore dobijete na mail, jer vidim bezbroj pitanja a nijednog odgovora...i ja sam trudna mislim 4 ili 5-ti tjedan, shvatila sam to jer je zadnji cikus bio od 7-og do 11.jula...nisam jos radila test al imam simptome povremene mucnine jutarnje , ali moje pitanje je s obzirom da nisam znala za trudnocu postila sam uz mjesec Ramazan i ne znam da li to moze naskoditi s obzirom da je trudnoca tek u razvoju a u nasem postu se apstinira od svega tokom cijelog dana jest da ja sve unesem voce, vodu i ostalo navecer al ne znam jel uredu da i dalje postim ...imam dilemu oko toga jos nisam otisla dr imam termin tek iduce sedmice pa taman sam planirala post jos jednu sedmicu do ljecnickog pregleda...dali da prekinem post ili taj post nece stetiti trudnoci ? imal neko strucan da odgovori...hvala
cao svima,ja sam u peroj nedelji trudnoce noces sam prokrvarila malo i danas sam bila kod doktora,uradio mi je UZ i nista mi nije mogao precizno reci,posteljica se vidi ali plod je jos mali da ne moze nista da vidi,vadio mi je krv i u ponedeljka imama termin,strasno se plasmi ocajna sam.....imam blage bolove u stomaku i ledjima kao kad trebam da dobijem menstruaciju ......sta da radim??? veliki pozdrav i hvala
cao svima, ja sam u 5 nedelji trudnoce,uradila sam test tacno na dan kada sam trebala da dobijem menstruaciju bio je pozitivan i doktorica mi je potvrdila trudnocu isti dan. Ovo mi je treca trudnoca i jako sam sretna.Imam vec dve devojcice od 12 i 9 godina i one su odusevjene sto ce dobiti brata ili sestru
cao svima! uradila sa test pre 6 dana i bio je pozitivan...bila kod doktora i on nista nije video na ultrazvuku! on kaze da postoje dve mogucnosti- prva je da je trudnoca prerana pa se zato ne vidi, i druga je da je vanmatricna trudnoca!
i ja naravno kao i sve zene mislim na ono najgore a molim boga da je sve ok!!!
jel moze neko da mi kaze od koje nedelje se plod vidi na ultrazvuku?
po mojoj racunici sam izmedju 4 i 6 nedelje!
U petoj sam nedelji trudnoce imam bolove u krstima i proliv šta da radim hvalaa
Pomozite, od dana zadnje menstruacije je proslo oko 6 nedelja, test mi je potvrsio da sam trudna a na pregledu kod gineokologa je potvrdjena trudnoca dok u nalazu pise da postoji mesak /koji doktor nije merio jer po njegovom misljenu je mali/ sa nejsnim ehom srca. Da li je to normalno? Brine me sto nije spomenuo embrion :/// Zakazan mi je pregled za 3 nedelje i treba da uzimam folnu do 16.
ja sam u 5 nedeljom i imam ponekad bolove u kicma ne sam povracala ni jednom samo vrtoglavica cesto
jas sam u 5 nedeljom i imam bolovi u kicma a minimalni u donji deo stomaka dali je to normalno?hvala i pozdrav
I meni je mucnina pocela i pre nego mi je menstruacija izostala! Sada sam u 23. nedelji i do pre nedelju dana sam povracala jednom dnevno, a do 16. nedelje sam imala mucnine 24h dnevno uz povracanje, gadjenje na hranu, vodu, sokove, cajeve i sl. Jela sam samo hleb, krompir, meso. Od voca kruske, od povrca grasak. Sada je situacija sa gadjenjem malo bolja, mogu ipak da jedem sir, jaja, spanac, jagode...Sve je individualno, ali je najvaznije da smo ostvarili svoj san i da cekamo nase bebe i sve cemo izdrzati zarad njih!!!!! Pozdrav svim mamama i drzite mi se! Samo da vam kazem da su meni lekari rekli da je povracanje i muka znak da nosite zdrav plod, ja sam i na amniocentezu isla i to je potvrdjeno :)
Meni je pocela blaga mucnina i pre nego mi je menstruacija kasnila...Jednostavno sam znala da sam trudna i pre testa, u 4. nedelji.
Kako da prijavim novu trudnoću pa da me obaveštava na e-mail za prošlu me je obaveštavao ali sam ja imala spontani tako da nisam trudnoću iznela do kraja! Ponovo sam trudna pa bih volela ako bi moglo ponovo da mi stiže po nedeljama trudnoće! Hvala!
Kako da prijavim novu trudnocu na bepcu da me obavestava kao za prvu??? hvala....
"Test mi je pozitivan,tj.uradila sam test dva puta i naravno pokazao je ono sto sam zelela!!!"

Kao da sam ja pisala :-)

Cekam sa nestrpljenjem termin kod doktora da potvrdi nadanja !
Ja sam saznala pre nedelju dana... Još uvek sam u šoku. Neočekivano, neplanirano... Ali, tu smo i srećna sam bez obzira na neke druge okolnosti. Apetit - 0. Mučnina -24h/h. Mame, kako se izboriti sa tim?
Test mi je pozitivan,tj.uradila sam test dva puta i naravno pokazao je ono sto sam zelela!!!
evo ja sa kontrole.....trudnoca.....celih 5 nedelja :)
Pozdrav i od mene...Ceo dan se smejem i gledam u dve crtice...danas sam jako ,jako srecna!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Fundalna masaža smanjuje krvarenje za 60% »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Pronalaženje prave strategije za mršavljenje može delovati kao nemoguća misija »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Ulaz na Naučni piknik je besplatan za sve zainteresovane »
Jednostavna, zabavna tehnika pomaže deci da razviju disciplinu i urednost kroz igru slaganja odeće. »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Balans između stvarnog i virtuelnog sveta pruža deci priliku da koriste tehnologiju na koristan i kontrolisan način »
Umesto šećera za večeru, ova verzija obiluje zdravijim namirnicama »