Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3027
Ostavite komentar
Nadam se da je sve proslo ok, i da ces uskoro vidjeti svog bebaca i ja svog zeljno ocekujem, jos malkice pa smo tu :)
Hvala ti Renata...Sutra idem na ctg pa cemo videti sta kaze doktorka,,da li smo blizu ili ne))
Hej, veliki pozdrav za sve buduce i sadasnje majke. Marina ja sam u 38. nedelji i imam iste simptome, moj djecacic toliko udara da se nekad prepadnem, ali to je sasvim normlano jer je on vec vejiki i snazan, tako da mislim da je sve sasvim ok.
pozdrav buduce mame))evo i nama 39 nedelja...imam jedno pitanje,,,beba me jako udara toliko da pomislim da joj nesto ne odgovara,,udarci su veoma jaki i veoma me bole,,da li jos neko ima slicno iskustvo sa svojom bebom???
cao svim buducim mamama. JA sam se porodila . super smo prosli ja i moj sincic .porodila sam se 25.07.2011 i danas smo izasli iz bolnice. sincic ima 3300 g i 50 je dugacak . sada smo kuci i privikavamose jedno na drugo .
Evo sitno, medjutim kod mojih beba to nista ne znaci, jer sam prvu dvojicu prebacila po 10 dana. Lepo im kod mame u stomaku, sta da kazem. Inace, pre dva dana sam ustanovila da su se mi, evo tek kod trece trudnoce i to nedelju dana pred porodjaj, pojavile strije. Poludela sam. Da sam se porodila proslog cetvrtka ne bih ih imala. Ovako mi ne gine jednodelni kostim.
Pozdrav svima, ja sam juce usla u 39. nedelju sa drugom bebom, 9 godina posle prve :) Pre nedelju dana su mi rezultati CTGa bili nepravilni ali su se popravili. Vec dve noci od tada su me budile lazne kontrakcije koje su dosta jake ali prodju za sat, sat i po. Njih u prvoj trudnoci nisam uopste imala. Pre tri dana mi je posle malo grubljeg ginekoloskog pregleda iscurela tamnobraon sluz ali jos uvek nema onih pravih bolova. Cula sam da se porodjaj kod trudnica koje su uzimale ginipral malo sporije odvija pa ne brinem. Iako sam tokom cele trudnoce imala dosta jake bolove jer je beba nisko poslednjih par dana mi je mnogo bolje i potpuno sam se opustila...mozda to znaci da se blizi dan D :))) Pozdrav svima i puno srece sa beberonima.
Uh moj bebac se tako pomera i kuca dole da jedva čekam da se porodim ali čim se pojavi neki znak nalik kontrakciji ili pucanju vodenjaka ja se uplašim i predomislim :)))
Sreća je što tata nije paničar pa će da smiri situaciju kada sve počne :)
Srećno svim budućim majkama!
cao svim mamama.....evo i mi smo usle u 39 nedelju mogu da kazem da mi cjela trudnoca prolazi bez ikakvih problema po noci spavamo ko dvije bebe osim sto se budimo na toalet .....danas smo bili na ctg i sve je uredu sad je ostalo samo da cekamo normalni termin je 02:07 prosli tjedan smo imali lazne kontrakcije posjetili kliniku ali nista otvorena sam samo 2 cm rekli su moze za dva dana a moze i tjedan da prode ostalo samo na cekanju ...ali jedva cekam da se upoznamo nas dvije i posto mi je ovo prva trudnoca bas uzivam i lepo se osecam i nemam nikakvu tremu ni strah jer toliko sam zeljela to da sve podnosim stojecki .zelim svim mamam a lak i lep porod sretnoo................
Drage trudnice

I mi smo usli u 39. nedelju... nas mali isto ne prestaje da udara i da se pomera... ali za divno cudo ja nocu jos uvek spavam kao mala bebe, jer se tada najmanje pomera! Hvala Bogu :-)! Zelim svima tako lake noci kao sto ih ja imam!
uf........Juce sam bila na ctg_u i pregledu i dr mi zakazao porodjaj za sutra,19.06 a termin bio posle 27-og.....Ovo mi je treci porodjaj,nadam se da ce sve proci ok i brzo:-)....Pozdrav svim sadasnjim i buducim mamama...
Cao svima i nas dve smo usle u 39. nedelju... jedva cekam da vidim ovo malo cudo sto ne prestaje da me sutira i udara :) Super se osecam, mada sam od juce pocela osecati u donjem delu stomaka bolove kao pred dobijanje menstruacije. Ovo mi je prva beba, pa ne znam da li to tako i treba? Jedva cekam da vidim moju malecku i ne plasim se uopste, bar zasad :)) Veeliki pozdrav svim mamama
39. nedelja nam je, i ja jedva cekam da krene, ali cini mi se da se mojoj devojcici ne zuri:) U ponedeljak CTG, i onda cemo znati kada ce carski rez.
ewe i nas u 39 toj...nikako da krene...:(napoljeeee..
Danas i ja udjoh u 38. nedelju. Do sada nikakvih naznaka porodjaja. Sutra idem na CTG i ginekoloski, pa se nadam da cu saznati vise. Inace i sa prvim detetom sam se porodila samo 3 dana pre termina. Ni sad ne ocekujem pre. Moja beba je mnogo nemirna i ti njeni pokreti su mi bas bolni. U sali znam da kazem sve cu joj vratiti kad se rodi. I malo poraste... Ima li jos neko takvih problema?
Od prosle nedelje mi se pojavila i neka alergija na kozi, odnosno na kozi nema nikakvih promena, ali me jako svrbi. Iskustva?
Sto se tice stvari koje treba poneti u bolnicu, ja nosim samo neophodno, a sve ostalo sto bude zatrebalo tu je muz, donece. U sustini, meni nije trebalo nista vise nego sto je na spisku.
Cjuemo se jos drugarice pre nego sto se porodim. POZZ!!!
Pozdrav svima! Ja danas ulazim u 39. nedelju, sve se nadam da ce uskoro porodjaj, ali na ctg-u nema nikakvih kontrakcija. Volela bi da se uskoro upoznam sa mojom devojcicom, mada mi je lepa trudnoca, bez ikakvih komplikacija, nocu se nekako namontiram za spavenje i onda nema problema. Ako se neko seti sta treba poneti u porodiliste, a nije na klasicnom spisku, neka pise. Meni kuma kaze da nosim jastuce ili neku podligu za bebu, jer je tako malecka kad se rodi da je jedva drzis. Hvala unapred i pozdrav svima.
Drage buduce mame, i ja danas udjoh u 39. nedelicu. Idem danas na ctg, jer uskoro treba da se porodim carskim rezom. Malo me hvata trema, ali valjda je to ocekivano. Kakva su vasa iskustva sa carskim? Kakva je priprema za operaciju? Utesite me malo ! Cmok za sve!
cao drage mame....
ja sam u 39.nedelji,mada po ultrazvuku je to i vise,jer smo se nadali da ce pre izaci :))Inace ovo mi je treca beba,a prve dve su stigle 14 dana pre termina,ali ovaj mali je bas lejnivac :))
pila sam za odrzavanje ginipral,sada sam prestala,a bolovi u ledjima su nekad strasni,ali izdrzacemo jos neki dan,bar se nadam da ce biti uskoro...
pozz svima,pa se kuckamo kad dodju bebci... :))
cao buduce mame,evo i mene danas u 39 nedelji mada od sinoc osecam bolove u donjem delu stomaka i kicmi,inace ovo mi je druga trudnoca imam cerkicu od 7 godina tako da sam skoro zaboravila sve sto se takvih bolova tice,nije me strah uopste tako da buducim mamama savetujem da se opuste jer to je nesto najlepse sto se ne zaboravlja pozzzz.
cao drage mame!zelim da vas sve pozdravim!ja sam u 39.toj nedelji i pomalo me žiga stomak,ovo mi je prvo dijete pa ne znam bas dosta toga..pa vas pitam za savjet da li su to znaci porodjaja?pozdrav,odgovorite!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
Vodič za roditelje »
Borba za veći natalitet ne može se dobiti mahanjem magičnog štapića »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »