Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
3049
Ostavite komentar
je li se netko susretao cesto s vlaznim donjim vesom? kada sam god na pregledu uredna mi je kolicina plodne vode.
Meni se to dešava, skoro svaki dan po malo, ali mislim da dok ima dovoljno plodove vode da je sve ok 🤗
Meni je svaki dan tako, isto plodova voda ok na pregledu.
Pozdrav 🙂 Da li su nekoj rekli da je posteljica jako tanka i 3 stepen zrelosti?
takodje ni meni za posteljicu nista drugo sem da je zrela i jako tanka i svetlucava. a dalje i kad sam pitala nista strasno kao. bila sam ponovo na kontroli i kaze sve u redu. Nadam se da se biti sve kako treba i da doguramo do termina 😊
Prvo je doktorka rekla, beba je naprednija dve nedelje i dosta je krupna. Tek posle par dana kada sam uzela da iscitam nalaz shvatam da je beba vise od dve nedelje naprednija, dve i po. Sutra idem na ponovni pregled pa cu videti kakva je sada situacija.
Nista posebno, sto me i brine. Da je treci stepen i da je beba naprednija dve i po nedelje u odnosu na ciklus. Takodje da izbacim slano i testo... A o samoj posteljici i njenom stanju nista mi nisu rekli.
Drzimo fige da sve bude dobro!
rekli su samo to i da je posteljica jako tanka i da izbacim slatko i testo. sa bebom je sve u redu i naprednija je 5 dana. da li su vama nesto rekli u vezi posteljice?
Pozdrav. Meni je receno da je III stepen zrelosti posteljice i da mi je beba naprednija dve nedelje u odnosu na ciklus. Da li su jos nesto dodatno rekli?
Da li znate kako vam je beba okrenuta na osnovu pokreta koje pravi u stomaku? Na poslednjem UZ mi je beba bila karlicno okrenuta, pa me zanima da li neko ima iskustvo kakav je osecaj kada se beba okrene u polozaj za porodjaj?
Bila mi je poprecno, glava levo desno noge, u 31 nedelji zbog bolova sam otisla u Betaniju i radili mi ctg i tokom ctg se okrenula poprecno isto je bila ali glava desno noge levo i to se bas videlo i osetilo kad se okrenula.. Sledeci dan je vec bila okrenuta glavicom na dole.. Juce kad sam otisla opet na pregled zbog bolova u ledjima, kukovima, preponama, svim živim kostima dole (33 nedelja) kad setam kao da cu se rastimovati, bila je karlicno i tako mi je nogicama udarala u prepone i zato toliki bolovi i to sam videla kad udara nogicama, tačno se vidi.. A danas na kontroli opet je glavicom dole namestena, to nisam osetila uopšte, moguće tokom noći, jer su mi dali bensedin pa nisam ni osetila nista. Inace sam na terapiji i strogo mirujem, posto sam krenula da se otvaram..
Meni je bebac bio okrenut karlično, pa sam osetila dok sam ležala kao da mi se sve izokrenulo u stomaku... Bukvalno do tada nisam osetila tako nesto. E sad ne znam, možda to nije bilo to, ali na sledećoj je kontroli već prednjačio glavom, tako da, ja sam laički povezala. Sada već ulazim u 9 mesec.
31. 03. ❤️❤️❤️
Pozdrav mamite
Da li je neka imala problema sa kiselinom u zeludcu i kako je rijesila taj problem. Ja vec nocima ne spavam i ne znam sta vise da radim osim da pijem hladno mlijeko i spavam sjedeci 😔😔😔😔
Rupurut, svako vece pre spavanja.
Rupurut😁
Ja imam svih 8meseci taj problem. Sirovi badem i jabuke meni pomazu.
Rupurut
Sirovi bademi!
da li je neko imao mucninu u ovoj nedelji? vec dva dana mi je muka, gadi mi se sve zivo,jednom sam i povratila
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
BBC je otišao u samoproglašenu "prestonicu blizanaca" u Nigeriji da istraži zbog čega je toliko blizanačkih trudnoća u malom ruralnom gradu Igbo-Ora »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »