Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3027
Ostavite komentar
e pozdrav svim buducim mama...moj mali princ je vec stigao kad je mama napunila tacno 39 nedelja...ovo pisem da ohrabrim sve buduce majke...porodaj nije tako strasan bar meni nije bio rodili smo se bez sjecenja i pucanja tako da se nismo ni sili...bolovi su bili kao menstralni i trajalo je par sati...pokao je vodenjak kuci i puno sam se uplasila la hvala bogu sve je dobro proslo mali moj princ zamalo da se rodi u sobi a ne u sali al to je krivo osoblje a ne mi..
cao svima,ja sam u 39.nedelji i odlicno se osjecam,samo sto je beba nemirna u mnogo me udara u besiku..pozz svim buducim mamama...
hvala za savete :)
12 godina smo cekali bebu .kada je dosla sve je bilo super u 9 mjesecu je vec bilo sve otezno beba me je puno udarala bio joj je pupcanik vec omotan nekoliko puta tako da su mene porodili u 39 nedelji na carski . nisu rizikovali i zbog mojih godina 37 a prva trudnoca i steriliteta, imamo curicu malu nasu mrvicu tako je mama zove zahvaljujem se doktorici jovanki u bolnici u doboju sto je sve proslo u najboljem redu i sto smo postali roditelji . svima puno srece biti majka je prelijepo sretno i mama i bebama .......andjelija
Cao svima,evo i nas u 39-oj nedelji. U utorak idemo na kontrolu,ocekujemo jednu devojcicu... imala sam pre neko vece lazne kontrakcije i bas sam se bila uplasila... ovo mi je prva beba..... Jedva cekamo svi da je vidimo....Karlica me jako boli,pa nekada mi je teze da ustanem iz kreveta i cesto idemo u wc..svim buducim mamama zelim puno srece... POZDRAV :)))
Ćao,svima. I ja sam u 39.nedelji, danas bila na kontroli, ctg bez kontrakcija, UZ uredan, beba oko 3600g. POvremeno me sevne u donjem stomaku i to je sve.Valjda ću znati kad dođe vreme.
i ja sam u 39 nedelji termin mi je 9 februara,prosle nedelje na kontroli sam bila otvorena 2 prsta,malo me boli stomak kao pred menstruaciju ali nista strasno i kad kad mi se jako stvrdne.......ja se sve nadam sace sace a ono nista :)))))
Dragana,primi iskrene cestitke povodom dobitka i da ti sin bude ziv i zdrav!
Pisi kako je protekao porod...meni je jos samo 3 dana do termina! :-)))
dragana je 27.01.2011 rodila jednog malog urosa
Meni je termin 1.2., i smorila sam se vise :) Jedva cekam da vidim mog Lazara...

Mada ja uopste nemam osecaj kao da trebam da se porodim uskoro... Nemam ni kontrakcije ni bolove nikakve, ni smetnje... nit veliki stomak xD... Bas fino sve, Bogu hvala...
I mi smo u 39.nedelji,termin je 2.2.Bas kao i kod tebe Andjela,i ja osjecam iste simptome,zato ne brini... :-)
Meni je ovo druga trudnoca(jedna za drugom),imala sam tezak porodjaj prvi put,ali to me nije omelo da odmah pozelim i drugu bebu :-)))
Zato,mame kojima je ovo prva trudnoca,ne mislite o ruznim stvarima,ne slusajte o ruznim iskustvima,mislite samo kakav cete DIVAN POKLON da dobijete za svoj trud! :)))
A da...najvaznije:na porodu samo slusajte savjete babice i doktora,samo se na to koncentrisite i sve ce biti ok!
Srecno i pozdrav svim mamama!
E kada se setim porodjaja apsolutno ne zelim vise dece. Raspadala sam se od kontrakcija, onakve bolove ni najgorem neprijatelju ne bih pozelela. Dakle, drage buduce mame zelim vam puno hrabrosti jer porodjaj ni malo nije lagan.
POZDRAV SVIMA....ja sam usla u 39 nedelju trudnoce...jos 14 daa nadam se....stomak mi je jako tvrd i beba se manje pomjera....imam ponekad bolove kao pred ciklus ali ne prejake....zna li neko jesu li to lazne kontrakcije....inace se me strah hvata ponekad..ali se trudim da mislim pozitivno...inace mi je prva trudnoca...puno srece svim buducim mamama....
slađana potpuno mi je isto =)
svi kažu ne brini, znat ćeš :)
ja sam u 39.nedelji i cekam 25.termin a nemam pojma kakvi su to bolovi koje treba da ocekujem. Imam po malo bolove koji brzo nestanu,tako da verujem da to nije to. Jediono me stomak boli cesto kao da treba da dobijem, ali ni to nije to. Valjda su ti bolovi mnogo jaci.
Pozdrav...
cao danas sam bila na kontrolu.sve je super cekam svakog dana da dobijem bolove.ja SAM JEDNA SRECNA ZENA ISPUNJENA ZADOVOLJNA..............
cao ja sutra idem na kontrolu jedva cekam da cujem nesto novo,od prosle sedmice,zadnji put mi je doktor rekao da ocekujem bebu svaki dan,al ja nemogu vise da izdrzim hocu da je vidim sto prije,,,:))
Cao,evo i mi smo u 39 nedelji..danas sam bila na kontroli,radila sam ctg i doktorica kaze da ocekujem bebicu svaki dan..tako da smo ja i bebica spremne...svima puno srece...
Evo i nas u 39. nedelji, sad smo vec skorz spremni, uzivamo u svakom danu i vec mi pocinje nedostajati pomeranje u stomaku :)
I isto kao Jeca, nemam nikakvih tegoba uobicajnih za ovaj period.. nista me ne boli, mogu da spavam koliko hocu. :)
Puno pozdrava svim mamicama :)
i mi konacno u 39.nedelji :)))) jos desetak dana,uzivamo i dalje zajedno jer nemamo nikakvih tegoba,pozz svim mamicama
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
Vodič za roditelje »
Borba za veći natalitet ne može se dobiti mahanjem magičnog štapića »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »