Komentari za tekst "Vaša 11. nedelja trudnoće"

Komentara
1468
Ostavite komentar
zapravo ja mislim da sam u 9-oj nedjelji trudnoce, jer je ovulacija bila malo kasnije. uglanom tu nedje 9-ta ili 10-ta nedjelja. Sto se mucnina i povracanja tice, toga nije bilo, samo mucninana odredjene mmirise, tipa omeksivac i sl.Nego, ja imam drugi problem a to je da me nekada zna toliko zaboljeti stomak da ne mogu nikuda, samo lezim, na ultrazvuku doktor kaze da je sve o.k. jedino sto se materica siri, tj. treba jos da se prosiri, dok ne bude skroz okrugla. zato stavljam utrogestann, i tako, sta da radim trpim i cekam kad ce to sve proci. da li neko ima slicnu situaciju?
Cao, i ja sam u 11 nedelji .Imam mucninu ne ujutru nego navece inace zeludac me boli neznam sta da radim .ovo mi je vec cetvrta trudnoca imam vec tri cerke .nadam se da cu posle treceg meseca mucnina proci.A sta je djumbir,kako to izgleda?
Evo i ja cu se prvi put javiti sa komentarom :) Usla sam u 11 nedjelju i hvala Bogu, nikad nisam imala tegobe tipa muke, povracanja, osjetljivosti na mirise i sl. Hvala Bogu. Neko kaze da se to nasljedjuje od majke, pa onda hvala i mami :)
Jedino se nadam da ce sa bebicom biti sve kako treba i to je moja jedina briga. Problem koji imam je povremeno kao peckanje u zelucu. Tada ne mogu da jedem nista osim suho, hljeb ili dvopek. Ali ima dobar lijek za zelucane tegobe, malo đumbira u prahu stavim u kasiku, preko meda i progutam, zalijem sa casom vode. Đumbir aktivira zelucane sokove i ubrzava rad zeluca. Pa ako neko ima slican problem, neka proba. Pali, ali djeluje:)
Vjeruj mi da se ne nasledjuje. Moja majka je tri trudnoce iznela i ni jednu nije ni osetila. Ja za ovih 10 nedelja ne znam kud udaram. Muka mi je sve mi smeta, imam nagon za povracanjem, nervozna sam, svako malo se rasplacem. A kad treba da se smisli sta da jedem, to je agonija. Pri tom sam hipohondar zesci, panicim za sve :(. Samo da beba bude dobro, samo o tome mislim
Pozdrav svim trudnicama :) i ja sam usla u 11. nedelju, mucnine su mi bile blage i vec su prosle. Citam vase komentare o raznim pregledima, i postajem zabrinuta... Ni mene doktorka nije poslala jos ni na beta HCG i PAPP-a test, nije mi uradjena ni krvna grupa ni rh faktor (kaze, posto se sad u decembru udajem, i posto cu promeniti prezime, najbolje posle sve to da obavimo, da ne bi morali dva puta, pod dva prezimena...). Razmisljam da predjem na privatnu kliniku neku ,ne znam da li cu u drzavnom Domu zdravlja dobiti sve informacije...
Drage..i ja imam istih problema, ne znam kad ce ove mucnine i povracanje proci, kad bih bar znala bilo bi mi lakse...cini mi se da su se poslednje nedelje cak i pogorsale. Trenutno mi nista ne pomaze,..nikakav djumbir, limun, bademi i sl. :-(
Puno pozdravaaa
slazem se i ja...:(((
nadam se da ce uskoro da prodju.....
slazem se sa vama Jasmina ...ni jedan dan me takodje mucnine nisu mimoisle ,a takodje sam u 11-oj nedelji .... proci ce,proci ce!!!!!!
ko je rekao da je mucnina JUTARNJA !??!?!! Ja sam u 11-oj nedelji i ni jedan dan me nisu mimoisle mucnine a o spavanju da i ne pricam!!! I to me uglavnom hvataju popodne i traju od kasno u noc !!! Lele... a sa prvom trudnocom(ima cerku 2,5god) mi nije bilo nista , bila sam kao zmaj !!!
zdravo svima...ja sam u 11-oj nedelji trudnoce i hvala bogu od prvog dana pa do sad nemam mucnine,ali zato imam jako povecan apetit,nadam se da se nece pojaviti kasnije :))
pozdrav za sve buduce mamike,ulazim u 11.nedelju i jos imam mucnine ,ne povracam cesto ali ponekad ujutru, uglavnom mi je muka po ceo dan i vrlo sam mrzovoljna i spava mi se...
pozdjavic za sve buduce mame! :)) Usla sam u jedanajstu nedelju, super se osecam, sto bih moj muzic rekao - kao da nisam trudna. Mucnine nemam, muci me jedan problem, neznam da li to moze biti opasno, jako me svrbe grudi, vec par dana bradavice mi se perutaju. Da li je jos neko imao slican problem?
Poz za sve, ulazim u 11.nedelju trudnoce,povracam dosta,bas me muci to sve se nadam da ce uskoro prestati...ulenjila sam se,spavam puno mada se trudim da sto vise setam..puno pozdrava :))))
Pozdrav za sve... Ja sam danas usla u 11 nedelju... Od juce imam neka ostra probadanja iznad stidne kosti, jako me brine, da li je iko imao slicno iskustvo? Unapred zahvalna... Vedrana
imam tacno 11 punih nedelja,i cudno mi je sto me doktorka nije poslala na ekspertni ultrazvuk,nego je rekla da radim dabl-test od 13.do14. nedelje. Malo me strah jer sam pre 8 meseci na ekspertnom ultrazvuku saznala za uginuce ploda sa anomalijom,pa se plasim da se nesto slicno ne otkrije u periodu od 13.do 14. nedelje. Zar tada nije kasno za kiretazu?
Milice iz mog iskustva i koliko sam cula od drugih prvo se radi dabl test i ako je on u redu nema potrebe za tripl, kvadripl. Raspitaj se jos kod nekog doktora.
hello,potrebna mi je mala pomoc..u 11.sam nedelji dr kaze da dodjem za 5 nedelja da radimo kvadripl test (nista dabl tripl) malo sam u zbunu...a ekspertski uz? sve cu to preskociti? pomoc... :)
Cao,ja sam u 11-nedelji i evo me na moru.Niti povracam,niti sam uopste povracala.Nista me ne muci i nista mi ne smeta,nekada pomislim da nisam ni trudna kada mi nije bas nista,a svima po nesto jeste.Hvala Bogu!
Cao,ja sam u 11 nedelji i imam jos uvek sve simptome...Jedva cekam taj dan kada cu se poroditi....a do tada ima jos dosta....pozzz...
Ciao,ja sam u 11 nedelji imam sve moguce simptome,od pospanosti do uzsnih mucnina,kiseline i povracanja.S obzirom da povracam do iznemoglosti cak i kad nemam vise hrane desilo mi se da sam povratila nesto smedje poput ustajele krvi,da li se to nekoj desilo i da li terba da brinem,jer vec brinem...Ne boli me nista btw..hvala
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Fundalna masaža smanjuje krvarenje za 60% »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Ovo je vrlo značajan naučni podvig koji će odrediti budućnost lečenja »
Pronalaženje prave strategije za mršavljenje može delovati kao nemoguća misija »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Ulaz na Naučni piknik je besplatan za sve zainteresovane »
Jednostavna, zabavna tehnika pomaže deci da razviju disciplinu i urednost kroz igru slaganja odeće. »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Balans između stvarnog i virtuelnog sveta pruža deci priliku da koriste tehnologiju na koristan i kontrolisan način »
Umesto šećera za večeru, ova verzija obiluje zdravijim namirnicama »