Komentari za tekst "Vaša 34. nedelja trudnoće"

Komentara
3190
Ostavite komentar
Devojke, imate li nekih novih saznanja o tome u cemu se nose stvari u Zemunskoj i da li mozda znate sta je sve potrebno da se ponese? Svaki info je dobrodosla😊
Devojke, imate li nekih novih saznanja o tome u cemu se nose stvari u Zemunskoj i da li mozda znate sta je sve potrebno da se ponese? Svaki info je dobrodosla😊
Evo update: ponovo sam u Zemunskoj, vecina zena ima putne torbe i torbe/kofere sa tockicima, ali evo jednoj nisu dozvolili da udje sa torbom na tockicima vec je morala sve da premesti u kese. Izgleda zavisi kako ti se zalomi.
Kad sam se poradjala tamo pre 3,5 god stvari sam nosila u providnoj torbi u kesa fazonu, kao npr. sto dobijes uz jastuk, jorgan i sl. U ovoj trudnoci sam bila par puta hospitalizovana na krace i sve trudnice koje su dolazile bas na porodjaj su nosile torbe ili manje kofere.
Najbolje je ranac +kese jer pored svakog kreveta postoji natkasna koja nije velika,a sve stvari moraju da ti stanu u nju, putne torbe definitivno ne mogu. 😊
Decak 15.10💙
Meni je termin 22.10. Ali rekose mi da, posto je beba po ultrazvuku malo naprednija, da moze da bude i koji dan ranije.
Meni je isto tad termin 🥰
I meni je beba naprednija ali ne zbog toga sto kasni ili rani razvoj,vec je u pitanju nepoklapanje zadnje menstruacije sa velicinom bebe,sto stvara zabunu i drugacije mjere. Sve je ok:))))
I meni je beba naprednija ali ne zbog toga sto kasni ili rani razvoj,vec je u pitanju nepoklapanje zadnje menstruacije sa velicinom bebe,sto stvara zabunu i drugacije mjere. Sve je ok:))))
i moj termin je 22.10 🤗 ali je beba teza nego sto treba da bude2.750...kazu da je moguce da je promasen termin
Cao mame!Da li je nekoj termin 20. oktobra?😊😊
I meni je termin 20.10. Djecak 💙 Sve je u terminu sto bi se reklo. Prosle sedmice bila na kontroli, tezak 2100 gr. Recite mi koliko ste se udebljale do sada? Ja sam nabacila skoro 11 kg 🙄🙈
Meni 😊 djevojčica 😊 i navodno naprednija za dva tjedna i noge su joj duže za dva tjedna 🤣🤣 u 31 tjednu je bila 1900 teska 😆
Meniii! Djecak💙
cao,meni je termin 22.10.2019
Da li itko ima problema sa ledjima ? Mene ubijaju,pogotovo kad trebam ujutro ustati iz kreveta,nekad imam osjećaj da neću moći ustati koliko me bole Doktorica je rekla da je moguće od kilaže,ali dobila sam 10 kg u 34 tjedna,nije sad toliko strasno .
Imam ja. Imala sam i u prosloj trudnoci i mogu samo da vam kazem da istrpite jos malo, jer nakon porodjaja tog bola vise nece biti (barem je tako bilo u mom slucaju). Meni pomaze lezanje (spavanje) iskljucivo na boku, jer ako se okrenem na ledja, bukvalno imam osecaj da ne mogu da ustanem.
33+5 jel ima neko da se susretao sa Bolovima u stidnoj kosti..uzasno boli kad ustajem iz kreveta,okrecem se na drugu stranu ili duze hodam.takodje me bole i prepone i osjecam pritisak na dole..
Mene boli sve,ledja,trtica,butine-pogotovo deo sto ulazi u karlicu,unutrasnji deo butina-tetive u gornjim delovima. Nocu slabo spavam,sve me boli..non stop,bilo koji polozaj vise ne odgovara😕jos je deckic okrenut karlicno i kad krene da suta sve jace boli. Mislim da su ti bolovi bas zato i jaci. Dr kaze da je sve normalno i da izdrzim jos malo☺
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
BBC je otišao u samoproglašenu "prestonicu blizanaca" u Nigeriji da istraži zbog čega je toliko blizanačkih trudnoća u malom ruralnom gradu Igbo-Ora »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »