Komentari za tekst "Vaša 19. nedelja trudnoće"

Komentara
2828
Ostavite komentar
pozdrav svima trudnicama, 18+6 mi je nedelja trudnoce posteljica na zadnje zidu, stomak mi je jedva vidljiv, da li je to normalno, kad ce da pocne da raste? a bebica napreduje super
p.s prva trudnoca mi je
Nema pravila ,,meni je isto na zadnjem zidu..19ta nedelja a stomak kao da sam 7-8 mesec
Nije nista ozbiljno... Uskoro ce, mojoj sestri se jedva video u 7 mesecu isto posteljica na zadnjem zidu a i materica zavaljena skoro do kicme... :) Volela bih da se menjam sa tobom, meni je posteljica na prednjem zidu, druga trudnoca i stomak mi je kao da sam u 8 mesecu... 😅
Grudi su mi se dosta promenile. Ulazim u 19. nedelju.
ogromne su, cvrste, vide se kapilari i vene, neke cak i pucaju povremeno, bradavice su mi bas tamne, ali ono sti me brine neste da omo same bradavice(izlaznog kanala ili kako god se to vec zove) imam kao neke "bradavice". Na desnoj su cak i spojene, pa izgleda malo strasno, kao kad vas komarac ujede.Ima li neko slicnog iskustva?
Pozdrav! 19. sam nedelja, prva beba i posteljica na prednjem zidu..bebine pokrete jos ne osecam, pa iako sam citala da to moze biti sasvim normalno, opet se nekako brinem. Bila sam na pregledu pre 10ak dana zbog tupih bolova u ledjima, sve je bilo ok, valjda se siri materica, tako da ne smatram da treba sad opet da odjurim kod dr..ali.me bas nekako rastuzuje sto ne osetim pokrete. Da li.ima jos neko da je osetio malo kasnije? I kako uopste da ih prepoznam.
ja sam osjetila tek u 21., opusti se slo bodno
slucajno kliknuh na minus :-(
I meni je posteljica na prednjem zidu i jos ne osjecam pokrete, 19 nedelja sam i prva trudnoca. Mislim da ce i to uskoro poceti, ne brini.
Da li se nekom desava da povraca u 19 nedelji? Pri tom do sad nisam nikako a kako sam usla u 19 nekoliko puta mi se desilo a mucnine nemam.
I kod mene je krenulo tek u drugom trimestru,ali do sada se desilo tek tri puta. Ni ja nemam mucnine,desi mi se uglavnom iznenada od jakih mirisa i jednom od jake glavobolje. Ne brini! :)

Isto se i meni dogadja. Al sve je to u redu :)
Zdravo mamicee. 5 mjesec sam :* imam blazi oblik epilepsije. zanima me sta mislite prirodni ili carski ja sam cvrsto odlucila carski. jer bol podnijet ne mogu i boim se da napad ne dobijem aaa ukinita terapija ima godina
Prirodno, epidural i cim te puste u sobu mozes da setas i da radis skoro sve.... Naravno, posavetuj se sa ginekologom zbog epilepsije... :)
Prirodno, epidural i cim te puste u sobu mozes da setas i da radis skoro sve.... Naravno, posavetuj se sa ginekologom zbog epilepsije... :)
Drage trudnice, da li iko ima problem s posteljicom? posteljica nije na svom mjestu🙄
Ja, "nazalost".
doktorka mi je preporucila odmor i nista teze od mleka i hleba da ne dize.Konkretno, kod mene je posteljica nisko.Mada, kazu da ako se otkrije do 20. nedelje, da se do neke 32. digne na svoje mesto.:)
Drage trudnice da li ste vec razmisljale kako ce vam se beba zvati? 💙🤗❤
Mila
Milutin
Emilio ♡
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
Sezona najslađeg voća je pred nama. Saznajte da li smete da jedete jagode ako ste trudne ili dojite bebu? »
Život sa dvoje male dece prilično je užurban, ali i zabavan. »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Život sa dvoje male dece prilično je užurban, ali i zabavan. »
Da Uskrs bude još veseliji, upotpunite ga divnim pesmicama sa simbolima Uskrsa »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Učiteljica Tatjana Hadžić za Bebac govori o najvažnijim aspektima spremnosti za školu »
Evo nekoliko saveta kako da zabavite svoje mališane tokom predstojećih praznika... »