Komentari za tekst "Vaša 29. nedelja trudnoće"

Komentara
2804
Ostavite komentar
Pozdrav 😊 Globifer forte, kutija ima 40 tableta oko 3000 din kosta. sa jednom kutijom sam poboljsala gvozdje. Pila svako jutro na prazan stomak sa tabletom c vitamina..posle pola sata dorucak.
Posle te jedne kutije sada koristim prirodu. samleveno zajedno dve manje cvekle, dve sargarepe, dva limina sok i kora, oko 200 gr grozdjica i oko 200 gr oraha, malo meda.
Ujutro pre dorucka. Tegla i po ispadne i ima je jedan vremenski period jer po kasiku supenu ujutro uzmem.
Sretno 🍀🐞
Heferol kapsule 2x1
ja, kod mene 5. pijem totema ampule za zeljezo
Zdravo mame, ima li neko iskustvo sa putovanjem u 29 nedelji?
Ja baš volim da se vozim, a i bebi prija, trudnoća mi je uredna, ne nosim nisko, nisam pitala doktorku jer bi naravno rekla NE kao i u prvom tromesečju...
A ja se osećam baš dobro, i nekako sam spremna za put🙈, šta vi mislite?
Hvala vam puno na odgovorima, eto da vam kažem da sam ipak pitala doktorku i dala mi je zeleno svetlo🙈. Putovali smo 14 sati u sedećem položaju i bilo je odlično🤩.
Zdravo. Ja imam urednu trudnocu, 29.sam nedelja. Moja beba je sa mnom putovala svake nedelje, nisam imala nikakve tegobe, tako da preporucujem. Smatram da se treba cuvati, ali da ni u cemu ne treba pretjerivati, treba nastaviti normalno funkcionisanje. Ako smo trudne, nismo bolesne. ☺️💃 Pozdrav od nas dvoje.
Ja sam trenutno u Nemačkoj došli smo avionom a moramo se vratiti autobusom. Dr je odobrila put kada sam je pitala. Trenutno sam 24 nedelja. Vraćamo se za 3 nedelje kući. Ne brini - ako je uredna trudnoća možeš na put.
😁
13 sati putovali,usla u 29. nedelju. Trudnoca uredna,ginekolog odobrio uz stajanje svakih 2-3 sata. Trudnicki jastuk i lijepo iza na zadnjem sjedistu u lezeci polozaj 😁
Ima li neka trudnica problem sa spavanjem? Ja jedva zaspim, a kad zaspim budim se na svakih sat vremena i u prosjeku spavam samo 5 sati i to sa prekidima. Preko dana ne mogu da uspijem da se uspavam
i ne trudi se 😂 mi imamo bebu i evo 18 mjeseci nisam spavala 4h u komadu i plus sam trudna, tako da evo sedam mjeseci, ni tri sata ne spavam, a preko dana i da hocu nemam kad, beba i trista obaveza, a u noci, hranjenje, presvlacenje i plus ja svako malo idem u wc, pi pi. 😂 i bolje ti je da se pocnes navikavati vec sad. 😁
Imam ja. Od prvog dana trudnoće nisam sastavila cijelu prespava u noć. Svakih sat i po ili dva se budim, a da razlog tome ni ne znam.
Zenice da li neka ima grceve u stomaku i kako ih olaksati? Bukvalno me sve u krug boli i ledja i stomak😌 nikako ne mogu da se namestim stalno osecam kao da mi je stomak od 100kg 😔 29nedelja sam. Bebac je aktivan. Hvala vam
Mame koliko nas ima sa terminom 25.06.. djevojcica nam stize 😍,Strahinja ce da dobije svoju malu sestricu ❤❤❤
Banja Luka
I nama je 25.06. devojčicaaa 🤗🤗
Meni je 23.06. 😀
Treća trudnoća,imamo 2 Seke,dolazi nam braco.
Da li neka trudnica ima stalno osećaj kao da je povišena telesna temperatura!? 🤔 Merim, ali toplomer pokazuje da je sve ok. Cudan osecaj neke topline u glavi, grudima, pečenje očiju, jako slično onome kad imate grip, prehladu...
Ja sam to imala na pocetku trudnoce u prva tri meseca. Desavalo mi se ponekad, isto izmerim temperaturu I nista. Mada sam negde citala da je to normalno I da je posledica rada hormona.
Imam ja isti takav osecaj s vremena na vreme ali kada izmerim temperaturu koja je ok nekako zanemarim sve ostale simptome i nisam pitala nijednog dr.da li je to do psihe ili ima jos nesto, sve zaboravim.
Pozdraaav :) da li se neka od vas vec poradjala u betaniji bez koverte i bez veze, kakva su vam iskustva?
jesam prosle god u januaru, bilo je sve ok, i doktori i sestre samo sam dugo bila ukljucena na indukciju i lezala sam 7h . jedino me iznervirala jedna dokt koja me ostavila u predporodjajnoj sali a bila sam skroz otvorena i nije mi rekla sta da radim, ali je odmah naisao dr lekar koji mi je sve objasnio.. nisam trazila epidural jer nisam ni razmisljala o tome tako da za to ne znam kako ide ako nemas vezu. nakon porodjaja imam sjajno iskustvo sa sestrama stvarno su mi pomagale :) srecno!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Devet meseci promena u maminom telu u 40 fenomenalnih sekundi »
Dobro pripremljeni um i srce su sigurna luka u vrtlogu neizvesnosti pred porođaj »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Rodna ravnopravnost i aktivno roditeljstvo su od velike važnosti za buduće generacije »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Pepa Prase je već dve decenije jedan od omiljenih prvih crtanih filmov »
Od nedostatka privatnosti do pevušenja dečijih pesmica »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Ovo nikako NEMOJTE RADITI kod kuće jer NIJE BEZBEDNO! »
Balans između stvarnog i virtuelnog sveta pruža deci priliku da koriste tehnologiju na koristan i kontrolisan način »