Komentari za tekst "Vaša 24. nedelja trudnoće"

Komentara
2924
Ostavite komentar
Pozdrav Sanja. Takodje i ja imam isti taj problem. Meni se cak ne desava samo nocu, vec se bol javlja i preko dana ako malo duze lezim. Valjda je normalno, navodno se sve to sad siri. U prvoj trudnoci nisam imala tih problema.
cao mame, ja sam u 24 nedelji i jako slabo i retko osecam pokrete bebe...prva mi je trudnocsa..da li je jos uvek prerano za to ili ne? kakva je kod vas situacija?
I kod mene slicna situacija... Osetim jednom ili ni jednom u toku dana, ali sam bila kod lekara i kaze da je sve u redu, nema razloga za brigu.
Mame, da li pijete kafu? Neko mi kaze nemoj, neko uzmi jednu dnevno.
Ja popijem ponekad ali bez kofeina.
Hvala puno na odgovoru :-D
Meni je doktor rekao da isto kao i u svemu ostalom - bitno je ne preterivati. Ako Vam se jede recimo fast food - pojedite, ali ne svaki dan. Jedna kafa dnevno nikako ne može naškoditi bebi, nije preporučljivo piti više od toga. Pozdrav! :)
Zdravo mamice. Ja sam u 24 -tom tjednu i pocela mi je iz grudi ici neka tekucina. Pa me zanima jel to normalno, jel se neka od vas susretala sa time? :)
To je sve normalno, meni je cak pocelo pocetkom petog mjeseca :) neke zene to dobiju ranije u trudnoci, najcesce se dobija par nedelja pred porodjaj, a neke tek nakon porodjaja :)
Ćaooo żenicee :D
Pre tri nedelje dobijem bolovee u stomaku sa leve strane kod dr. odmah odem kad ono kontrakcija materice. Kaze nije strasno,preterala sa poslom ali bebaa super, grlic tvrd i zatvoren, samo magnezijum direkt svaki dan i to je to. I mirovanjee sto god vise. Nakon trii dana bol prestao. Danas odem na kontrolu, kad ono mekan grlic i jos se vidi kako postoji kontrakcijaa jos. Dao mi utrogestan 2×1 100mg ii cefaleksiin 500mg dvije kutije zbog upalice mokracnih kanala ii
nistatin vag.deset dana na svaku dr.vece .. 24 nedelja i sto se mene tice super se i osecam. Pritisak malo ide prema gore ali nadam se da nece praviti probleme. Interesuje me da li je neka od vas bilaa u ovakvoj situ.il slicnoj.
Prva mi je trudnoca i sve mi je ne poznato ii nekad znam panicariti previse. 🤔
Cao devojke, ja sam bila na 4d ultrazvuku i sve je Bogu hvala okej 😊 jedino sto je doktor rekao da je bekica manja 5 dana, to znaci vjerovatno da zaostaje 5 dana sa razvojom?
To znaci da cete se verovatno poroditi pet dana posle termina.To je sve ok.Uzivajte :-)
Drage buduce mame,da li je okej i normalno da do sada sam se ugojila 7,5kg? 24-ta sam nedelja.
Pozdrav svima 🤗
Mene brine sto ss uopste ne debljam, cak mi neki kazu da sam i izmrsala a 24ned.mi :)
Drage mame, da li je neka imala problema sa rastom grudi u trudnoci? Usla sam u 24 nedelju i koza mi puca nenormalno, praceno je sa crvenilom i svrabom, kao da imam osip. Da li neko zna kako mogu ublaziti?
Kokosovo ulje ,ja ga koristim od pocetka trudnoce😊
Koristim baby ulje od nive, ali mi se nije pokazala pozitivno. Hvala ti, pokusat cu sa istim. ❤
Meni isto rastu nenormalno.Nosila sam br 75 a sada 90-95.Ali od 10-te nedelje mazem saljicev melem za strije redovno posle svakog tusiranja.I za sad nemam problema nikakvih. Pa mozes da probas i ti.Ili neko baby mleko da je malo masnije. Pozdrav 💜
Pozdrav buduce mamice..., imam pitanje..., 24 nedelja sam i imam svaki dan bol glave, da li se nekom desavalo i da li treba da se obratim lekaru? Sa bebcem je sve ok, aktivna je stalno..., hvala unapred... 😘😻💋💗💖🎅
Proverite stitnu zlezdu. Mene je glava bolela svaki dan i srce mi je lupalo kao nenormalno. Bila kod kardiologa, sve ok, on me poslao da proverim hormone stitne i ispostavilo se da je prestala da radi.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
BBC je otišao u samoproglašenu "prestonicu blizanaca" u Nigeriji da istraži zbog čega je toliko blizanačkih trudnoća u malom ruralnom gradu Igbo-Ora »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »