Komentari za tekst "Vaša 34. nedelja trudnoće"

Komentara
3190
Ostavite komentar
Baš čitam da vidim da li nekome trnu ruke, mene ubija desna ne znam šta ću sa njom.
Cao Mina, hvala na odgovoru. Evo imam za tebe jedan link, to je joga za trudnice, od kad sam pocela da je radim prestali su grcevi u nogama. Na zalost, sve drugo je ostalo :(
https://www.youtube.com/watch?v=B87FpWtkIKA
Ja sam cula da je to normalno da stidna kost boli, cak sam na ovom forumu procitala da se dosta trudnica zali jos od polovine trudnoce. A imamo isti problem sa butinama i listovima, imam osjecaj da sam prignjecila vise meso od lezanja na bokovima, takodje ni magnezij ne pomaze pa kao luda vertim noge cijelu noc dok ne nadjem polozaj da zaspim :)
Cao u 34 sam nedelji.
Od 6 tog meseca osecam bol na levoj strani stomaka. Bol traje oko 1-2min nepodnosljiv je i tad kad da me zaboli grci mi se leva noga i levi deo stomaka, utrne ne mogu se pomeriti. Bol nije bio cest ali poslednjih tri dana me boli po ceo dan, a i noc. Doktorka mi je rekla na pregledu pre 5 nedelja da je sve super, da beba napreduje i da je ti normalno da boli. Nacula sam da beba kad se rita da stisne neki organ pa da zato boli.
Da li je neko imao takvo iskustvo, posto ne znam sta da mislim jako me boli i uplasena sam ?😏
Inace mi je prva trudnoca.
Hvala na savetu. Odmaram sto vise posto mi to prija, kad setam onda me boli. Onda me razumes kakav je bol uzasan, jos malo da izguram pa ce proci.
2-gog idem na pregled pa cu videti sta i kako.
Dace Bog da bude druga lakasa trudnoca.
Da jos malo pa cemo biti sa nasim bebicama 😍🤗
Srecno i hvala.
Draga ja sam imala iste muke u prvoj trudnoci. Ako ti je dr rekla da je bebana ok i da je sve ok nemoj da se brines...Moj savjet ti je da ako mozes setas lagano sto vise i da kad god mozes legnes i odmaras se... Meni je to nekako pomagalo... Meni je doktor rekao da me stomaj boli jer mi je prva trudnoca, organi se pomijeraju, unutrasnjost se siri i pravi se mjesto za bebu, a sama beba svojim pokretuma i tezinom zaista moze pritisnuti neki nerv, nemoj da se brines... uskoro ces svoj zamotuljak drzati u rukama... Ko zna mozda ce ti sledeca trudnoca ako Bog da biti laksa i drugacija... Moja sadasnja je tako... A danas smo usli u 34. Nedelju... Jos malo pa gotovo :)))
Drage mame, mi ulazimo u 34. nedelju, za sada dr kaze da je sve ok, bebac napredniji za nedelju... Ova trudnoca se skroz ali bukvalno skroz razlikuje od prve. Ili mozda sto mi stariji vragolan od 16. Mjeseci ne dozovljava da se opustim onda ovog bebana i ne registrujem kao prave trudnice... Aktivna non stop sto redovno kucni poslovi, sto trcanje za vragolanom koji iz dana u dan postaje sve aktivniji.... pri tome jos uvijek i dojim... oko 4/5 mjeseca sam razmisljala da prestanemo cikiti, jer su mi bradavice bile uzasno osjetljive, ali i to je proslo i sada razmisljam o tandemskom dojenju... Bice to pravi izazov... Svim buducim mamama zelim puno srece i da sve prodju sto lakse i svoje bebice da docekaju sa puno ljubavi...
zadnji pu kad sam bila kod ginekologa pritisak mi je bio 90sa50 a ja se super osecam kazu da sam bila bleda i dali su mi da proverim i krvnu sliku i skriven seker to svaka trudnica treba da radi kaze mi ginekolog a inace idem na posao a u33nedelji sam do sada uvek mi je bilo sve u redu i briseve sam radila i bila sam na d3 sve je bilo u najboljem redu i primala sa inekciju zato sto sam rh0- krvnu grupu i sad me interesuje ako je beba pozitiv dali bi opet primala inekciju
acka
da, primicete opet nakon porodjaja ako je beba pozitivna
34 sam sedmica i vec nekoliko dana osjetim ponekad bol u grudnoj kosti, nekad u grudnom kosu, pa kicma, da li je to normalno? Pritisak mi je normalan. Ima li neko iskustva?
Ajla, mene bile ledja i to ne u krstima, nego u predelu ispod brusa npr. A takodje imam i bolove ispod rebara. I sve to uglavnom na desnoj strani. Cim mi je neudobno dobijem bolove. Pitala sam dr, kaze da je to normalno jer se materica penje i da ce mi biti lakse kad se beban spusti u devetom mesecu pripremajuci se za porodjaj.
Zenice drage, jel vama u ovoj nedelji dr.merio duzinu bebine kičme? meni je izmerio koliko sam shvatila da je 6,75 i to mi bas nesto malecko deluje...posle toga mi je radio color dopler i video da je nazalost posteljica malo zrelija tj I na II. nije nesto pridavao znacaja tome, samo da postoji mogućnost ranijeg porodjaja.
sad me brine malo ova duzina kicme, nigde ne mogu da nadjem mere za to.Bebica je teska 2600, bucko moj.
Nadam se da ima nekog da mi to pojasni.
:*
Mame kako spavate? 34.tt
Nikako Marina, non-stop u wc, okrenem se na jednu stranu trne ruka, okrenem na drugu boli noga, okrenem se opet beba se rita, pomislim da sam je mozda pritisla pa se opet okrenem i tako u nedogled. Kad mi dosadi ja ustanem pa setam, gledam tv, vilenim po kuci....
Ja kad legnem na bilo koju stranu. beba se mrda. Ali mene uopste to ne boli. On ne udara, samo se tako pomera i gurka. Valjda je i to normalno sto mene ne boli? 😁
Niiikako, beba sou pravi :)
Teško, više ni jastuk ne pomaže, svaki položaj mi je postao nezgodan,a o mokrenju da ne govorim... Pripremamo se za ono što nas čeka-besane noći :)
isto nikako, kako god da se okrenem samo me gurka beba.
a jos me alergija uhvatila pa slinavim celu noc.
Nikako 😮😩😞 Ili nece san na oci ili se nemogu namjestiti,bebac sutira sa svih strana..Ne znam da li je samo kod mene tako,ali sve boliii i prepone i grudna kost..do sad je bilo super a sad samo neki bolovi i probadanja 😮😨😞
Ja noćas nikako. Boli me kičma. Možda sam se malo više juče isforsirala, do sada sam mogla da spavam po ceo dan i celu noć :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
Vodič za roditelje »
Borba za veći natalitet ne može se dobiti mahanjem magičnog štapića »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »