Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2832
Ostavite komentar
Mi smo sve kupili još u 25.nedelji. Jedino pampers pre porođaja.
hmmm,znaci da ja ipak uzmem osnovne sapun seba med i pavlovicevu za mazanje pa ako dobro odreaguje bebic da dokupim kupku i kremu seba med. jel je izbila neka alergija ili ti nisi zadovoljna seba medom?
Danas sam imala prilike da razgovaram sa pedijatrom koji od kozmetike preporucuje mustelu, a-dermu i roche. bez sapuna, samo kupka kojom ce kupa cela beba, jer navodno svi sapuni ukljucujuci i seba med isusuju kozu bebe. Ne preporucuje tecne deterdzente, vec obican bilo koji, ne mora biti deciji, uz duplo ispiranje.
Sto se tice kozmetike, sa prvom bebom sam uzela sve od seba med, medjutim, nisam bila zadovoljna, posle par dana sam uzela chicho, kasnije smo uzeli J&J, sapun i dalje chicho.
pa usustini nebi trebalo puno da kupujes istog broja. ja mislim da je dovoljno 3 zeke to su izjedna one pidzamice 56 e 62 mozes malo vise. jer prvi broj mnogo brzo prerastu. omeksivac se ne koristi prvih 3,4 meseci zbog alergije a prasak pa ja sam razmisljala cikov tecni. e sad za masinu za susenje sam cula da ne valja da se koristi. i da stvari moraju da se peglaju.
Mi necemo naslediti nista. Vec smo poceli sa spiskovima kako ne bismo nesto zaboravili. Koliko pidzamica treba uzeti i kakvih, one izjedno ili iz dva dela. Koje deterdzente planirate da koristite za pranje decijih stvarcica? I da li cete koristiti masinu za susenje odmah?
iskreno nisam cula za te kadice za kupanje,mada su meni svi rekli da ne dajem puno znacaju kadicama jer se zbog prakticnosti brzo predje na tus u kadi ili lavabo. :-D tako da cu ja uzeti malu klasicnu kadicu za kupanje i onaj nastavak sto se navlaci peskir. a sto se tice cucla u mom okruzenju svi koriste avent i zadovoljni su.
Lepa tema ☺ Cula sam da aventove cure, ali da bi zbog pumpuca za dojke trebalo njih uzeti (zbog podudarnosti nastavka). Mada su svi u mom okruzenju imali Nukove i zadovoljni su. Sta mislite o kadicama za kupanje sa anatomskim i delovima za sedenje, koliko su prakticne i da li su korisne?
i ja cu takodje naslediti od sestre puno stvari tako da cu i ja dosta imati za start a i za kasnije. Ne znam za koju kozmetiku da se odlucim!? seba med? sta mislite? a flasice i cucle aventove!? kakava su iskustva?
Draga Katarina 😊 s obzirom da sam od zaove dobila dosta gardarobe,planirala sam neki kompletic za izlazak iz bolnice ako Bog da,dekice naravno,par bodica obicnih..naravno cuce,flasicu,pelene,komplet kozmetika za bebu ( necu pretjerivati ) ne znam da li ce bas ta odgovarati pa bolje uzeti malo lahko je kupiti poslije.
Cao mame. da li ce se neka trudnica poradjati u Dr.Misovic? nama je termin 6 maja ^_^
Pozdrav, meni je termin 15 pa MoZda se I sretnemo :)))
Ja 😊 Termin 12.maj 😀
Nama je termin 12. maja ^_^
Evo ja :) Termin je 10.maj,ali treća beba je,pa se ja nadam da će malo da porani :)
Da draga ☺ meni je 9.maj. vidimo seee ;-) mozda
ja sam iz paracina ali mi je isto termin 6. maj i drzim ti palceve :-)
zdravo buduce mame,zomolila bi da mi neka od vas odgovori da li dezedorans sme da se koristi? izasla mi je neka alergija crveni krugovi koji su spolja crveni a unutra je suva koza ne svrbi po grudima su izasle. misli. da je od dezedoransa. koristim dav limun. hvala unapred na odgovoru. pozz
U trudnoci ti je osetljivija koza i mozda treba da zamenis dezodorans nekim rol-onom blazim, npr. Sebamed, meni je odlican. Ne sekiraj se, nije to strasno
Mi smo 32 nedelja i termin nam je prvog maja.Beba je dobro mrda se svaki dan jos malo pa ceno se videti.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
BBC je otišao u samoproglašenu "prestonicu blizanaca" u Nigeriji da istraži zbog čega je toliko blizanačkih trudnoća u malom ruralnom gradu Igbo-Ora »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »