Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2827
Ostavite komentar
cao trudnice...ja sam 32 nedelja +3,a po mensteuaciji 33 + 3,bebica odgovara 32 nedelji,sitnija je.ja se bojim jer je jako nisko i otvorena sam jedan prst,a trece dete.moram mirovati,a pored prvog koji ide u skolu to uopste nije lako...moram i njemu posvetiti se.dal neka trudnica ima slicnog iskustva ,kako ste prosle?termin mi je 21 april...
Zdravo mame,da li je neka imala iskustvo da joj se javi prvi put eserihija tek sad?(ja sam 32 nedelja)..Kakve su realne sanse sa se izleci?
Hvala 😊
U nekoj privatnoj apoteci kupi Josif Pancicev caj za urinarne infekcije kod trudnica. Meni je u trudnoci izlecio jednu urinarnu infekciju. Pozsrav!
Sada sam 7 mesec trudnoce ,do sada sam se ugoila 10 kg
.Sto ne znam da li je normalno.
Ja sam isto u 32oj nedelji i ugojila sam se 6kila,cula sam da se najvise dobija na kilazi u osmom mjesecu 😨😨
Ti si super. ja sam se za 5 meseci ugojila 4 kg, a onda sam pocela da primam hormone jer sam se otvorila, i za 2 meseca 8 kg nabacila. Tako da tebi je vrh :D
Caoo,prva mi je trudnoca i 32. nedelja sam! Udebljala sam se 15kg sto je previse..i ko zna koliko cu dobiti jos do kraja. Interesuje me ima li mama koje su bucke kao i ja,i imate li vec neka iskustva kako skinuti te kg posle porodjaja?? Pozzz...
Meni je ovo druga trudnoca i opet decak☺! Isto kao i u prvoj , do sad 5 kg, a beba ima 2 kg na UZ sa punih 32 nedelje. Sve je to individulno, jedem sve, i slatkise, ali umereno. Najlakse se skidaju kilogrami dojenjem, zato mame bez brige☺!
Ja sam se najviše udebljala u prvih 5 meseci.. za to vreme dobila sam 10 kg 🤔 al zato sada bebac uzima sve sebi a meni ostaje jako malo..32 sam nedelja a ukupno do sad + 14 .
I baš me boli briga,drugo mi je dete i sa prvim sam dobila 20 kg i za godinu bila fit. Ishranu smanjis na česte a male obroke i pilates ☺☺☺ ..Ne brini sad o tome,sve u svoje vreme 😚
Meni je temin 22.4. :)
Ugojila sam se 14kg,ali se ne sekiram. Uzivam :)
32 nedelja, u plusu 16 kg. U prve dve trudnoce sam dodala 20 i 23 kg i skinula ih nepunih godinu dana po porodjaju. Bez dijete i vezbanja. Ne opterecujem se,beba je dobro,rezultati su mi dobri. Uzivajte zene!
Uh ja sam se bas preopteretila sa kilogramima 😐.. Valjda se vratimo na staro ili bar priblizno. A da,sad nam je najvaznije da je sa bebe sve kako treba i da se porodimo sto je lakse moguce,ako Bog da ☺ Ima li ko da mu je termin 22.04.?
meni je ovo druga trudnoća i do sada 18 kg:D:D:D,(takodjer 32 nedelja) ne opterećujem se, i u prvoj je bilo isto...sve je otišlo nakon 7-8 mjeseci, bitno je jesti raznoliko i zdravo, a ja to radim i više nego što je potrebno! ;)

Samo neka su nam bebice žive i zdrave, a za kilažu ćemo lako!
Sretno!:)
ista prica haha 16kg dodala ....slatkisa previse jedem...neznam kako cu skinut al znam da ocu...moram se vratit na staro...zasad mi je samo bitno da lipo porod prodje i bebica bude dobro posli cemo o kilima;)
caosss buduce mame il one koje vec to jesu😉...imam pitanje
zanima me dali uspjevate spavat samo na ljevom boku?
ja mogu zaspat samo na desnom i tek poslje tjekom noci mogu i na ljevom ...
jel to jako lose il opasno da malo na jednom malo na drugom boku spavam??
hvala 😚
ja mogu samo na desnom jer je beba na levom. cim se okrenem na levi osecam da lezim na njoj :) kazu da ako je cura, a moja je, da prija vise spavanje na desnom, a ako je decak na levom boku. je l' i vama tako? :)
Meni dr rece da kada trudnica u kasnoj trudnoći spava na levoj strani, materica se nalazi nasuprot aorte i pritiska je, što je dobro jer tada ne pritiska (IVC) žilu tj. veliku venu...ako je dobro razumeh 😉
Tako i mene to muci...negdje pise da je ok ka kako nama odg da je tad i bebi dobro...negdje da nesmis...a ja nemogu zaspat na ljevom ma koliko se trudim😡🙁
I mene isto to zanima,jako tesko se namestim cak se i bojim da legnem na levu stranu zato sto me beba onda jako sutira,ne znam dal mogu tako da joj naskodim ?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
Sezona najslađeg voća je pred nama. Saznajte da li smete da jedete jagode ako ste trudne ili dojite bebu? »
Da Uskrs bude još veseliji, upotpunite ga divnim pesmicama sa simbolima Uskrsa »
Ovo su običaji vezani koji se vezuju za crveno uskršnje jaje »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Da Uskrs bude još veseliji, upotpunite ga divnim pesmicama sa simbolima Uskrsa »
Zbog čega farbamo jaja i koji uskršnji običaji su se u narodu zadržali do danas? »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Učiteljica Tatjana Hadžić za Bebac govori o najvažnijim aspektima spremnosti za školu »
Evo nekoliko saveta kako da zabavite svoje mališane tokom predstojećih praznika... »