Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 1. nedelja"

Komentara
1131
Ostavite komentar
moja cura je zasada o.k. pocela je da istrazuje svet oko sebe ali ja imam problem sa manjkom kilograma...ako neko ima neki savet kako se ugojiti nek mi pomogne!!!
Taman sam pohvalila moju Suncicu da spava po celu noc, ona je ponovo pocela da se budi nocu na 3-4 sata. Verovatno zbog vrucine. Inace je vesela bebica, guce, smeje se, "mlati" i rukama i nogama kad ugleda neko drago lice, posebno je odusevljena kad vidi brata i sestru. Nasmejala se par puta i glasno a mozda mi se samo i ucinilo, uglavnom, sigurna sam da je vristala od srece dok je gledala njih (batu i seku) kako skacu po krevetu... Smesna beba :)
moja beba drzi jednu ruku skupljenu i kad hocu da je ispravim neda mi ali je sa vremena na vreme opruza. Sta da radim?
Sada je treci mesec,odavno je pocela da guce i smeje se kad me vidi-nema lepseg osmeha od njenog.Prosto nekad kad je uzmem imam potrebu da je jako stegnem koliko je volim.Sta rade ta cudna stvorenja i otkud tolika ljubav?.Jednom je rucicom izvadila sama cuclu i drzala je ali se jos ne okrece na stranu.Dobra je spava lepo i nema jake grceve ako ih uopste i ima ili nekad place zato sto je razmazena-volim svaki dan sa njom.
moj Vanja ima 2m i 3 nedelje . kad lezi na stomu uvek ide napred ali nisam primetila da kad lezi na ledjima da se odgurne na stranu . veoma je aktivan ali mi ne bezi kad lezi na ledjima.imamo jos nedelju dana a kazu da to bebama puno znaci. Pozdrav
Cao. moj vanja ima 2meseca i 3 nedelje i lepo napreduje. stalno mu cure bale pa se pitam dali se to spremaju zubici.Cerki Anji sam davala luka zbog zubica i mogu reci da mi nismo znali za bolove,temperaturu i plac.surovo zvuci ali deluje.:)
Cao.Danas je moja preslatka devojcica Sofija napunila tri meseca,lepo napreduje i sve vise je pocela da zapaza i da guce.Sto se tice zubica ubedljivo najbolja stvar je ogrlica od cilibara ali kupljena u DM-im prodavnicama u Austriji jer ove ovde su falsh.Verujte mi,moja Sofija je prestala da balavi ,nije nervozna i jede sto je najbitnije.
Najbolja stvar za bubuljice po licu jeste Pantenol ili Seba med baby cream extra soft.
Pozdrav svima..moj Vuk je napunio 3 meseca i 1 nedelju i lepo napreduje.Obzirom da dolazi lepo vreme zamolila bih ako ima neka mama sa bebcem slicnog uzrasta da se druzimo,mi smo iz Beograda,opstina Cukarica,naselje Cerak :)
moj Lazar ima sitne bubuljicice(gnojavice) po celu i obrascicima,mislim da ga to svrbi...Ja vise ne znam sta da mu namazem i kako da mu pomognem,jer ne samo sto mu te bubuljice -ne stoje- nego mislim da i njemu jako smetaju.Plasim se da se to ne rasiri po celom telu...ako neko zna neki preparat ili bilo sta neka javi :(
Pomagajte moj mali ima 3 mjeseca i mislim da su mu zubici poceli rasti , ali nije to problem nece da jede. Do skora je bio halapljivac, a nacula sam da bebice kad im podju zubici muce se dok jedu da li je to istina?
nasa bebica voli da spava sa nama koliko je to opasno posto u svom krevetcu se odmah probudi kada je pored nas spava mirno molim za savet kako da je odviknem od toga ona ima 3 meseca
Sto se kengura tice, i ja sam se savetovala sa lekarom dok je sin imao 2 meseca(Inace pedijatar je jedan od najpriznatijih u N.Sadu).Kengur moze,ali ne vise od pola sata, sat.Do 4 meseca okrenut ka vama,a posle od vas.
Meni je bas zgodan kengur ,ako moram u prodavnicu ili nesto na brzinu da obavim, ne moram da vucem kolica sa 4 sprata bez lifta.Pozdrav svim mamama i njihovim bebicama
CALM COLIC100% pomaze kod grceva, verujte mi licno sam probala. proizvod je prirodan i iz USA je. nocima nisam spavala i sve smo probali sto postoji. kad smo ovo dobili iz USA konacno su dosli dani uzivancije sa bebcem.
nisam sigurna,dragi moji, da bebci u ovom uzrastu smeju u kenguru da se nose! puno sam citala i citam o razvoju deteta, a konsultovala sam se i sa lekarima - bebe u trecem mesecu su jednostavno premale da bi se nosile u kenguru!
moj sin je zdarva i srecna beba, jedino nas muci bljuckanje i ne pomaze ni jedna strategija! molim vas,drage mame, ako neka ima iskustva s tim nek mi javi kako je resila taj problem, jer moja beba zaista puno bljucka (ali lepo napreduje u tezini).
bilo bi lepo da neko od nadleznih kaze kada ce prestati toliko da brinu o najmladjima. pelene poskupljuju, za vakcinu treba izdvojiti 10000 din, oprema za decu je bezobrazno skupa, a da ne pominjem obucu, odecu i sl. jedna majka trogodisnje devojcice i tromesecne bebe bila bi im neizmerno zahvalna kada bi prestali toliko da se trude. snaci cemo se i sami.
Sanja, koliko sam ja razumela, ma šta odabrala, dete će u istoj meri biti zaštićeno od difterije, tetanusa, velikog kašlja, dečje paralize i hemofilusa influence. Razlika je u tome što kažu da Pentax ređe daje neželjene efekte i što sa njim beba primi sve 3 vakcine iz jednog uboda, a klasično mora da primi 2 iz šprica i 3. da proguta.
Treba mi preporuka za vakcinu koja se prima nakon navrsena dvameseca! Da li primiti one koje daju u domu zdravlja ili kupiti Pentax?
Da li su neka mama i bebac sa opstine Cukarica ili B. Brdo...?
Bas mi se svidja Vas sajt,mislim da je od velike pomoci mladim mamama.Svaka cast,iz nedelje u nedelju sam tu,citam sta mogu ocekivati sledece nedelje i sve tako dok moj bebac napreduje.Puno pozdrava iz Panceva
pored bebinie ishrane treba da ubacite i ishranu majke koje doje tj sta se jede dok majka doji i zasto i ima li neka posebna hrana sto sme da jede a da neskodi bebi kao na primer : pasulj, grasak,boranija i slicno .aA sto se tice vaseg sajta stvarno ste super i samo tako nastavite i mogli bi da ubacite i rubriku za majke ako nekoj treba savet ili pomoc oko bebca a nezna .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Čestitamo roditeljima i upućujemo jedno veliko bravo za ekipu Hitne pomoći! »
Pogledajte video. Da li i kako reaguju na dodir, muziku, svetlo, raspoloženje? »
Borba za veći natalitet ne može se dobiti mahanjem magičnog štapića »
Stanje devojčice (12) koja je povređena u padu ringišpila u Kuršumliji je nepromenjeno »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Šta žene vide u takozvanom tata telu kod muškaraca »
Predstavljamo potencijalne rizike i kako da zaštitie svoju decu kada je u pitanju Roblox onlajn platforma za igre »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »