Komentari za tekst "Vaša beba u 6. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
761
Ostavite komentar
Ni meni se stomak jos uvek nije skroz vratio, naduje se ponekad bas i pupak mi je jos uvek dosta ispupcen...da li se i on vrati nekada??? A postoji jedna stvar, vezbe za "diastasis recti", obavezno pogledajte na youtube-u! Vezbe su namenjene trbusnom zidu koji u najvecem broju slucajeva ostane razdvojen nakon porodjaja, prvo se rade ove vezbe a tek onda se krece sa klasicnim trbusnjacima. Probajte, mislim da ce se isplatiti! :)
Mozda da koristis steznik? Mislim da je meni on pomogao. Ni posle sedam meseci nije idealan stomak, ali je bolji mnogo nego sto je bio
Ja imam malo drugaciji problem, meni je stomak ostao tvrd, jer mi je popustio trbusni zid, pa su misici izasli napolje, pupak jos uvek neprirodno strci, a ispod imam rupu, stomak mi je skroz deformisan. Izgledam kao da sam u petom mesecu trudnoce, a od porodjaja je proslo skoro sedam meseci. Pitanje je da li ce se ikada vratiti u prvobitan oblik.
i meni je isto stomak kao izduvana lopta pa jos onako mlićkava...😄 a kazu da bi ta koza trebala posle nekog vremena da se povuce pa sad videcemo...😄
meni je isto sedmi mesec od porodjaja i stomak mi izleda kao izduvana lopta..
Drage mamice moje pitanje nije bas vezano za bebice ali eto zamolila bih vas za odgovore..Kad ste dobile prvi put posle porodjaja da li je svaka sledeca menstruacija bila redovna?Da napomenem da dojim..hvala unaprijed..lijep pozdrav ❤
Ja jos uvijek nijesam dobila a skoro 7 mjeseci od porodjaja
Ja sam dobila odmah nakon mesec dana posle porodjaja i dobijam redovno svaki mesec iako dojim a beba evo vec 6,5 meseci.
Ja jos uvek ne dobijam, a bebac ima 6,5 meseci
ja sam prvi put dobila posle tri meseca i jos se nije uredovila,jednom mi je kasnila 15 dana,a sad poranila 15,tako da se jos uvek vraca u normalu...
nakon mesec dana se zaustavilo krvarenje posle porodjaja, a posle 20 dana sam dobila prvi put. dobijam na 3 nedelje i traju po 3-4 dana ali nisu obilne i dojim jos uvek.
Ja još nisam, dojim i ja. Bebac ima 7 meseci
Posle 5 meseci sam imala redovne menstruacije
Sta jedu vase bebe?
Mi i batat krompir! Super zdrav i super ukusan.
krompir, sargarepu, bundevu od povrca. meso odbija. jabuku, sljivu, bananu i kajsiju od voca. krenuli smo da uvodimo jaje. pirincane pahuljice nece vise da jede ali hoce palentu.
Pozdrav moja beba krajem mjeseca puni 7 mjeseci jako je zivahna okrece sa ledja i obrnuto okrene se za 360 stepeni,sjedi nema zubica,ali U zadnje vrijeme jako lose spava budi se svako sat dva trazi da sisa i samo se tako smiri,rodjena je sa 2550 a sada inma 7400,sta da radim :-)
Kod nas je trajalo 2,5 meseca dok nisu izasli prva 2 zubica i onda se smirio pa sad se budi samo 1 nocu.
da izdrzis. nema nam pomoci dok zubici ne izadju. ;-)
Zdravo zanima me da li je neko imao slican problem i kako ga je resio... Bebac sve hoce lepo da jede, sam otvara usta kada proguta sve dok nije skroz sit, i Boga mi pojede bas dostaa, ali od kako smo uveli meso po preporuci pedijatra on jednostavno ne zeli da jede meso. Otima se bezi gura rukama, i na kraju pocne jako plakati posto ne zelimo da odustanemo. Od pocetka do tog plakanja pojede nekih 5-6 kasikica jedva. Vidim da mnogo duze mulja po ustima kasice sa mesom nego ove druge sa povrcem ili vocem. Ne znam da li gredim negde u pripremanju, izblendiram na najsitnije tako da bema ni komadica mesa ni nicega, homogena masa. Nece da jede meso a cim mu ponudim npr. povrce ili nesto drugo odmah zatim hoce da jede, tako da nije u pitanju ni da niie gladan. A sve me ovo dodatno frustrira kada nam je Dr rekla da mu je gvozdje snizeno. Da li je neko imao slicno iskustvo i kako da bebac zavoli meso??
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Fundalna masaža smanjuje krvarenje za 60% »
Umesto šećera za večeru, ova verzija obiluje zdravijim namirnicama »
Važno je ograničiti ekrane radi zaštite, zdravog detinjstva i razvoja dece u digitalnom dobu »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Ulaz na Naučni piknik je besplatan za sve zainteresovane »
Jednostavna, zabavna tehnika pomaže deci da razviju disciplinu i urednost kroz igru slaganja odeće. »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Umesto šećera za večeru, ova verzija obiluje zdravijim namirnicama »
Važno je ograničiti ekrane radi zaštite, zdravog detinjstva i razvoja dece u digitalnom dobu »