Dusicaaa

Član
 • Broj odgovora

  9
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Dusicaaa

 1. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Evo i ovde da pošaljem sliku, ne znam koliko je aktuelan forum. Dva dana sam odradila test ranije i test sam odradila danas popodne. Da li i vi vidite jako bledu liniju,možda će slabije da se vidi preko slike, ali uživo se lepo vidi. Kada bih bilo dobro da ponovim test? Hvala
  https://imgur.com/a/eU5Rczi
 2. Dusicaaa je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

  Cao drage, da li i vi vidite ovde bledu liniju, uradila sam test danas popodne, a trebala bih za dva dana da dobijem. Na testu se lepo vidi linija, ali je bleda, ne znam koliko ce na slici da se vidi zbog kamere. Interesuje me kada da ponovim
  https://imgur.com/a/e74krgH
 3. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Curice, kako se ubacuje slika? 
 4. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Treba mi pomoć curice. Da li je test pozitivan ili je evaporacijska crta? 
 5. Dusicaaa je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

  Pozdrav devojke, nova sam ovde. Možete da mi kazete kako da ubacim sliku? Hvala
 6. Dusicaaa je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Evo da vam se i ja pridruži, počela sam da čitam od početka šta ste sve pisale i vidim da je sve možda, a možda i nije. Pa me interesuje, ako moze neka da mi kaze da li je imala sličan simptom kao i ja. Menstruacija su mi redovne na 29 dan, prošli mesec mi je kasnila 6 dana i dobila sam, trajala je 6 dana. Međutim, dešava mi se od prestanka menstruacija da mi se odjednom samo pojave glavobolje, koje prodaju posle nekih petnaest minuta često mokrim, idem na nekih pola sata do sat vremena u wc, nesanuca, traženje limunade, sinoć sam u jedan ustala i pravila limunadu, muče me glasovi, temperatura 36,9 evo i sada sam je merila, inače mi je normalna temperatura 36,6. Po kalendaru bih trebala da dobijem za 7 dana, ali nemam nikakav simptom PMS-A. I da, smucio mi se cimet i imam u ustima bljutav ukus,čak i šta više mi se zgadila banana koju sam obožavala da jedem. Izvinjavam se na dugom postu. I zahvaljujem se na odgovoru. Mozza mi je odgovorila, ali može još nečije iskustvo sa ovakvim simptomima. 
 7. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Dobar dn curice, zar više nikoga nema na ovim forlu? 
 8. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Po kalendaru bih trebala da dobijem za 7 dana, ali nemam nikakav simptom PMS-A. I da, smucio mi se cimet i imam u ustima bljutav ukus,čak i šta više mi se zgadila banana koju sam obožavala da jedem. Izvinjavam se na dugom postu. I zahvaljujem se na odgovoru. 
 9. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Evo da vam se i ja pridruži, počela sam da čitam od početka šta ste sve pisale i vidim da je sve možda, a možda i nije. Pa me interesuje, ako moze neka da mi kaze da li je imala sličan simptom kao i ja. Menstruacija su mi redovne na 29 dan, prošli mesec mi je kasnila 6 dana i dobila sam, trajala je 6 dana. Međutim, dešava mi se od prestanka menstruacija da mi se odjednom samo pojave glavobolje, koje prodaju posle nekih petnaest minuta često mokrim, idem na nekih pola sata do sat vremena u wc, nesanuca, traženje limunade, sinoć sam u jedan ustala i pravila limunadu, muče me glasovi, temperatura 36,9 evo i sada sam je merila, inače mi je normalna temperatura 36,6. Po kalendaru bih trebala da dobijem za 7 dana, ali nemam nikakav simptom PMS-A. I da, smucio mi se cimet i imam u ustima bljutav ukus,čak i šta više mi se zgadila banana koju sam obožavala da jedem. Izvinjavam se na dugom postu. I zahvaljujem se na odgovoru.