Dusicaaa

Član
 • Broj odgovora

  7
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Sve od člana Dusicaaa

 1. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Curice, kako se ubacuje slika? 
 2. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Treba mi pomoć curice. Da li je test pozitivan ili je evaporacijska crta? 
 3. Dusicaaa je dodao/la post u temi Test za utvrđivanje trudnoće   

  Pozdrav devojke, nova sam ovde. Možete da mi kazete kako da ubacim sliku? Hvala
 4. Dusicaaa je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

  Evo da vam se i ja pridruži, počela sam da čitam od početka šta ste sve pisale i vidim da je sve možda, a možda i nije. Pa me interesuje, ako moze neka da mi kaze da li je imala sličan simptom kao i ja. Menstruacija su mi redovne na 29 dan, prošli mesec mi je kasnila 6 dana i dobila sam, trajala je 6 dana. Međutim, dešava mi se od prestanka menstruacija da mi se odjednom samo pojave glavobolje, koje prodaju posle nekih petnaest minuta često mokrim, idem na nekih pola sata do sat vremena u wc, nesanuca, traženje limunade, sinoć sam u jedan ustala i pravila limunadu, muče me glasovi, temperatura 36,9 evo i sada sam je merila, inače mi je normalna temperatura 36,6. Po kalendaru bih trebala da dobijem za 7 dana, ali nemam nikakav simptom PMS-A. I da, smucio mi se cimet i imam u ustima bljutav ukus,čak i šta više mi se zgadila banana koju sam obožavala da jedem. Izvinjavam se na dugom postu. I zahvaljujem se na odgovoru. Mozza mi je odgovorila, ali može još nečije iskustvo sa ovakvim simptomima. 
 5. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Dobar dn curice, zar više nikoga nema na ovim forlu? 
 6. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Po kalendaru bih trebala da dobijem za 7 dana, ali nemam nikakav simptom PMS-A. I da, smucio mi se cimet i imam u ustima bljutav ukus,čak i šta više mi se zgadila banana koju sam obožavala da jedem. Izvinjavam se na dugom postu. I zahvaljujem se na odgovoru. 
 7. Dusicaaa je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

  Evo da vam se i ja pridruži, počela sam da čitam od početka šta ste sve pisale i vidim da je sve možda, a možda i nije. Pa me interesuje, ako moze neka da mi kaze da li je imala sličan simptom kao i ja. Menstruacija su mi redovne na 29 dan, prošli mesec mi je kasnila 6 dana i dobila sam, trajala je 6 dana. Međutim, dešava mi se od prestanka menstruacija da mi se odjednom samo pojave glavobolje, koje prodaju posle nekih petnaest minuta često mokrim, idem na nekih pola sata do sat vremena u wc, nesanuca, traženje limunade, sinoć sam u jedan ustala i pravila limunadu, muče me glasovi, temperatura 36,9 evo i sada sam je merila, inače mi je normalna temperatura 36,6. Po kalendaru bih trebala da dobijem za 7 dana, ali nemam nikakav simptom PMS-A. I da, smucio mi se cimet i imam u ustima bljutav ukus,čak i šta više mi se zgadila banana koju sam obožavala da jedem. Izvinjavam se na dugom postu. I zahvaljujem se na odgovoru.