Macka

Član
  • Broj odgovora

    278
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Macka se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Da li je moguće? Imala sam njen broj, čule se na viber.. vidim dugo nema poruka. 
    Kru, pošalji mi njenu fb adresu
  2. Macka se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Mogli bi da otvorimo viber grupu hahahah šalim se. 
    zene,kako ste? Kam kako si? Ovo ostale vidjam na insta pa barem vidim malo…  nadam se da je Milica dobro 
     
    edit:
    Ja sam upravo videla na fejsu da nam je Milica preminula. Bože,koliko mi je zao. 
     
    zaista sam se nadala da će uspeti da se izbori da bude sto duže sa svojom decicom…. Oj zivote,mlad život. 
     
    milice,pocivaj u miru. Drago mi je da si bila deo mog virtuelnog sveta. Verujem da ćeš cuvari svoje devojčice i bićeš njihov andjeo.
     
    a bas sam se nadala da će se još jednom javiti i reci da je dobro. 
  3. Macka se sviđa post u temi od JednaHana u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ih masala,ona je bas velika.Koliko ima godina ona sada.Miskim da je godinu mladja od mog sina,on ce sad 4.5god,ima 112cm i 25kg,buca,dok mladji je mrvica prava ko pahuljica je nezan.U avgustu je napunio 2god,ali je mrva 90cm i 11.5kg ima a jede sve bas ne bira ali je zivac pravi.
    @Macko cestitam Ja sam vec 3pune godine sama,kad kazem sama ona bas sama,muz mi je u inostranstvu, ugovor je takav da ne mkze da nas povede trenutno jer ga sele iz mesta u mesto,svekrva je kod majke cesto nepokretna he.Ja sama sa decom u CG moji u BG.Razumem te ba da, mene je rako depresija uhvatila u tom periodu,aneksiozna ssm postala,cesto imam bolove u grdunoj kosto,nervozu,placem i kad nema razloga.Dobila sam uput za psihijatra ali nemam kad da odem,jedno dete ide u vrtic drugo ne 
  4. Macka se sviđa post u temi od miliccam u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ubola sufru iz prve, znaci makar mi jos uvek mozak radi
    Macka, cestitam, nisam ni znala da si trudna. 
    Kru, hvala puno na svim porukama, mesecima nisam mogla da kucam, tj da drzim mobilni u rukama tako da je like bio moj maksimum.
    Ostale zene, ljubim puno I javicu se
  5. Macka se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Мачко, имала сам гестацијски са Исидором. Колики ти је био шећер на откривању? Како се креће сада ? Нису се ништа угојила од почетка трудноће? 
  6. Macka se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Drago mi je kad vidim da je neko pisao. 
    M je kroz dnevnu bolnicu radila sistematski vezano za dijabetes, sve je ok hvala Bogu iako sam se plašila. Novo je da od decembra sumnjaju još i na cističnu fibrozu pa idemo na IMD zbog toga. Genetika je rađena, čekamo rezultate. Ona završava sada drugi. Jako mi je teško da se sa njom sporazumem. K završava četvrti, jedva čekam, učiteljica mi se na glavu popela. Isidora raste, svašta priča i svašta radi, baš je zrela i samostalna. 
    Jako sam umorna.
    Kako ste vi, svi ??? Pišite žene , pls!!!
  7. Bralac se sviđa post u temi od Macka u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Evo sad u sedmom mesecu.Hvala na pitanju! Drmaju me hormoni, strasno se plasim kako cu kad stigne beba a i kako cu sad sa B. Mnogo mi je veci stomak nego u prvoj trudnoci i vec se teze krecem i brzo umorim. A B ima energije bas mnogo. No, videcemo..
    Kako ste vi? Gde su nam ostali ? 
  8. Macka se sviđa post u temi od Maja87 u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ok nece nikad biti, ali se trudimo da zivimo sa tim. Bitno mi je da su mi oboje zdravi, veseli, da lepo rastu i da uzivaju u detinjstvu 
    Meni je u drugoj trudnoci stomak bio manji, ali sam se mnogo teze kretala i bilo mi je teze da je iznesem od prve. Porodjaji isti, brzi, laki, sve super. Brzi mi je bio i oporavak drugi put.
  9. Macka se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Sećam se da si pisala nešto,odprilike znam. Nadam se da je sada sve ok
    onda je godinu dana stariji od nasih ovde.
     
    macko kako si ti?
  10. Macka se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Mitko,imaš ti insta? Jedino tebe nemam. I Kam,ali znam da Kam nema drustvene mreže
    Meni bas nedostaje forum…. Ali kontam da pored svih društvenih mreža je jednostavno ostao po strani. Ali ja ulazim s vremena na vreme,pisite. Uvek se obradujem.
    Mi uskoro završavamo prvi razred. Učenje mu ide,lep peva,kaže uciteljica najlepše u razredu. Trenira judo. Porastao je mnogo. 
    J još uvek ne ide u vrtic. Nemamo potrebu,ali od sledećeg septembra će krenuti. Priča sve davno,peva… jako je velika maza i čim otvori oči govori: Ja volim mamu! 
    Pisala sam Milici par puta da se nadam da je dobro ali samo lajkuje… volela bih da znam kako je. Nadam se da je dobro.
    Kam,takodje…. Ako čitaš,Kam javi se!  
    Kako ste vi,kako deca?
    bralac i tebi je porasla druga devojka već. 
    Macko,srećan rodjendan B. 
    Mozzu isto vidim na ista ali čini mi se da davno nisam.
    pisite žene
  11. Macka se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Nekako sam se ponadala da je nešto ostalo od foruma  bas mi je zao sto vas je ovako malo. Nedostaje mi ovaj forum i stare diskusije, razmena mišljenja i rasprave . Ljubim vas sve 
  12. Macka se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ćao žene….  Imao koga,kako ste ste?
  13. Macka se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Cao i od mene
    Evo da se javimo, dobro smo, rastemo Dunja jos malo 3 godine, Janja danas 9 meseci..
    Kako su ostale?
  14. Macka se sviđa post u temi od Maja87 u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ajde i ja da se javim posle 100 godina.Poslednji put kada sam bila samo Lena je bila aktuelna, u medjuvremenu je dobila pojacanje u vidu brata 
  15. Macka se sviđa post u temi od Lenkaaa u Čekamo plusiće   
    Sada sam bila kod lekara kaze imas jedan folikul 15mm i endometrijum 15,7
  16. Lenkaaa se sviđa post u temi od Macka u Čekamo plusiće   
    Pozitivno. Tako sam i ja prvi, posle dva dana bila jasna crta na novom testu. Cestitam!
  17. Macka se sviđa post u temi od JednaHana u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Neka je sa srecom.Samo polako.Ne znam koliko sada ima B ali ako se ne varam nekih 2-2.5god.Moj stariji je imao 16-17m kada sam saznala da sam trudna i iskreno nije mi bilo sve jedno.To je bilo 2020,citavu trudnocu sam provela kuci,bili smo u lockdownu 3m secate se,lezi spavaj ustani tako su mi prosla prva 4-5m.Na samom pocetku suprug je otisao preko sa radi ⁹i zivi ja sam bila sa svekrvom i pomagala.mi je jer mi je trudnoca bila rizicna.Kada sam se.porodila ostala sam odjednom bez pomoci i sama sa njih dvoje i nisam znalabsta cu i kako cu stariji je tada imao 2god i 1m tacno,moju u BG a ja u CG.Snasli smo se nekako alu najgore mi je bilo kada A ne zeli da spava,beba zaspala a ja jedva gledam na oci,sada su vec veliki i dosta mi je lakse,ne izlazimo trenutno nigde veliki je minus kod nas.Snacices se i ti sa njima samo dom se uhodas malo i organizacija je bitna
    Stariji je prihvatio odmah bebu,on je bio prava pametnica,rano je progovorio i bio je zreliji nego drugi dvogosinjaci.I sada mi pomaze oko brata ( 17m ima),ako moram u vc ili po pelet on ga pazi i prica mu.Skoro aam ih slusala mladji je plakao a stariji mu govori Sad ce mama ne plasi se ja sam tu nemoj da places vidi sta imam. Inace mladji gotovo nista ne ume da kaze,sve razume,pokazuje prsticem ili vuce za ruku,voli da nosi bratove stvari,patofne,pidzame i tako,zeli bas njegovu casu,igracku....Takodje planiram do leta posetu logopedu ako mladji ne progovori jer za sada zna da imitira zvukove zivotinja,mama,tata,dede,ami je brat,mau,nana,to,ovo,cao,papa.Stariji je uveliko pevao baby shark i jhony jhony yes papa (ne sve ali dovoljno da razumes sta peva
    Zna li se nesto i Milici?
  18. mozza se sviđa post u temi od Macka u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Joj žene, gde ste? Srecna vam Nova godina i Bozicni praznici! Nama je bas lepo pocela.. Uradila sam test i trudna sam. Nekih 7 nedelja. Malo sam se pogubila. Strah me je, kako cu sama sa dvoje dece.. eto to su neke misli. B nece prica, brblja nesto svoje. Ja ga forsiram ponavlja po slogovima. Krecemo kod logopeda sl nedelje. Inace je krenuo u vrtic, hoce al mama sa njim sedi. Navikava se. Pelene ne nosi vec 3 meseca. Al kaki jos u gacama. Piski na wc šolju.  Sto vristi, posebna prica. Nemoguce je otici u prodavnicu  a da ne bude neke scene. Počelo je da mi se mnogo spava, a ne mogu sama sam sa njim. Nadam se da necu imati velike mucnine. 
    Kako ste vi? Mame vise dece, kako vam je bilo kad ste saznale da ste u drugom stanju?  Kako ste prevazisle da ce ih biti vise ne samo jedno? Mene strah kako cu da B objasnim da nisam sad samo njegova mama... 
    Pišite da zivne malo ova tema..
    Pozdrav 
  19. Macka se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ćao žene drage. Meni nedostaje forum ali nekad nemam vremena a nekad nema nikog ovde i tako ne pišem često.... verujem da je tako kod vas isto.
    ja sam se čula sa milicom negde jul,august i tada mi je odgovorila da je ok,sad sam joj pisala da sve mislimo na nju i pitala sam je kako je,odgovorila mi je samo srce. Nadam se da je u redu ali nešto mi govori da nije o tome da piše. Nadam se da se varam i da je sve u redu sa njom. 
    Elem mi smo krenuli u prvi razred. Sto se učenja tiče ide mu lepo za sad,učiteljica ga hvali ali ima ispade tipa neće da peva neće da radi fizičko,ponekad ima ispade sa ponašanjem i na to sve se ponovo pojavili bili tikovi. Tikovi sa ocima su sad stali. I ponašanje se primilo. Počeo ke sam da se javlja da peva i pohvalila ga je učiteljica. Imamo sreće sto je učiteljica mlada i sto ima decu njegovog uzrasta i sto kaže njena deca imaju slične tikove i samim ti imam osecaj da me razume. Počeo je da trenira judo i super mi ide. Hvale ga treneri da ima talenta i da se trudi. 
    J je prestao da sisa konačno 26.08. Sisao je dva godine i 5meseci. Da se ja pitam ne bismo ni prestali ali je zaista bio veliki već a nije se skidao sa dojke. Sad ima naviku da dođje da me mirise. I onda samo lezi tako pored. Ili dođje mirise mi grudi i vice:mmmmm,ciceeee
    jedino imamo problem sad neće da spava na svom krevetu nego izmedju mene i muža.... ali ok i V je spavao do 6godima skoro samnom. Sad je dosta samostalan tako da možda nije to toliko bas loše. 
    Pelenu ni mi nismo skinuli. Planiram preko leta. Imace 3,5 ali preko zime nema šanse da krenem...
    mozza,samo budi istrajna za stvari kad kažeš ne da to bude ne. Ali posuti se deca se menjaju,ima boljih ima gorih dana. Meni je J nestasniji ali opet mi je lakše sa njim nego sa V. V mnoooogo place za sve.bukvalno cmizdri. Dok J je drugacijeg karaktera i mnogo je veseliji opušteniji. Lakše mi je sa J a V je razumniji. Ne umem da objasnim. Cmizdri,svojeglav je ali opet...ne umem da objasnim. 
    Inace Decembar je rodila ćerku pre nedelju dana. 5dete. 
    Pisite žene. Kako ste,Kam kako je?
  20. bepce se sviđa post u temi od Macka u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    O Boze! Strasno! Ne volim te tako tuzne teske stvari. Stvarno je strasno!
    @bepce Pa 28.5.napunio dve godine, sad je dve i skoro 4 meseca.  Zna dosta slova, životinje oponasa, pokaze brojeve sve. Mislim razume dosta. Al mama, baba, deda, nene, sad zna ne i da, od toga ne mrdamo. Nadam se da hoce. Tesko je, pogotovo kad vristi. Motoricki je ekstra razvijen, al ovo slabo.
  21. Macka se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Nedostajete mi 
  22. Macka se sviđa post u temi od mozza u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Gde ste zene, nadam se da ste.svi dobro i da su deca dobro, 
    Posto se retko posecuje ovaj forum mozda bi se mogla osnovati neka viber grupa da cesce kuckamo... 
  23. Macka se sviđa post u temi od bepce u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Evo i nas. 
    29.8. najmladji napunio godinu dana. Juce je prvi put ostao da spava u vrticu, kazu nekad se malo rasplace ali brzo ga prodje. Danas nisam ulazila s njim, samo ga dali vaspitacici u ruke. Naravno plakao je, ali je dogovor da ostane do kraja i danas. Zeznuto je u pocetku, ali moraju se naviknuti. 
    @Macka koliko je Boris star? Moj srednji je napunio 3g pre mesec dana, progovorio je nekad u martu ove godine. Znaci sa 2.5 i to onako odjednom. Kao da mu se jezik razvezao. Sad vec povremeno izgovori i r. Druga slova sva normalno izgovara. Reci isto pravilno. Tako da ne sekiraj se. 
    @k a m sta se dogadja? 
    @miliccam javi nam se, da znamo da si ok. 
    Da se i ja malo iskukam, preksinoc mi javili da je od moje rodjene sestre cerka, 22g stara, 7.mesec trudnoce izgubila bebu. Tacnije, beba umrla u materici. Juce ujutro su pokrenuli porodjaj i jos se nije porodila. Dusu svoju sam isplakala. 
    Mrzim sto takve stvari moraju da se dogadjaju, bilo kome! 
  24. Macka se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Da li ste žive ???? Ako ima živih javite se
  25. Macka se sviđa post u temi od miliccam u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Da vam i ja mahnem, posto vidim ste se raspisale.
    Analim, bas sam mislila na tebe i udjem i to prvo vidim, cestitam ti! Uzivaj sa svojom malom i velikom devojcicom! 
    Bralac, pa divno! Jel si ponovila test? Sto ne uradis Beta hcg?
    U nasem okruzenju puno bebica sledece godine, a najvaznija bebica moja snaja je trudna pa cu biti dupla tetka. Samo ona ima trombofiliju i los je ddimer pa ce morati fraksi ali dobro, ima vas koje ste to prosle i bilo sve ok. 
    Meni kasnilo 2 dana ja vec htela da radim test pa sam dobila. Bas se iscimah.
    Nikolina je pravi sou, ona bas prica, juce otisla u sobu i vice Mama, dodji u sobu. Mm i ja se slatko smejali, ili dodje do mene i kaze mama grli. A sebe zove Niki. Da ne nabrajam reci, sve zivo prica. A jako je plasljiva i osetljiva, kasno se pustila da hoda, cim se malo udari place, suze roni, kada Mila trci oko nje ona se jadna ukopa u mesto. Inace su pocele lepo da se igraju, pu pu. I da, jos uvek sisa, cim pomenemo spavanje ona trazi mleko i to bas kaze mleko. Razmisljam da je odviknem ali ne mogu, preumorna sam za to. 
    Pozdrav i ostalim zenama, ljubimo vas sve .
    I srecan Bozic vama koja sada slavite!