<3 majka <3

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Topaz u Modne agencije za bebe   
    Ja bi svoju cerkicu vodila na one zezancije tipa: Nova Godina za bebe pa se bira naj beba i sl tome, par puta je i pozirala za jedan sajt i njene slike su se nasle u casopisu ali to je bilo daleko od toga da je imala na sebi neku sminku ili (ne daj Boze) neke "promiskuitetne" slike i sl tome.

    To na DT nisam gledala tako da ne znam o cemu je rijec.
  2. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Draganessa u Modne agencije za bebe   
    Meni je to bas cool da beba snima reklamu i da ide po revijama,ne bi mi bilo zao da prijavim mog bebca.za koju godinicu..a oni na D.Travelu nisu normalni skroz!! Preterali su ga.
  3. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Pasuljce u Modne agencije za bebe   
    Mozda sam lose postavila pitanje. Zanima me vase misljenje o tome da li bi ste upisali svoju bebu u neku modnu agenciju, da se od malena bavi manekenstvom, tipa reklame za pampers i tako nesto?
  4. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Jovanica u Grčevi kod beba   
    Drage mame,
    moja Visnjaa ima 26 dana. Grcevi su poceli, cini mi se, odmah po izlasku iz bolnice. Pre par dana sam potpuno odlepila, moja bebica je kukala ceo dan. Nista joj nije pomagalo, ni espomisan, ni masaza sto,acica...ma nista.

    Preporucili su mi novi proizvod za bebece grceve - probiotik. I to bas ovaj.BACILAC INFANTIS. Odlican je. Treba mu vremena da deluje, par dana (2,3) ali bas DELUJE>
    NAravno, ne mozemo ocekivati da grcevi nestanu, ali,Visnja bar manje place i lakse ih podnosimo!!!
  5. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Boookica u Pamučne pelene   
    Ja sam prvih mesec dana stavljala pamucne pelene,svakako su zdravije,ali sam poludela od menjanja pelena...Ma nisam mogla ni da jedem,taman uspavam bebca,kad oseti da se upiskio i hladno mu je i eto ga pocinje plakanje...I sada kazem Pampers je zakon!Naravno da su pamucne zdravije,ali sta j tu je...
  6. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Legenda u Izlazak iz porodilista   
    Podsetilo me na pesmicu :
    Jos nije ni prava beba, a vec ima sve sto treba,
    pa kad mu je sve po zgodi, sta jos ceka, nek se rodi?!
  7. <3 majka <3 se sviđa post u temi od bezveze u Čuvanje majčinog mleka   
    A sto sakupljate mleko pa ga zamrzavate?
    Ja sam mojoj bebi cuvala,ali u frizideru 24h da dopunim kad malo sisa i cuvala u obicnu flasicu za mleko.
  8. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Miva u Beba i tata   
    Nema veze sto rade. I ja cuvam bebu sto je odgovorniji posao. MM takodje sve pomaze i nekad kaze da idem ja da se odmorim a on ce da cuva bebu. Sve podjednako radim osim sto ja dojim bebu jer, razume se, on ne moze Ih kako bih ja ocitala tim muzevima sto se prave "macho".
  9. <3 majka <3 se sviđa post u temi od paper_moon u Beba i tata   
    Evo još jedan loš primjer.Kad sam otišla kod sestre od tetke na babine,njen muž izlazi iz druge sobe.Ja ga pitam pa zar ne spavate u istoj sobi,a on meni ljutito pa neću valjda da slušam bebu kako plače?Pa da se ne naspavam kako treba.
    Ja sam se šlognula.Mm je mene spasio prvi mjesec dojenja.Prao je silikonsku bradavicu,prvih dana gledao da ne zaspim od iscrpljenosti dok dojim bebu.Nije mu upošte smetalo što beba plače.A radio je 2 posla.Tek tada sam videla kako ja dobrog muža imam.Ovde su očevi,tek kad dete napuni tamo 7 godina..Barem one koje ja znam..
  10. <3 majka <3 se sviđa post u temi od paper_moon u Beba i tata   

    Tako mi je drago kad ovo čujem.Muškarci su se puno promenili u odnosu na prošlost,kada je pokazivanje emocija za njih značilo sramotu.Kaže mm kad je bio na poslu kako je pričao o svojoj bebi koliko uživa dok je kupa,nosi..a jedan kolega se hvali "ja mog još nisam uzeo u ruke " a mali ima 6 meseci.Kao on je muškarčina.Kako da ne.
  11. <3 majka <3 se sviđa post u temi od macka maza u Beba i tata   
    Najezila sam se procitavsi ovo...mada sam ja to sve znala,ali,tako si me raznezila da bih mogla da zaplacem.Da,Vlada je diiiiiivan covek i pravo blago...cuvace on vas.Svaka vam cast!!!!
  12. <3 majka <3 se sviđa post u temi od paper_moon u Beba i tata   

    Dobro se slažu.Posebno kad mm dođe s posla,ona mu čuje glas i alarmira.Uživa kad je ljulja u svom naručju,a tata se sav istopi.A zna se , njegova je jutarnja pelena dok se mama ne istušira,i zajedno je kupamo jer oboje uživamo u tome.On kaže ja tebi ne pomažem,to je i moje dete,moja obaveza i uživam u tome.A u početku mi je dosta pomagao oko grudi,mogu reći da mi je muž spasio laktaciju.
  13. <3 majka <3 se sviđa post u temi od ChiMama u Trojke   
    Zmaje čestitam od srca!

    Ps:1.vaš post mi je zarobio srce,lepo je čitati nekog ko je takva potpora lepšoj polovini kao što ste vi...
  14. <3 majka <3 se sviđa post u temi od breza u Trojke   
    Slobodno pisi,sve sto vas tisti,muci,sve radosti i sve bezveze situacije.
    trudnice jesu vrlo osetljive,to ces videti i ovde na forumu i naucices uz zenicu.Dovoljna je i manja stvar od ove danasnje da se zaplace.
    Ja sam plakala kad mm promeni kanal na tv-u koliko sam bila osetljiva,a u bolnici je bilo dovoljno da me neka sestra pogleda popreko,a kamoli nesto kaze sto je malo manje od ljubaznosti,a da me i povredi da me zaboli isto celi dan se ne bih smirivala.
  15. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Zmaj u Trojke   
    Dragi nasi,

    mi smo imali ludu srecu da nam iz prve uspe VTO i da ostanemo sa 3 embriona trudni. Posle nekoliko godina lecenja ovo je uspeh.

    E sada, nemamo nikakvog iskustva pa nam 300 cuda pada na pamet. Ako imate iskustva sa trojkama - dajte malo teksta ovde, interesuje nas SVE.

    Zavrsavamo sa 15-om nedeljom i ulazimo u 16-tu, radili smo dubble test i on je OK, u sredu smo zakazali 4D i onda cu da napisem nesto o tome.

    Inace smo malo vise povracali do sada, ali kako smo se sada malo pregrupisali sto se hrane tice, jedemo na svakih par sati i lepse nam je. Manje se povraca. Valjda ce i to proci.

    Postojali su i ponekad se jave u donjem stomaku bolovi, svi kazu da je to normalno jer se materica siri i izlazi iz male karlice. Tiba nam se vidi, kao da smo 5 mesec sa jednim detetom tako da se vec vidi da cemo biti ogromantni.

    Ima li ko iskustva sa trojkama iz prve ruka i ako postoji kakav savet - slobodno, za to smo ovde.

    Moju dragu interesuje i ako ste imali trojke do koje nedelje ste izdrzali do porodjaja. Nama je termin oko Bozica (naseg), ali oboje mislimo da cemo pre toga da se porodimo.

    Pozdrav i hvala.
  16. <3 majka <3 se sviđa post u temi od breza u Trojke   
    Jos jednom dobrodoslica i veliko divljenje!
    Pa ja mislim ako do sada niko nije naceo tu temu,znaci sa trojkama nikog i nema,pa cete sa nasim duplicama da se uporedjijete i merite
    Ali nemojte da vas obeshrabri sto ste prvi,po tome cete postati i poznati na nasem forumu.
    Sto se tice mucnina,tu su sve trudnice iste,i one sa 1,2,3 bebe,ako ih vec imate ima tema i o tome.
    Ono sto sam ja uspela iz tri puta,vi cete iz jednom!!!!!
    Eh,sto bih ja sada jedne trojke
  17. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Citana u Vigantol, D3 kapi, AD kapi   
    a zasto?sta,sad ni vigantol ne valja?sad ce da vrate stare AD kapi?!
  18. <3 majka <3 se sviđa post u temi od taca 75 u Vigantol, D3 kapi, AD kapi   
    ni ja ga ne drzim u frizideru,a i tek skoro sam uzela da DETALJNO iscitam nazovi uputstvo,i posle skoro god. dana upotrebe saznam da se daje na prazan stomak.a mi smo ga koristili i na pun i na prazan stomak.
  19. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Ana* u Vigantol, D3 kapi, AD kapi   
    Ni ja ga ne drzim. Mislim da na kutiji pise na koliko stepeni se cuva i ne secam se da mora na hladnom.
  20. <3 majka <3 se sviđa post u temi od micketta u Vigantol, D3 kapi, AD kapi   
    Drage mame,

    nisam nasla temu o vigantolu, a turam je u ishranu jer ne mogu da se odlucim gde bih je...

    danas sam kupila novu bocicu vigantola jer sam juce zaboravila da zavrnem cep pa sam istripovala da ce vitamin da izvetri... uglavnom, u mojoj novoj omiljenoj apoteci (ja imam apoteka fetis ) receno mi je da se vigantol drzi u frizideru i da se izvadi malo pre upotrebe. eto, ja to nisam imala pojma i nisam ga ranije cuvala u frizideru.

    a vi?


  21. <3 majka <3 se sviđa post u temi od chem u Štucanje i povracanje   
    I moja beba je štucala još u stomaku. Sada je u četvrtom mesecu i posle svakog obroka štuca. Pitala sam više pedijatara i objasnili su mi da je to posledica nezrelosti organa za varenje ,ali da bebe to praktično ni ne osećaju i da je to potpuno bezazlena pojava.
  22. <3 majka <3 se sviđa post u temi od taca 75 u diranje polnog organa   
    danilo je kao beba isto tako vukao sivonjski,i stiskao ga JAKO,i nije mi bilo jasno kako ga to ne boli-mene je bolelo dok ga gledam! Ali prestao je tako jako da ga "cupa"!Valjda je ukapirao da mu je mnogo prijatnije kad je nezniji sa njim!
  23. <3 majka <3 se sviđa post u temi od Takilend u diranje polnog organa   
    Moj Aki, ne da dira pišu, nego uhvati, pa povuče. Samo čekam kad će jednom da zavrišti od bola.
  24. <3 majka <3 se sviđa post u temi od secer u diranje polnog organa   
    A mene brine sto se Luka uopste ne igra sa pisom.
  25. <3 majka <3 se sviđa post u temi od bezveze u Pravilno drzanje bebe   
    ja sam je drzala otprilike tako,ne zato sto sam znala,nego instiktivno...npr kad je imala grceve,drzala sam je okrenutu na stomak preko mog stomaka,ali ne uspravno nego vodoravno,valjda sem lepo objasnila