taca 75

Član
  • Broj odgovora

    373
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici taca 75

  • Rođendan 12/14/75

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija novi sad

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice taca 75

  1. taca 75 je dodao/la post u temi Kaladont   

    ERitricIT
  2. taca 75 je dodao/la post u temi Aktivnosti vaših mališana   

    sanja jel ga pustas da rusi i baca stvari?Ja Daci vicem ne i nesme i par puta sam ga sljepnula po rucici,ali ne vredi nista!on crkne od smeha kad mu to govorim i branim!Neznam na koji nacin da mu stavim do znanja da to nesme da radi!?
  3. taca 75 je dodao/la post u temi Posle porođaja trudnoća?   

    ja takodje!Tesko je SIGURNO,kao sto sam vec rekla-meni tesko pada i ova trudnoca sad,a od prvog porodjaja je proslo vec 16meseci!Ali bez obzira na sve poteskoce,sigurno bi zadrzala trudnocu i da je proslo manje od ovih 16 meseci!
  4. taca 75 je dodao/la post u temi Posle porođaja trudnoća?   

    TESKO CE TI BITI SIGURNO,ALI VEROVATNO I VEOMA LEPO KAD POGLEDAS KAKO TI DECA ZAJEDNO RASTU!A I NEMORA DA TI BUDE PRETERANO TESKO-ZAVISI KOLIKO IMAS GOD!JA BI UMRLA VEROVATNO JER MI JE 35-ta,ALI ISTO MISLIM DA SE UZ DOBRU ORGANIZACIJU MOZE SVE POSTICI!
  5. taca 75 je dodao/la post u temi Fleke   

    lepo vam ja kazem da domaci sapun skida bas SVE! :lol: :lol:
  6. taca 75 je dodao/la post u temi Aktivnosti vaših mališana   

    trcanje,trcanje i samo trcanje!od kad je prohodao-ne staje!i to ne hoda polako,nesigurno-on trci!mislim da i ne ume da hoda vec samo da zuri i trci! fazu sa penjanjem na namestaj smo imali u fazi puzenja!sad mu je zanimljivo otvaranje vrata-da li od komode,ormana,ili sobnih vrata,nema veze samo da ih otvara!i da-rusenje svih stvari sa raznih povrsina!"Pospremi"covek sve sto mu smeta!
  7. taca 75 je dodao/la post u temi Posle porođaja trudnoća?   

    to se desilo mojoj svekrvi!Samo sto je ona ostala u drugom stanju 2 meseca posle porodjaja!Razlika izmedju mog devera i mm je 11meseci!Iz njenih prica znam kolilo je to tesko i naporno,ali ja verujem da se meni tako nesto desi da bi verovatno rodila!
  8. taca 75 je dodao/la post u temi Jezici   

    engleski,i razumem ponesto spanskog zahvaljujuci gledanju kojekakvih serija sa babom!
  9. taca 75 je dodao/la post u temi Da li vam se beba uselila u krevet?   

    danilo nam se uselio u krevet prvog dana kad smo izasli iz porodilista!mm smo,naravno,odmah ekspeditovali iz kreveta jer nemirno spava a uselili smo svrcu!i spavao je samnom sve do nekih 9 meseci,cini mi se,a odvikao se od kreveta tko sto sam mu urolala neko njegovo cebence koje on grli svaki put kad legne u krevetac!bez tog cebenceta je sad nemogucez aspati,ali uspelo je i odvikao se od kreveta!kontam da mu je to urolano cebence zamena za mene,jer ga toliko grli da je to vec smesno postalo! :lol:z
  10. taca 75 je dodao/la post u temi Lekovi u trudnoći   

    da li ste koristile neke tablete za bolove u trudnoci i koje smeju da se koriste?pre sina sam sredila sve zube i nisam imala nikakvih problema,ali zato sad UMIREM!Pricala sam sa svojom dr i rekla mi je da u prvom trimestru ne bi trebala nista da radim sa zubima tj kod zubara,a ko ce docekati drugi trimestar?Pa dotle ima da umrem od bolova!
  11. taca 75 je dodao/la post u temi Jedemo zajedno   

    isti slucaj i kod nas!
  12. taca 75 je dodao/la post u temi Emocije u trudnoći   

    osecam se GROZNO!Brzo se umaram,a da ne radim skoro nista,vec sam potpuna krecana,a tek sam 3,5 meseci trudna i sta ce tek biti do 9-tog meseca ja neznam!Ova trudnoca mi je mnogo teze pala nego sa sinom i potpuno je drugacija!
  13. taca 75 je dodao/la post u temi Šta ako ?   

    ma posle prve(planirane)trudnoce sam toliko plodna da je dovoljno da se samo delimicno ocesem o pantalone mm i da zatrudnim!Mislim da se ova druga(ne planirana)trudnoca upravo tako i desila!
  14. taca 75 je dodao/la post u temi Novi članovi Bebac foruma   

    dobrodosle sve vi nama!Citam i ne verujem da sam verovatno najstarija na forumu-sve ste tako mlade!
  15. taca 75 je dodao/la post u temi Fleke   

    draga,ja sam vec ovde pisala da domaci sapun skida i stare fleke od krvi-ako mozes negde na selu da ga nabavis,namazi fleku sa njim ostavi da odstoji 24h i onda operi!meni jedino domaci sapun pomaze u borbi sa flekama od krvi!