Sunflower

Član
  • Broj odgovora

    7
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Sunflower

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Pol ženski

Aktivnosti člana/članice Sunflower

  1. Sunflower je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   


    Upravo tako, meni su grudi mekane od pocetka dojenja a uz pedijatra i patronaznu sestru koji tvrde da ja nemam dovoljno mleka za bebu i da joj je dohrana neophodna, nisam videla drugo resenje.Nazalost, dobijala sam samo savete da povecam kolicinu dohrane a niko se ne potrudi da kaze kako da se poveca kolicina mleka. Sve sto sam radila citala sam na ovom forumu i na kraju i ovde potrazila savete koji su pomogli. Hvala jos jednom.
  2. Sunflower je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    Hvala puno na savetima. Primenila sam ih iste veceri i bebica je vec prvu noc spavala 6 sati. Od tada se nekad budi na sat a nekad spava 3,4h bez problema tokom dana i oko 6, 7 h tokom noci. Zadovoljna je i vesela.Ne bih uspela bez vase podrske, hvala puno na savetima i pomoci, kako stvari stoje uspesno smo izbacile dohranu i sada cemo samo da uzivamo u dojenju :)Hvala jos jednom.
  3. Sunflower je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   

    Devojke,

    Citam ovu temu vec duze vreme ali i dalje nisam sigurna da radim sve sto treba pa bih vas zamolila za savet i pomoc.

    Beba ima 2,5 meseca, nakon carskog reza pocela sam da je dojim cim je mleko nadoslo. Od prve nedelje smo, po savetu patronazne sestre, uveli dohranu. Svesna sam da to nikako nije dobro ali u to vreme pored svih problema koje sam ja imala nakon CR i price da beba ne napreduje dovoljno, nismo znali za bolje resenje.

    Od tada ja primenjujem sve sto citam da je dobro za povecanje kolicine mleka (Hipp caj, zitarice, boza, a vrlo retko i pivo) ali nemam hrabrosti da potpuno ukinem dohranu iz straha da ce beba biti gladna i da nece dovoljno napredovati. Pripremam joj 90 ml humane nakon svakog obroka, ali ona nekada nece ni kap da popije a nekad popije svih 90 i mozda bi popila i vise da ima. To je razlog iz kog se plasim da ukinem dohranu jer se bojim da nekad ne ostane gladna a nema pravila kad popije taj dodatak a kad ne. Sinoc sam prvi put pokusala da izvucem svoje mleko pumpicom da vidim koliko ga ima i izvukla sam 80 ml, a bilo ga je i vise od toga jer je pre toga malo sikila. Inace je vesela i zadovoljna beba koja dobro napreduje.

    Izvinite na opsirnom postu, mnogo bi mi znacili konkretni saveti kako da ukinem dohranu, kako da budem sigurna da joj dohrana nije potrebna i da ce joj mog mleka biti dovoljno?

    Hvala unapred na svakom savetu.
  4. Sunflower je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Hvala puno svima, zaista ste divna podrska.


  5. Sunflower je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Stigli rezultati, beta je 344

    Jos nisam potpuno svesna, nekako mi jos uvek sve to deluje neverovatno... Narednih dana cu da pokusavam da shvatim sta mi se desilo

    Hvala puno svima na podrsci i zelim svima koji zele i iscekuju lepe vesti da im se te divne zelje ostvare.



    Sanja, cestitam, sjajne vesti
  6. Sunflower je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Hvala puno svima na podrsci i na savetima

    Poslusala sam vas i izvadila krv, ocekujem rezultate do kraja dana. Jos sam u neverici, kada se nesto sa tolikom zeljom iscekuje, tesko je poverovati da se ostvaruje.

    Cekam rezultate i javljam se...

    Hvala jos jednom svima na toploj dobrodoslici, divne ste
  7. Sunflower je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Puno pozdrava svima!

    Poslednjih 6 meseci koliko se trudimo da radimo na bebi, pratim desavanja na forumu i iz meseca u mesec se tesim i trudim da sledim glavni savet i ne opterecujem se

    Danas vam se javljam sa posebnim razlogom, treci dan je kasnjenja i jutros se na testu pojavila jaaako bleda crtica, ali je tu Bila sam toliko ushicena da sam morala da budim muza da mi kaze da je nisam umislila

    Molim vas za savet kako da budem sigurnija, da li da cekam koji dan i ponovo radim test ili da uradim analizu Beta HCG? Da li se ta analiza mora raditi ujutru?

    Bila bih puno zahvalna na pomoci