JacaMikiMaja

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici JacaMikiMaja

  • Rođendan 03/12/90

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Novi Sad

Aktivnosti člana/članice JacaMikiMaja

  1. JacaMikiMaja je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   



    Inace kad je u pitanju menstruacija ta krv ima malo specificniji miris od od ove posle porodjaja,tako da po tome mozes da procenis sta je u pitanju

  2. JacaMikiMaja je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   






    To se i meni desilo,krvarila sam samo 2 nedelje posle porodjaja,pa 2 nedelje nista nije bilo i u petoj nedelji opet prokrvarim,samo prva 2 dana je isla krv,a nakon toga isto braonkasti sekret i tako do 40 dana. Ja sam isla kod ginekologa jer sam se uspanicila,medjutim kad su uradili uz rekli su da se to samo komadic krvi "zavukao"jer se materica zakocka malo u trudnoci pa se pocelo tada cediti. Nista se ne brini,ali radi preventive idi da ti urade jedan uz,a inace si trebala na redovan pregled 6 nedelja nakon porodjaja.
  3. JacaMikiMaja je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   

    Znaci to je normalno da se dobije menstruacija pa da je nema po par meseci? Ja sam dobila 2 meseca nakon porodjaja i evo sad mesec dana cekam,nikako da dobijem.
  4. JacaMikiMaja je dodao/la post u temi Povećanje količine mleka   





    To je potpuno normalno da zaspi dok sisa,to znaci da imas jako mleko i da se najela pa moze da spava. Kad god zatrazi daj joj da sisa,nemoj da ti je tesko. I moja malecka ima 2 meseca i 3 nedelje pa se isto tako ponasa,nekad jede na 3,nekad na 4 sata a nekad trazi i na sat ipo. A sto se vratica tice kod nas je sve ok. Menjaj joj strane kad spava,jedno spavanje na levi bok,jednom na desni bok da se ucvrste zilice. I okreci je na stomacic kad je budna,tako vezba vratne zile.