Farfalla

Član
  • Broj odgovora

    23
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Farfalla

  • Rođendan 08/04/80

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Mantova

Aktivnosti člana/članice Farfalla

  1. Farfalla je dodao/la post u temi Knjige   

    Ja sam u poslednje vreme "navucena" na knjige uz koje se smejem kao luda. Tako da vam preporucujem "Ni ovde ni tamo" od Bila Brajsona, a u slucaju da vas intrigira fantastika, preporucujem "Autostoperski vodic kroz galaksiju" od Daglasa Adamsa. Nisam ljubitelj fantastike, ali ovu sam knjigu bukvalno progutala i citala sam je iskljucivo sama jer par puta sam je nosila u obliznji park i smejala se kao luda, pa su me ljudi malo cudno gledali . Inace je iz 5 delova, ali je nemoguce odvojiti se od nje.
    A toplo preporucujem "Do poslednjeg daha" od Serbedzije, citala sam je nekoliko puta, predivna je knjiga.
  2. Farfalla je dodao/la post u temi Dodatni vitamini u trudnoći   

    Ja sam inace pobornik zdrave klope. Dozvolim si poneki ispad, ali mnoooogo volim voce i povrce i davim se time od kad znam za sebe. E sad, ja sam neka 5 nedelja trudnoce, mislim da nastavim s dosadasnjim nacinom ishrane i dodala bih samo multicentrum materna i dosta. Jel' gresim? Ne bih da se kljukam svim i svacim, jer smatram da iz voca i povrca mogu da izvucem sve sto mi treba. Sta mislite?? Ciao a tutte
  3. Farfalla je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Hvalaaaaaaa
  4. Farfalla je dodao/la post u temi Pušenje u trudnoći   



    Boze, Ivancice,

    kako me ti divno razumes
  5. Farfalla je dodao/la post u temi Pušenje u trudnoći   



    Al' ja, iako sam milion puta rekla sebi da treba da ostavim cigarete bez obzira na sve, nista. Sve sam mislila, daj ne pusim mnogo, cisto zadovoljstvo. I sad, umesto da bataljujem, mene uhvatila manija da mi se stalno pusi .
    Ajde uzdam se u svoj pozitivan duh pa cu da se kontrolisem. Ma zbog ovog malenog stvorenjca sto je tek nastalo ima da nema vise cigara :)

  6. Farfalla je dodao/la post u temi Pušenje u trudnoći   



    Uf.. Nadam se da ce mi proci ta zelja nenormalna! Dodje mi da se isamaram onako propisno kad god dohvatim kutiju. Mozda probam tom metodom, samaranje same sebe, mozda mi pomogne
    Thanks

  7. Farfalla je dodao/la post u temi Pušenje u trudnoći   

    Jel' normalno da se pojavi ogromna zelja za cigaretama iako nisam neki strastveni pusac? Saznala sam da sam trudna pre neki dan, ranije sam pusila max 10 cigareta dnevno, i to vecinu prepodne, sad ne mogu da ne mislim na cigarete i stalno mi se pusi .
    Hoce li mi proci ta manija? Najdraza mi je bila, kao i svima, ona uz kafu. Sad mi se kafa smucila, jedino je posle vecere podnosim, al' cigarete nikako da mi se smuce, nego mi nesto postale drage .

  8. Farfalla je dodao/la post u temi Da imam gumicu...   

    Zanimljiva tema..

    Da sam malko mladja sad, verovatno bih rekla da bih pobrisala brdo stvari koje sam u zivotu uradila. Od nekih svojih postupaka, od promasaja pri upisivanju faksa, izgubljenog vremena na neke osobe.. al' sad na to gledam drugacije, jednostavno je to moja proslost, vreme koje ne mogu vratiti, postupci koje ne mogu izbrisati, ali sam iz svega naucila da iste pogreske ne ponavljam, i mnogo sam smirenija od kad se ne opterecujem prosloscu. Eto, jedino sam srecna sto te moje greske nisu bile kobne ni po koga drugog, samo po mene, iako mi sada ne skode .
    Zivim sada, ostvarila sam neke svoje snove, o buducnosti razmisljam ali ne previse, jer razmisljajuci previse sta ce biti sutra samo gomilam brige pa me boli glava

    A i pre neki dan saznah da cekam bebana, pa gde ces vece srece

    Uzivajte u zivotu, jer iako smo rodjene u neko bezvezno vreme, iz svake neugodne situacije se moze izvuci ponesto pozitivno. Optimizam, bez obzira na sve, nemojte da izgubite. A i snove treba negovati, jer nikad se ne zna kad mogu da vam se ostvare
  9. Farfalla je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Hvala vam svima! Inace, ja sam Jelena, red je da se predstavim posto cu sad stalno da visim ovde

    Hvala vam jos jednom, nadam se da ce sve da bude super i da cu uzivati narednih meseci.. Joj, i dalje sam zbunjena
  10. Farfalla je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Divne ste!! Hvala
  11. Farfalla je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Cao drage drugarice,

    nije me bilo par dana, opravdano odsustvo pa vas ne obavestih o novostima. RADUJEMO SE!!!! Evo, ja se od subote radujem kao malo dete )
    Sad sam se malo osvestila pa pocinjem previse da mozgam, kuku meni sta cu sad
    Za desetak dana cu u Srbiju, kod moje doktorke bih da odradim prvi pregled, posle kad se vratim nazad (kao udata zena ), naci cu odgovarajuceg dr. Joj, koje ludilo, toliko stvari mi se sad mota po glavi da ne znam gde udaram. Moj dragi je happy, nije jos svestan sta se zbilo .

    Sreca, sreca, radost!!

    P.S. E sad ste nadrljale, ima da vas gnjavim svaki dan

    Cmoka
  12. Farfalla je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   



    Daaa, jedva cekam da svane sutra :)
    Hvala, divne ste!!
  13. Farfalla je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   



    Ne verujem da je promena podneblja, jer sam vise od pola godine vani.. U svakom slucaju, hvala, a pregledacu ostale teme, pitanja i odgovore..
  14. Farfalla je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   



    Odoh da kupim, ujutru cu da radim .. Hvala!
  15. Farfalla je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Drage cure,

    imam jedno pitanje, ako moze pomoc.. Nisam trenutno u mogucnosti da posetim ginekologa (van zemlje sam), pa da se ne mucim ceprkanjem po netu, odlucih da pitam ovde. Naime, moj ciklus uvek traje izmedju 24 i 26 dana. Poslednja menstruacija mi je trajala samo 2 dana i to nesto slabo, obicno traje 4 dana i obilna je. Ciklus uvek redovan i uredan. Sad mi kasni 5 dana, znam da je kratak period ali sve je moguce. Moj momak i ja smo zajedno dve godine, i poslednjih godinu dana ne koristimo zastitu vec se sluzimo prekinutim snosajem ( koji i nije bas pouzdan, jel'). Kad da radim test? Jel rano jos uvek? Ako sam trudna, skakacu do neba od srece ) . Pozdrav svima!!