nicegirl

Član
  • Broj odgovora

    12
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici nicegirl

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice nicegirl

  1. nicegirl je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


    Pa, trudimo se vec godinu dana, uglavnom je to svaki drugi, treci dan, stvarno se trudim da budem opustena, da ne mislim puno na to ali ne vredi, psiha je cudo!
    Sto se tice testova, papa test sam radila u oktobru, i bio je perfektan, tako je dr rekao, medutim, posto smo pokusavali tek 3-4 meseca, rekao je da nema potrebe da radimo neke druge analize, tek ako nista ne uradimo za par meseci, da dodem opet. Eto, par meseci je proslo, medutim, posto ja radim u 3 smene, tesko mi je da potrefim njegovu smenu, pa taman mogu da odem ja dobijem, i tako u krug. Eto sad je od ponedeljka na godisnjem, pa sam mislila da odem u susednu nam Indjiju (inace, ja sam iz Stare Pazove, ako vam to nesto znaci), pa da vidim sta ce mi tamo reci.
    A gde si radila te analize, odnosno testove, u nekoj drzavnoj ustanovi ili privatno?
  2. nicegirl je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


    Eto, koristila sam i trakice da utvrdimo ovulaciju, iskoristila 8 trakica, koje nista nisu pokazale , ali ja sam se ipak nadala....
    Bez obzira na trakice, mi bili vredni svaki drugi dan, kao ajde, sad ce da upali, kad opet corak! Juce stigla vestica, vrag je odneo !
    Pa, ja sam odlucila, kad vestica ode, ja idem kod lekara, mozno stvarno postoji neki problem, pa ako postoji da mi to resimo .
    Ajde, zene, vi koje ste iskusnije po tom pitanju, sta je prva stvar koju dr odredi da se radi, cemu da se nadam?
    Milkyway, jesi li ti narucila one trakice, ako jesi, da li ti je pokazalo ovulaciju?
  3. nicegirl je dodao/la post u temi krema za suncanje   

    Pa to bas i nije mnogo pametno, s obzirom da on nema zastitni faktor!
    Pretprosle godine kad smo isli na more koristili smo avonovu deciju kremu za suncanje SPF 50, i ja bih je preporucila svakome, jer moja cerkica ima jako svetao ten, ali nije pocrvenela nimalo, a dobila je boju. Ja sam koristila takode avonove losione, prvo SPF 25 a posle par dana SPF 15, takode bih svima preporucila, odlicni su, a imaju i dobre proizvode za posle suncanja, odlican sprej sa vit. C koji hladi, a od ove godine imaju i super kremu sa pantenolom.
  4. nicegirl je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Pa tako sam i ja mislila, ali eto, juce bio 20. i traka pokazala negativno. Nema veze, uradicu sutra ponovo. A sto se tice cene, jedna trakica kosta 100 din, pa kako se uzme i jeste i nije skupo. Ako je neko zainteresovan mogu da mu posaljem na pp sa kojeg sajta sam narucila, samo se javite.
  5. nicegirl je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Stigle trake danas, i nisam mogla da izdrzim, morala sam danas jednu odmah da isprobam, ali kao sto sam i mislila bilo je negativno, ipak moram jos par dana da cekam. A sta vi mislite, ako sam dobila 11.07., koji je pravi dan da pocnem? Ove trake pokazuju pozitivan test par dana pre ovulacije. Sad sam u dilemi, ne bih da potrosim sve pre nego sto dode do ovulacije, s obzirom da znam da ovulacija moze biti i pred kraj ciklusa.
  6. nicegirl je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Hvala na palcevima, nadam se da ce upaliti
  7. nicegirl je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Hvala vam na recima dobrodoslice, i nadam se da cemo se druziti malo vise na nekoj drugoj temi.
    Inace, sto se tice mejbi bejbi mikroskopa, ja ga imam, ali nista, kod mene nije upalilo, a pokazivao mi je i paprat, tada smo ja i muz bili bas aktivni, ali opet nista. Tako da ne znam vise sta da radim, cvrsto sam odlucila, koristicu ovaj mesec one lh trakice, pa ako i to ne upali, idemo ja i moj dragi kod lekara, pa da vidimo sta dalje.
    Hvala jos jednom na dobrodoslici, cujemo se, odnosno, kuckamo se.
  8. nicegirl je dodao/la post u temi Mali oglasi   

    A sestrina kolica za blizance moramo da slikamo, pa nek se neko javi ako je zainteresovan

  9. nicegirl je dodao/la post u temi Mali oglasi   

    Secer, hvala jos jednom, ipak sam skontala, uspelo je, iz prve.
  10. nicegirl je dodao/la post u temi Mali oglasi   

    Hvala ti, Secer, pa ajde da probamo da li sam skontala






  11. nicegirl je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Evo jos jedan novi clan, jel me primate?

    Kao i svi na ovoj temi, imam problem sa dobijanjem, znaci meni cak i ne kasni, dobijem par dana ranije. Naime, vec godinu dana ja i muz pokusavamo, pre 6 meseci bila sam kod ginekologa, ali uradila samo obican pregled i PAPA test, sve uredno. Na pitanje zasto onda ne mogu da ostanem u drugom stanju, rekao mi je da pokusavamo jos malo, ako ne uradimo nista, da dodem ponovo. Medutim, zbog prirode mog posla tesko mi je usaglasiti odlazak lekaru.
    Ali, odlucila sam. Ovih dana treba da mi stignu lh trakice z utvrdivanje ovulacije, pa ako i ovaj mesec ne uradimo nista, odoh ponovo kod lekara.
    Ajde, vi sto ste "iskusnije" od mene po tom pitanju, sta je prvi korak dalje (naravno, ako sledeci mesec ponovo dobijem), sta me to ceka?
    Takode, ako bi neko mogao da mi objasni sta je to folikulometrija (nadam se da sam dobro napisala) i gde se to radi, privatno ili moze u domu zdravlja ili bolnici? Kolko kosta, ako moze samo privatno.
    Znaci sve takve informacije dobro ce mi doci, hvala vam unapred.
    Da, zaboravila sam da napomenem, da ja i moj muz imamo cerkicu od 4,5 godine, mada je i ona dosla posle nekih 10 meseci upornih pokusavanja.
    Nadam se da me necete dugo drzati u iscekivanju.

  12. nicegirl je dodao/la post u temi Mali oglasi   

    Ja sam nova ovde ali eto imam i ja kolica za prodaju, kolica imaju cetiri polozaja, navlaku za zimsko vreme, veliku korpu ispod sedista, veliku tendu i torbu. Kolica su koristena ali izuzetno ocuvana, prodajem ih za 4000 din. Takode, ako nekome treba moja sestra ima kolica za blizance koja su na prodaju, pa ako nekome treba nek se javi, ali za njih ne znam cenu, morala bih da je pitam, pa naknadno postavljam cenu. Pozdrav.

    Stavicu i slike, samo neka me neko uputi kako se to radi.