srce malo

Član
  • Broj odgovora

    373
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la srce malo


  1. ikao me nije bilo previse vremena ovde zelim da ti kazem da si ti vec jaka samim tim sto si saznala svasta nesto o tome i da bice ti tesko ali imas razloga zasto zelis da zivis,boris.....samo hrabro i samo napred gledaj a uz podrsku svih sve ce to okej biti :)


  2. Evo i ovde da se aktiviram. :rolleyes: Sara ima 15 meseci i hoda dobrih 4 meseca i iskreno da vam kazem da je prava smota na mene ,malo ,malo pa se saplete i posle se smeje.Sto se tice njenih aktivnosti mislim da ce vam biti najbolje ako vam kazem kakav nam je dan : " ustajenje oko 8h pranje zubica,umivanje,oblacenje i tutanj napolje 9h malo nesto pojede igra se trci ,hoda,pada,a onda oko 12:30h spavanje do 13h,pa opet isto samo po stanu malo rucamo nesto u hodu i napolju smo vec oko 15h,e onda zezanje do 20h i onda kupanje ". Moje licno misljenje je da je Sara veoma aktivno dete sto i nije veliki problem da mene ima ko da zameni!!!


  3. Moram se ubaciti u ovu temu jer moja Sara ima petnaest mesedi i ima slabu kosicu iako sam videla male promene u gustini i rastu.Moja sestra i ja smo imale bas bas gustu kosu,a i mm ima gustu ali se ja i dalje plasim da ce Sara imati tanku kosu.Samo sam morala siskice da joj secnem da bi mogla da vidi jer nece traku i gumice.Do kada deci gusti kosa ???


  4. DOBAR DAN ZENE !!!! ZELIM SVIMA DA ZAHVALAIM N A ULOZENOM TRUDU OKO POBEDJIVANJA JER BEZ VAS NIKADA TO NE BIH MOGLA.GLASANJE TRAJE DO 11.8. U 9H I NADAM SE DA CU POBEDITI. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:


  5. Mi imamo superiska dr.Bogdanovic na NBG i kod nje se zakazuje ali meni to vise odgovara.Sto se tice zubica nama raste peti i zbog toga nece da mi jede nista.Malo sam zabrinuta ali mi svi govore da je to ok.


  6. Ja nisam otisla od kako sam se porodila i zbog toga sam strasno neodgovorna prema sebi.Sama pomisao da treba ono metalno da mi gurne nije mi dobro.Tek sam prosli mesec prvi put dobila pa cu sacekati i ovaj i otici cu .


  7. Cek i ja ovde da vam kazem da moje dete se cesto nocu budi i mislim da se sada jos vise vezuje za siku.Nemam pojma da li je to moguce??? Znam samo da sam pokusavala svasta ali ona se i dalje budi.


  8. Moje dete preko dana spava sat vremena a nocu se cesto budi.Kad malo bolje razmislim ja nisam uopste spavala duze od 2h od kako sam se porodila.Ali ni to ne traje vecno i brzo cu zaboraviti.


  9. Torte su vam savrsene.Ja nemam pojma da ih pravim niti sam pokusavala.Zanima me neko ko je u BG-u da li zna gde prave dobre i lepe torte????


  10. Ja nemam pojma da li sam ovde komentarisala ali evo da vam kazem da sam za osam meseci dobila 5 kg a onda u devetom jedno 10 kg.Skoro sve mi je nestalo kada sam se porodila ali onda sam se opet ugojila i dogurala do 75 kg.Tek posle osam meseci sam pocela bas da mrsavim i sada imam oko 63 kg sto znaci nekih 5 kg jos da skinem.Mora da se probusi kasika.


  11. Ej pa ja nisam videla ovu temu sve do sada:) :) :) Pa evo ako ce da vam bude lakse,moje dete ne voli da spava tako da tokom dana ako ospava pola sata mi slavimo.Uvece ne lezemo pre ponoci a imam i bunjenje po nekoliko puta.Prepisujem to rastu zubica ali i njen tata je takav,ne treba mu san duzi od 5h tako da je na njega.:)


  12. Evo ja cu da malo procaskam o ovome jer sam ih imala pa mislim da cu najbolje objasniti.Svasta sam i ja citala o njima da nastaju od ulozaka,pad imuniteta...Ali to nije tacno,prenose se iskljucivo polnim putem i najbolje je spaljivanje.Koliko se secam nastaju prvo unutra a kad se i napolju pojave definitivno treba da se poseti ginekolog.Znam da uzasno svrbe i postoje razni oblici.Ja sam ih spalila i cak su mi tada spalili ranicu sa grlica materice.Nista nisam osetila radi se u totalnoj anesteziji i ja sam to u NF uradila pre 7 god.


  13. Ja nemam pojma kad Saru da stavim na jastuk???Ona meni stava na mom krevetu i za sada se ne zali.


  14. Ok,ja sam rekla da je sve to individualno,ali znam da tad treba da se jede kvalitetno.U svakom slucaju vratis liniju kad tad.Ja sam zadovoljna 100%.t3440.gif


  15. Polako ugojices se ako dojis,xoxooxoxoxo.Ja sam izasla iz porodilista kao da se nisam porodila,nema srija,stomaka,kilograma,ali onda sam pocela da dojim i tada su poceli i kilogrami.Ne zalim se ,pa bolje je da dojim i za bebu a i za mene.Evo sad nakon devet meseci sam blizu svog savrsenstva od 57 kg i super mi je.A da i dalje dojim ali sam vise aktivna.


  16. Mislim da je normalno bojati se zubara ali ne moislim da ne treba da ga posecujemo.Ja se plasim dok ne sednem a kad sednem sve je ok.U trudnoci sam isla kod zubara i promenili su mi plombe,a sada trebam da odem na kontrolu.Mislim da su zdravi zubi pola zdravlja.


  17. Moje dete od samog pocetka se grozila na cucle i to je i sada potpuno isto.Pocela je zbog zubice da se cesto budi nocu i ja probala da joj dam a ona ne zeli gadi se a kada joj dam ovako ona cesa zubice.:) :) :)


  18. Ja tek sad videh ovu temu ,pa kazem da se prikljucim.Meni je Sara u pocetku sisala non stop,nekad na pola sata nekad na dva sata i ja sam joj davala sto vise da bih imala dovoljno mleka.E kada sam pocela da joj dajem kasice normalno je da je dojenje postalo redje.Sada je dojim jedno cetiri puta dnevno a tokom noci cesto i nadam se da je to zbog zubica?Sta vi mislite????