DijanaNS

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana DijanaNS

  1. DijanaNS je dodao/la post u temi Matične ćelije - Seracell   

    Ja sam baš dugo pričala sa njima. Ćelije se čuvaju u dve kese ako je uzorak veći od 50 mililitara (ako se ne varam) i to važi za svakog tjs nema nikakve doplate ili slično. Meni su oni najozbiljniji.
  2. DijanaNS je dodao/la post u temi Matične ćelije   

    Moja kuma je potpisala sa Seracelom. Kaže da su najodgovorniji i najprofesionalniji. Mislim da je dogovorila i neko plaćanje na rate, bez provizije ili bilo čega. Ona mi je rekla da je Cryo Sava-u zabranjen rad u Kragujevcu jer su nešto radili iligalno. Ova zemlja je čudo! Jel zna neko nešto više o tome?
  3. DijanaNS je dodao/la post u temi Matične ćelije - Seracell   


    Ja sam baš to pitala u Seracellu i rekli su mi da je moguće čuvati i kod njih u dve kese ali samo ako bude dovoljna količina krvi. Mnogo više poverenja mi uliva to što se radi o biomedicinskom centru i što je u pitanju Nemačka. Što kaže moj brat: zna se šta znači nemačka preciznost i sigurnost!
  4. DijanaNS je dodao/la post u temi Da li vam kasni naknada za porodiljsko/trudničko bolovanje   

    Mnogo veći problem je odnos "gazde" prema zaposlenom. Upoznata sam sa nekoliko slučajeva gde mi prijatelji nisu prijavljeni ili su prijavljeni na minimalac. To je sramota i takvi ljudi su šah-mat poziciji!