Komentari za tekst "Vaša 23. nedelja trudnoće"

Komentara
2610
Ostavite komentar
Kasna ovulacija. Po kalendaru ja aam 24+2, a po ultrazvuku 23+2...:-) Računas po ultrazvuku..
Jedva cekamo 27.12. idemo na 4d. Bas smo uzbudjeni sto cemo moci lepo da vidimo nasu bebu i da saznamo pol . Inace sam 23w2d ☺ Ovo je najlepsi period u zivotu svake zene,definitivnoo! ❤
Drage mame, ja sam 22 +2 dan. imam bolove u donjem delu stomaka kad bas moram u wc, nebitno da li je mala ili velika nuzda. To me bas brine.. Ovako nemam nikakvih tegoba... Ali, ovo me bas brine.. Tek za nedelju dana idem na pregled, a ja kao panicarka ne mogu da izdržim... Pozdrav za sve.
Hvala ti. Ne znam zašto sam toliki panicar. Sad sam bila na ultrazvuku, sa bebom je sve u redu. A, ja opet brinem, ludim.. Te prevremeni porodjaj, te da cu se otvoriti... Stalno neki strahovi...umesto da uživam, ja samo brinem.
Draga i ja ponekad osjetim bol,ali to je pritisak beba raste i sve se siri ne brini sigurno je sve ok,ali svakako ces pricati sa svojim ginekologom..sretnooo :-*
pozdrav ženice s koliko tjedana se ulazi u 7 mj trudnoče
28 nedelja
Zdravo , u 23-nedelji sam , prvih mesec dana nisam mogla da jedem nista osim supe i smrsala sam 6 kg , u 23 nedelji sam i jos nisam vratila kilazu ?? Ugojila sam se svega 4 kg ? Da li je to normalno?
Drage moje trudnice, u 23-oj sam nedelji i nosim blizance. Jedna beba mi je jako nisko i jako cesto idem u WC posto mi pritiska besiku i konstantno imam osecaj da mi se piski. Od pre par dana su mi i gacice sesto mokre a ne mogu da procenim dali je mokraca ili plodova voda. Ima li ko takva iskustva i sta mi je ciniti? hvala unapred!
ako beba lepo napreduje nemoj da brines... tako sam i ja u prvoj trudnoci... na kraju je bilo da sam se ugojila samo 6kg za celu trudnoc
u a beba zrdava prava :-)
Pozdrav Lidija.
Ista situacija i kod mene,blizanačka trudnoća,čest odlazak u wc,pojačan sekret... Radjeni su mi brisevi i sve je ok, čak ni vaginalete nisam dobila,a sekret je i dalje tu. Nemoj da brineš,to je u suštini normalna pojava za ovo stanje,mada možeš svakako svome dr spomenuti to.
Srećno! ;)
Draga..ja isto nosim blizanke..kazu da je normalno da je pojacan sekret...
Pozdrav svima, imala sam jedno pitanje za vas, naime 23 nedelja trudnoce sam, prva mi je trudnoca i zbog kontrakcija od pocetka pijem utrogestan 3x1 po preporuci Dr , pa me ineresuje je li neko koristio od vas isto i cula sam da je posle tezi porodjaj zbog njega pa me ineresuje vase iskustvo, hvala vam unapred :)
U prvoj trudnoci sam pila 4 dnevno do 36 nedelje zbog blagog krvarenja i malo spustene posteljice. u 38 sam se porodila uz indukciju. Takođe idealan porodjaj. Bez brige. Zna doktor sta radi. Utrogestan je čuvar trudnoće.
Ja sam ga pila u prvoj trudnoci od 5te nedelje kada sam bila prokrvarila do ulaska u 9ti mesec kada sam sama prestala da ga pijem. Prebacila sam termin 4 dana dobila indukciju za tri sata se skroz otvorila (bolovi kontrakcija smesni, ocekivala sam nesto uzasno) i porodila se iz tri napona, porodjaj koji moze da pozeli svaka zena i svakoj zelim da prodje kao ja :)
Zdravo svim mamama...I ja sam u 23.nedelji trudnoce...Od samog pocetka su me bolele bradavice,a bole me i sad i to puno...Tako ne brinite mamice,sve je to normalno...:)
pozdrav. Ja sam danas usla u 23 nedelju. Ne pijem nikakve tablete i vitamine. Al u poslednje vrijeme mi se javio sekret. Da li smijem da se isperem kamilicom ? ili bilo sta drugo sto bi pomoglo.
isti problem ,ista nedjelja :) 7 dana ginodaktanol vaginalete,proslo sve ;)

cao ja sam u 23nedelji.zanima me da li je normalno da bradavice mnogo bole?
zanima me da li pijete neke vitamine ili tako nesto 22n_4d sam i nista ne pijem.
inace beba je aktivna i dr kaze da je sve u najboljem redu,hvala Bogu.
Veliki pozdrav i uzivajte u trudnoci :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Sezona najslađeg voća je pred nama. Saznajte da li smete da jedete jagode ako ste trudne ili dojite bebu? »
Ovih 6 fotografija i poruka fotografa pokazuju da je svaki porođaj jedinstven »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Sezona najslađeg voća je pred nama. Saznajte da li smete da jedete jagode ako ste trudne ili dojite bebu? »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
U modi je farbanje jaja prirodnim bojama, sastojcima koje već imate kod kuće »
Evo nekoliko saveta kako da zabavite svoje mališane tokom predstojećih praznika... »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Evo nekoliko saveta kako da zabavite svoje mališane tokom predstojećih praznika... »
Izdvojili smo za vas nekoliko aktivnosti koje mogu biti alternativa izlaganju deteta ekranu »