Komentari za tekst "Vaša 27. nedelja trudnoće"

Komentara
2502
Ostavite komentar
Zdravo svima. Ja sam u 27 nedjelji. Imam jedan problem. Od juče me boli stomak, dio oko pupka i pupak. Takođe imam grčeve u donjem dijelu stomaka, toliko jake da ne mogu da se ispravim. Da napomenem da imam neredovnu stolicu( na 3 dana). Da li neko ima slične probleme. Za svaku sitnicu zrcim kod doktora pa me je blam više.
ja jedem kivi uvjek kad imam problema sa želudacem ,stvarno pomaze,pokusaj i ti!

I ja imam isti problem kao I vi..Isto me boli dio oko pupka i pupak.Dr. mi je rekao da je to istezanje ligamenata i da mora da boli a i beba je dosta krupna..Tako da ne brini nije nista opasnoo...
Mi smo sada 27 nedelja .. Jos malo i moja devojcica stize. :) Jako je aktivna sad vec znam kad se budi kad spava. Vecinom uvece kad krene da se proteze i udara kad mama treba da spava:D
Pozdarvčić svima....ja sam 27.ned beba je 25cm nadam se da nije malena puno, s obzirom da ovde pise da su bebe u tom periodu oko 36cm...inace od juce imamo neke nove pokrete, ne sutira kao i obicno vec kako da se proteze pa gura stomak u levu stranu :D ovo je uzivancija, bar meni s obzirom da mi je prva trudnoca :)
Pozdrav svima! Usla u 27.nedelju. Danas bila na pregled, sve super, beba ima 1090 gr.
Cao svima!Ja nosim blizance prva trudnoca i ima problema sa disanje i bilom u ledje,imali jos neko problema sa disanjem?a ima me 14kg :Ddobila bitno da su bebe dobro...pozz svim mamama.
I ja sam 27 nedelje isto sam imala glavobolje,doktor mi je rekao osim paracetamola nista drugu nesmijem piti protiv bolova,tako da smijes do 3 paracetamola dnevno vise nesmijes....pozz
U 27.sam nedelji,nosim devojcicu. Nekad bas sutira jako a nekad uopste ne,i kad je mazim ne reaguje. Da li da se obratim lekaru? Inace prva mi je trudnoca i ne znam sta da radim. Desava li se jos nekome isto? Pozz buduce mameee :)
cao millice, i ja sam u 27-oj nedelji i do sada sam bas osecala da me udara,nekad jace,nekad slabije,jedino me plasi sto juce nisam osetila nista.kod dr idem tek u ponedeljak,ne znam da li je to normanlno,bas me je strah
I ja sam u 27.nedelji i ja nosim devojcicu.. i meni se to nekada desava..treba da nije nista,ali da bi ti bila smirenija pitaj doktorku. :)
I mi smo u 27.nedelji trudnoće! Nosim devojcicu koju smo cekali 10 punih godina-imamo i batu od 11godina! Ako imate opstipaciju to jest zatvor evo jednog odlicnog recepta koji mi pomaze - svako jutro popijem solju nemasnog jogurta i pojedem 4-5 suvih sljiva bez kostice(mozete ih naci u prodavnicama zdrave hrane ili prodavnicama voca i povrca) ne izazivaju grceve u stomaku a pomažu praznjenju creva a sto je najvažnije ne izazivaju gorusicu! Pozdrav buducim mamama!
drage mame, ja za 2 dana ulazimu 28 nedelju, pre 3 dana imala sam stomacni virus povracala sam cele noci..sutradan me je mucio stomak ali nisam imala grceve ni dijareju..i nocas opet neki cudan osecaj u stomaku, kao nadutost, vracanje hrane kada podrignem i stalno imam osecaj da mi je hrana u grlu ali nema nikakvog peckanja...apetita nemam nikako...jel je to gorusica...ili?
Ranka, i ja nosim blizance, mislim da bi tezina trebala da bude tu negde, mozda malo manja nego kada je jedna beba...
ja sam u 27 nedelji...ok sam,malo mi je ujutru mucnije zbog niskog pritiska verovatnp,inace ok.ugojili smo se oko 7-8 kg.bebac udara cs gore,cas nisko skroz ne mogu da ukapiram u kom je polozaju :)
kako da znam tezinu beba u 27. nedelji, jer nosim blizance?
I ja sam dwadeset sedma,nemogu da se naspavam,glava me boli a nemam pojma dal smem da popijem nesto dokt.nista ne daju sawete
poz svi trudnicama,mi smo u 27 nedjelji,ovo nam je druga trudnoca...super je sve,,nemamo grceve jedino imalo malo guranje u predjelu grudnog kosa...
Pozdrav svima! I mi smo usli u 27.nedelju. Nemam problema sa gorusicom, ali mi je jako tesko da se namestim nocu za spavanje. Bebac sutira, gura, proteze se... Jedva cekam da ga ljubiiiim! :)
Evo mi pred krajem 27nedelje,i moram da kazem da imene kao i vecinu mama ubija gorusica,ali dobro pa je samo to u pitanju.Inace ustanovljeno mije da i po treci put dobijam decaka.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Sezona najslađeg voća je pred nama. Saznajte da li smete da jedete jagode ako ste trudne ili dojite bebu? »
Ovih 6 fotografija i poruka fotografa pokazuju da je svaki porođaj jedinstven »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Sezona najslađeg voća je pred nama. Saznajte da li smete da jedete jagode ako ste trudne ili dojite bebu? »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
U modi je farbanje jaja prirodnim bojama, sastojcima koje već imate kod kuće »
Evo nekoliko saveta kako da zabavite svoje mališane tokom predstojećih praznika... »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Evo nekoliko saveta kako da zabavite svoje mališane tokom predstojećih praznika... »
Izdvojili smo za vas nekoliko aktivnosti koje mogu biti alternativa izlaganju deteta ekranu »