Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
Ja do sad 14 kg..sve mi
tesnooo...pozdrav
Do sada sam se udebljala 16kg 🙊
Zdravo, ja sam se ugojila 12kg... inace sam sada usla u 25 nedelju a pre dve nedelje smo bili na kontroli i beba je imala 536grama...
Evo da se javim, bili na kontroli imamo 700grama i sad smo 24+3, napokon smo saznali da cemo dobiti devojcicu 👶💗 inace tacno +10kg, videcemo kako ce dalje ici..😊 koliko ste vi drugari veliki? jeste li razmisljale o imenu mamice?
Ja 7kg za sada. A kazu zadnja 2 se najvise dobije. Mislim po 5kg u mjesecu da cu da dobijem hahah 😂🤣
Drage mame,imamo ravno 25 punih nedelja trudnoce, bebac je uglavnom bas aktivan, nekad sutira a nekad se sklupca i tako seta stomakom sa jednog kraja na drugi. Pre dva dana se celog dana igrao da bi se od juce smirio i samo tako ga osecam sklupcanog kako povremeno promeni mesto. Je li normalno da se beba ne ponasa isto svakog dana? Inace se dobro osecam.
Drage mame, ako moze mala pomoc posto sam bas uplasena za bebu... Dobila sam proliv i povracanje, primam infuziju i pijem probiotik, inace sam 23 nedelja trudnoce. Da li povracanje i proliv mogu da stete bebi? Da li je neka od vas prolazila isto kroz ovo? Bila bih vam zahvalna na vasim odgovorima, inace ovo mi je prva trudnoca.
meni je tako bia simptom "zatrovanje hranom" povracala san stalno i primala infuziju,ne brini sve ce bit dobro s bebon samo ces se izmucit puno ako nastavis povracat.
Pozdrav svim trudnicama i mamama.Da li mi moze neka od vas reci kakvi su vam nalazi krvi? Meni je gvozdje na granici,leukociti poviseni, limfociti malo snizeni...Kontrola mi je za nedelju dana, ne znam da li imam razloga za brigu...Hvala unapred
Cao, moj savet ti je da uzimas nesto od vitamina..meni je oduvek gvozdje bilo oko 6, a od kako sam saznala da sam trudna, pocela sam da pijem natural wealth vitamin prenatal, i gvozdje mi ne spada ispod 16, a svaki mesec vadim krv.. ne znam jel ima veze sa tim, ali su mi super uvek rezultati, nekada budu bas malo poviseni leukociti, ali kazu da je to u trudnoci normalno..inace se pije 1 dnevno, a ima ih 100 u pakovanju..preporucila sam i drugarici i njoj su se poboljsali rezulrati..pa razmisli i ti. 😊
Neka ti doktor da Infuziju gvozdja. Kod mene je gvizdje poraslo kroz trudnocu, ali ja uzimam redovno vitamine za trudnice, mislim da je zbog toga.
pozdrav drage trudnice... dali neko ima iskustvo sa privatnom klinikom Mehmedbasic u Sarajevu.... hvala punooo
Meni dr Mehmedbasic vodi trudnicu.
Cao mame...imam kontrolu za par dana...a napunila sam 24nedelje i krecem u 25... Cesto mi se javljaju neki bolovi par cm ispod pupka.. Praceni nekim cudnim grcevima.. Da li je to normalno ili ne...?.prva mi je trudnoca . .pa nemam bas iskustwa...😊
i ja osjetim isto, i dr kaze da moram sto vise odmarati. Da li uzimas kakve lijekove? ja utrogestan 100mg, upravo zbog tih bolova.
i meni se desava to isto sam 25 nedelja..treca trudnoca ..osetim boliće nalik na grceve...tako je bilo i u predhodnim trudnocama...i nista nije bilo strasno..mada se posavetujte sa ginekologom 😊
Drage moje, suprug me konstantno napada kako ja ne mislim na bebu, kako se samo nerviram, a ne mogu da mu objasnim da se osecam dobro i da bebicu svaki dan osecam (imam neki cudan osecaj da je sa njom sve u najboljem redu) pricala sam s njim ali ne vredi kao da mi ne veruje. Imate li kakav savet?
Meni moj muž stalno govori "čuvaj bebu" i "ne nerviraj se". Očevi su u nekoj vrsti panike i većoj nego mi trudnice 😂 goje se zajedno sa nama i brižni su na svoj način. Rekla sam mu da će mi najveća pomoć i podrška biti da se on sačuva od virusa i stresova i da mi to ne donosi kući jer mi je sada jako važno da mogu u svakom trenutku da računam na njega... Sada on čuva bebu iako se još nije ni rodila 😉
I moj muz je bio dosta skeptican sto se moje brige o trudnoci tice, ali probaj da ga uvuces u razgovor o trudnoci, daj mu osecaj da ti je njegovo misljenje i razgovor o trudnoci sa njim vazan, veruj mi, popustit ce.
Hahaha mene moj napada kako sam previse opterecena bebom 😊😊😊
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Za sve žene koje su prošle kroz carski rez i one koje to tek očekuje »
Ako mamu muči gorušica u trudnoći, beba imati mnogo kose kad se rodi... »
Velike vesti - uskoro vam predstavljamo novi i redizajniran Bebac! »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »