Komentari za tekst "Vaša 14. nedelja trudnoće"

Komentara
2219
Ostavite komentar
Pozdrav svima. :-)Da li se nekome desilo da u trudnoci u vaginalnom i cervikalnom brisu ima Eserihiju? Da li ste pile u ovom periodu neki antibiotik, stavljale vaginalete? Pozdrav i hvala puno.
Zdravo drage trudnice, trenutno sam 14+5, prva trudnoca je u pitanju i vec dva dana imam povremene bolove sa desne strane stomaka, negdje iznad stidne kosti. Zanima me da li se to istezu ligamenti, misici ili je nesto drugo u pitanju jer na kontrolu idem tek za 15 dana.
I meni si isto desava,i bas se uplasim i cesto me pecka stomak.Sta je tebi rekao doktor? Ja sam mom rekla ali on kaze da je to normalno.Nadam se da je tako.
Caoo ,takodje je i meni prva trudnoca i od pocetka sam imala bilne kontrakcije. S obzirom da primam utrogestan i primam progesteron inekcije,bolovi su tnatno redji i slabiji,ali bi trebalo da mirujem. Tako da nemas nikakvih razloga za brigu,bolovi su donekle normalni ukoliko su u vidu predmensteualnih bolova,a imaj u vidu i da ti se materica siri,tako da opuuusteno i uzivaj u ovom divnom stanju :) pozdraaav
zdravoo..i meni je prva trudnoca ..doduse ja citam komentare unapred ja sam 13ta nedelja..meni se to cesto desava..moja mama kaze jer nosim nisko ...a doktorka mi rekla da imam konstantne kontrakcije zbog ceka koristim utrogestan..kaze da nije nesto zbog cega treba da brinem...nekako mozda treba da budemo pozitivnije...i zub boli kad izbija mora da mora da nas po nesto zaboli ipķak se telo siri i bebica pravi mesta...meni bar doktorka rekla da d0k god nisu jaki bolovi sve je u redu😊 srecnoo 😙
Cao 😊 Ja sam 14+1 , treba da uradim 4D , ali vec 15 dana krvarim jer imam hematom na posteljici. Zanima me da li moze da se radi 4D pod tim stanjem i da li je neko to odradio ako je bio u mojoj situaciji ? Hvala 😊
Ja sam imala u prvoj trudnoci krvarenje zbog hematoma. Meni su radili sasvim normalno 4D, cak ce ti i bolje videti stanje sa tim hematomom. A moj ti je savet da dosta mirujes jer se hematomi pune krvlju prilikom kretanja. A kako trudnoca postaje veca sve je manje rizicno. Pozdrav i puno srece ti zelim.
14+2 nedelja,i dalje pijem femibion 1 kontrola mi je tek za 15dana,čitala sam da sam vec trebala da počnem da pijem femibion2,šta mislite o tome?Inace ne mogu da stupim u kontakt sa doktorkom pre termina za kontrolu.
Moze od 13 nedelje da se pije
Pozic mamice,ja sam isto 14 nedjelja i ostala mi je jos jedna pilula femibiona 1.Doktorka mi je rekla da do 12 nedelje se pije 1 a posle 2.Medjutim ,moja jedna prijateljica je umjesto femibion 2 koristila od natura velt viamine ,jer joj je ljekar u prvoj trudnoci to preporucio,jer je jedtinije,vise se dobije,duze bude a isti efekat ima.Tako da ima i ta opcija pa se malo raspitajte .Poziiccc
I ja sam procitala tako i od jutros ih uzimam iako mi doktorica nije prepisala. Vitamini su u pitanju a u femibiona 2 dobijes samo jos jednu pilulu dodatno dnevno, uz postojece roze, tako da mislim da nike strasno uzeti ih na svoju ruku.
Dali je neko od vas imao iskustva sa bolovima koji lice na menstralne(blage),ali imam osjecaj da me stalno bolucka u poslednja dva dana.?Inace sam cetrnaesta nedelja,na duphastonu i mirovanju.Unaprijed hvala!
Hej draga, evo pre pola sata me tako pocelo boluckati poludela saam 😤 i odmah legla i sad se valjda primirilo, takodje sam 14-a ned i pijem utrogestan. Jel tebe prestalo boluckati kako si sad? 😘
To je normalno, ja sam na utrogestanu i mirovanju. Ne brini nista. Ukoliko se bolovi pojacaju onda poseti doktora, ukoliko ne uzivaj u trudnoci.
Pozdrav drage mame, interesuje me da li se nekoj desilo da kada pojede malo vise voca( u mom slucaju 5 breskvica), da je posle odredjenog vremena boli stomak u predelu pupka? Inace sam danas napunila punih 14 nedelja. Hvala Vam unapred na odgovoru.
Bila danas kod doktorice, rekla mi je da je to normalno, da slobodno jedem voce. Inace bebica super napreduje i super su mi rezultati dabl testa. Mnogo se radujemo jer smo vidli kako sutira nogicama i mase rukicama... Bebolino mamin prelepi.
Dešavalo se meni, kad jedem voće, zaboli me malo stomak, ali iznad pupka, i stomak bude tvrd, ali ne mislim da je to nešto strašno, 14 sam nedelja
Pozdrav☺ da li neko zna sta bi mogla izmem da popijem jer imam bas veliki problem sa zeludce ne vari mi hranu uopste... Hvalaaa puno..
Antimetil za takve probleme. Za probavu Portalak sirup, kasika supena uvece, pre spavanja.
Drage mame imam problem,imam cerku od trinaest godina i sad sam trudna 14 nedelja :),mozda je smesno ali ne znam kako da joj saopstim posto se bojim njene reakcije
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Za sve žene koje su prošle kroz carski rez i one koje to tek očekuje »
Ako mamu muči gorušica u trudnoći, beba imati mnogo kose kad se rodi... »
Velike vesti - uskoro vam predstavljamo novi i redizajniran Bebac! »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Provedite Uskrs sa porodicom uz zabavne aktivnosti i igre. Evo nekoliko predloga... »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »