Komentari za tekst "Zašto je Maksim obrisan sa Youtube-a?"

Komentara
16
Ostavite komentar
Pogledajte kanal Nykk Deetronyc , covek je UKRAO i autorsko delo za spot MAMA VOLI BEBU. O tome vam ja pricam. PREVARAAAANT
Postovani,
Majka sam deteta sa posebnim potrebama. Vodila sam dete u radionicu za takvu decu koja radi pod okriljem vrtica MAKSIMOVE AVANTURE,VOJVODE HRVOJA 8 na vracaru. Posle 5 meseci i datih na hiljade eura, saznala sam da je to sve nelegalno i na CRNO kao i da vlasnica Jelena Rauski Tomic nema diplomu dipl. defektologa (kako se predstavlja) vec samo zavrsenu srednju skolu. KOME SE OBRATITI. MOLIM ZA POMOC😥😥😥😥😥
Drage mame, molim Vas da se raspitate i za drugu stranu price, sto bih savetovala i `Bebcu`. Obziro da volite taj kanal, bicete neprijatno iznenadjeni....
Evo i ja se pridruzujem ostalim roditeljima. Napisite nam sta je istina odnosno sta je druga strana price?
Objasnite nam Vi, posto 90% populacije ne zna o cemu vi pricate.
Ako znate nešto što mi ne znamo,molim Vas da nas prosvetlite...
Na žalost kod nas ništa što je kvalitetno ne može da opstane... Potpuno sam razočarana i ogorčena što jedini edukativni crtani koji je uveseljavao podjednako i decu i roditelje na ovako bezobziran način sklonjen! Ionako deca uopšte nemaju nikakve crtaće u našoj produkciji koji su iole kvalitetni, a ovo je zaista bila sjajna ideja kako decu naučiti osnovnim stvarima, osloboditi ih strahova i pomoći roditeljima kako da deci pristupe u pojedinim situacijama ;)
Nadam se da će bar u ovom slučaju pravda biti dostižna. Imate maksimalnu podršku od nas i želimo vam uspeh i još mnogo crtaća u budućnosti.Samo ne odustajte!
Zanimljivo da smo juce (17.6.2017.) slusali Mama voli bebu u Grckoj preko YouTube-a. Da li je sve blokirano ukljucujuci i ovu poznatu pesmicu ili samo Maksimove avanture?
Inace,ne podrzavam bebe i mobilne,pesmice su korisne,ali sto se Mama voli bebu tice zaista sam morala da popustim i dozvolim cerki da pogleda ponekad,iz daljine ;) . Bravo Ivane!
Ja vam savetujem da deci od 10meseci nikako ne pusta te crtace pogotovo kada jedu tu je veliki problem posle za decu govorim iz licnog iskustva izbegavaj te crtace sto vise
Moje unuke i ja mnogo volimo "mama voli bebu". Sada nam nedostaje. Nadam se da ce advokati resiti slucaj sto pre, pa da opet imamo crtani koli volimo.
Vrati nam se Maksime. "Mama voli bebu" je pjesma koja uveseljava bebe,mame ,tate,bake i deke.Srecno!
Baš mi je žao,moje dete ne sluša više ove pesmice,ali -mama voli bebu- ću pamtiti ceo život.Kada sam došla kući iz porodilišta moj suprug je ljuljao bebu uz ovu pesmicu a ja sam suze ronila...Kad sam ih tako videla...
Ovo je glavna tema nas ukucana imam devojcicu od 10 meseci koja obozava da gleda Maxima bukvalno svaki dan uz svaki obrok inace bez zanimacije nista..Masa i medved mogu da prodju ali nikako kao Maxim zao mi je zbog ovoga i nadam se da ce se resiti inace nadali smo se novim epizodama ,podrska za coveka napravio je od crtnog i zabavu i edukativnost :)
Ovo moze samo ovde da se desi ali sta da se radi... Nadamo se da ce sve da se sredi i da advokati odrade svoj posao dobro. Imate podrsku od nas! Pozdrav.
klinci i ja obozavamo njihove crtane 😀😀
😀
Daj sve od sebe da ih dobijes na sudu. Mama voli bebu je pesma koja je od nestaska, placljivka pravila smirenu bebu. Kad treba da se uspava. Kad treba da se prepovije, smiri. Toliko je voli. Zao mi je sto je nisam downloadovala, ako ima cd rado cu kupiti kad dodjem u Srbiju. Puno pozdrava i podrske.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »