Komentari za tekst "Kada je muž zapostavljen?"

Komentara
11
Ostavite komentar
Dete ima pored majke i oca, i treba normalno otac da pomaže. Ja sam de porodila pre dvadesetak dana. Prvih dana kući igrom slucaja bila sam sama sa bebom, posle tri dana sam bila na ivici depresije. bolovi sa svih strana, njoj krenuli grčevi, da je potrajalo tako završila bih na tabletama. Srećom naišli su praznici, suprug jr bio tu, u početku malo uplašen, ali se brzo oslobodio, i da presvuce bebu i da je ljulja, uspava, često noću dodje i uzme je da spava na njemu da bih ja odspavala, da nd pominjem koliko puta je veš okačio da de suši, spremio mi nesto da jedem.... divno stvorenje i hvala mu do neba. Sad je već i meni dosta lakse. A zatucane žene koje misle da je dete samo njihovo necu da komentarišem zaista.
Porodila sam se pre deset meseci carskim rezom I rodila divnog decaka.Hvala mom muzu jer je pravi otac posvecen porodici I detetu
ako nisi uspela za 9 meseci da ga dozoves pameti da treba kao i svaki normalan muz da ti pomaze,s obzirom da ti je stomak sve veci,hvala Bogu beba raste,a ti jos teze uspevas da izdrzis dan,ne znam onda kad ces.dzabe tvoje jadikovanje,a on ce nastaviti po svome dokle god ga ne budes uhvatila za rep...
kao sto rece pametna dama ovde,zbog takvih zena kao sto si ti(koje ne znaju nacin kako da dozovu svog muza pameti i dopustaju im mnogo,i smatraju da je to ispravno) mi koje smatramo da treba da nam muzevi pomazu ne mozemo da dodjemo do izrazaja i ostro smo osudjen ,zbog toga,jer je to samo "nas posao"...
srecom pa se borimo za to,mnoge su se kao ja izborile.
pomaze mi maksimalno oko deteta,porodila sam se carskim takodje,i kad god je mogao da bude tu,bio je...
zato sada on u odnosu na druge muskarce moze da deli savete kako i sta sa decom,dete ga obozava,i ne oseca se zapostavljeno jer zna da nije dete i da mu nisam ja mama,nego normalan muskarac koji treba da se posveti svom detetu..
to je samo greska majki koje su ih tako naucile i vasa sto se prihvatile te stvari...
a muzevi poput tvog ce da se okolo duvaju kako su oni decu odgajili.oni onda nisu ocevi,nego finansijeri
Ја сам се породила пре месец дана,и у ситуацији сам да ми је муж много више на фејсу и са друштвом него самном и дететом. Ко је ту запоатављен?
hahaha,bas ste simpaticne:-)
zbog takvih kao ti,mi normalne zene koje zelimo pomoc nemozemo doci do izrazaja.
hahaha,mnogo ste simpaticne.
aha mozes mislit. a zbog takvih kao ti propadaju brakovi...nestaje ljubavi...i mjenja se koncept porodice. s muskarcima treba znati pa ce ti pomoci i onda kada ne trazis i ne trebas njegovu pomoc. a ne uvijek kukati i da prostite po cijeli dan biti nad*kana
porodila sam se pre 15 meseci carskim rezom,suprug mi je pomagao samo dve nedelje,posle toga do danas sve radim sama.ne znam ko je zapostavjen on ili ja?
rekla bih da nije niko... dve sedmice.,pa to je 14 dana sasvim dovoljno da dodjes sebi.
vi danasnje zene nit znate sa radjate nit da odgajate poslusnu i finu decu. i uvek zalopoljke ba muzeve...
porodila sam se pre nedelju dana i stvarno moram da pohvalim svog supruga.Posto imam veliku ranu od secenja i dosta konaca ne mogu da stojim i jedva ustajem pa mi muz doda i odnese bebu po sto puta dnevno,on je drzi da podrigne,kupa je posto ja ne mogu da je drzim zbog bolova,presvuce...zaista sam iznenadjena kako se dobro snasao posto nam je prva beba,a dosta smo mladi oboje.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »