Komentari za tekst "Stiže obeštećenje za previsoke cene vrtića?"

Komentara
12
Ostavite komentar
Bojana, koliko ja znam,papiriza upis u vrtic se predaju u maju
Kada je prijava za vrtic,da li neko zna?
i muz i ja radimo, odbijeni smo pod izgovorom nema mesta, na nbg, tako da ne pricaj napamet, ako ne znas..p.s.srecno sa nalazenjem posla!!
Mene je sacekala opomena da ce mi dete ispisati ako ne platim zaostale racune a bilo ih je dva...inace placam 9700...u meduvremenu sam dobila blizance i isla sam da trazim smanjenje cene vrtica jer sad imam troje dece i smanjili su mi sa 9700 na 8700????? Inace moja cerka ima 6 godina i ide u vrtic Pepeljuga u Zemunu,ne vereujem u tu bajku da ce nam razlika biti vracena.
A u danasnjem Blicu pisu da nece biti moguce da se vrati novac za vise placen vrtic.
A zasto onda na vratima vrtica stoji pretnja da ce deca biti ispisana ako se ne izmire dugovanja do 13. marta?! Ko tacno treba da izmiri dugovanja, mi koji smo placali vise ili oni koji su uzimali to pa sada treba da nam vrate?
za pocetak grad nek ispuni predizborna obecanja i nek prime svu decu koja ispunjavaju uslove za boravak! dosta korupcije i veza!! mame sede kod kuce a deca im u vrticu za male pare zauzimaju mesto deci ciji su roditelji stvarno zaposleni. Napisite clanak na tu temu, ima nas puno ostecenih!
Obe ste u pravu. Svako dete ima pravo na druzenje i socijalizaciju. Istinite su obe price. Problem je u gradu sto nece da finansira izgradnju objekata.
Svako dete ima prava na vrtic.Ja ne radim imam dve cerkice ni jedna ni druga ne idu u vrtic,volela bih da nadjem poso ali kako kad nema ko da ih cuva.I posto ja ne radim znaci moje dete nema prava na vrtic,da se druzi sa drugom decom,da nauci mnoge stvari itd...Niste u pravu.
А шта са онима који су плаћали мање од економске цене?Хоће ли се њима тражити да ретроактивно доплате? Је ли неко о томе размишљао?
Pa verovatno misle na one koji su placali vrtic hiljadu ili dve dinara.
ne razumem vas. kako mislite da je neko placao manje od ekonomske cene?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »