Komentari za tekst "Stigli dokazi: Evo koliko su štetne MMS kapi"

Komentara
5
Ostavite komentar
Hlor dioksid je neutralan spoj hlora. Hlor u vodi patogene ubija koracijom, a hlor dioksid oksidacijom. Mi ljudi smo oksidanti što znači da nam je za život potreban kiseonik. Ne može imati negativan uticaj na ljudsko telo ako se unese sa vodom po uputstvima, ali zato ima neverovatan učinak kada se unese. Doslovno tagira patogene privučene drugačijim nabojem i oksidiše ih. Jedino sredstvo na svetu koje ima moć ulaska u crvene krvne stanice i čisti ih iznutra. Za ljudsko telo nežniji je od kiseonika koji udišemo. A to ne ide u prilog farmako mafiji da znamo. Ne napadajte odma informišite se.
Koliko je ova dece ubila? Posaljite je na psihijatriju ili u zatvor,samo je sklonite vec jednom.
Godpode!
Aman hoce li neko uhapsiti i skloniti sa interneta i ulice ovu famoznu samoprozvanu doktorku serijskog ubicu??? DRZAVO REAGUJ VEC JEDNOM!!!
Deset, devet, osam... sad će njeni branitelji da nagrnu sa komentarima i minusima. Njima ne treba dokaz da je ovaj "svetionik" modernog "lečenja" u pravu, baš kao što im ništa ne znače dokazi o štetnosti hlora.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »