Komentari za tekst "Šta vas čeka kad dođe beba: Situacije kroz koje su prošli svi roditelji"

Komentara
7
Ostavite komentar
ma super je sve....samo kad je dete zdravo i dobro i nista mi nije tesko...a pomislim uvek da sam i ja mojoj majci takve stvari radila..pa kako kazu: sve nam se vrati jednog dana...pozitivno samo!
Jeste malo tesko u pocetku, pogotovo kada je prvo dete, dok se ne naviknes na sve. Zato sam jedva cekala da poraste i postane samostalnije. Sada ima 6god. i sve je mnoooogo lakse.
Ivana imaš pravo i ja mislim tako tj. delimo istu muku! !! :(
Mozda je tesko kad dobijes dete, ali je mnogo teze kada se trudis da ga dobijes a nece...lekari,pa razne intervencije, lekovi....a ono nece pa nece...To boli mnogo vise 😢
Samo hrabro,upornost se uvek isplati.Zelim vam da uskoro postanete mama sve najlepse od srca...Ne odustajte.
Ivana, samo napred, pravac na vto bez gubljenja vremena. Nakon 8 godina lecenja i pogresnih lekarskih terapija i uzaludnih inseminacija koje su mi potrosile vreme i nerve, ostala sam u drugom stanju nakon prve vto! Tebi zelim isto ali da dodjes do cilja mnogo brze nego sto sam ja. Prijavi se na vto preko drzave i veruj u to da ces uskoro biti super mama!
Nije lako kad dodje beba, ali nije ni tesko! Svi su mu pricali o nespavanju, u pocetku bolnom dojenju, bebinom placu.. a niko mi nije rekao da cu biti najsrecnija na svetu, da cu je toliko voleti da svakih 5 minuta pozelim da izadjem na terasu i vicem naglas koliko je volim. Zato nista ne moze da bude tesko kad vas to malo stvorenje osvoji skroz.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »