Komentari za tekst "Trudnica preminula od gripa H1N1. Saznajte na vreme sve o ovom virusu!"

Komentara
5
Ostavite komentar
Hm, kazu stigla je u zapustenom stanju???? Sta to konkretno znaci, evo mog primera od pre dve nedelje, temperura, gubitak glassa, bolovi u kostima, zovem dr jer jedva mogu da govorim, na moju izjavu da sam, trudna, neeee, neee ni slucajno ne dolazite samo vitamin C, puno tecnosti i skidajte temperaturu!! 4 dan kada sam pocela da se gusim od kaslja, i otisla u dezurnu ambulantu, dr me hitno salje na infektivnu kliniku, sa pogledom, gde si bila do sad...???? Gde sam bila do sad, pa da lekari opste prakse ne sutiraju pacijente odmah ginekolozima, jer jelte ako ste trudni niste covek, mozda bih i ranije skratila svoju muku!! I da tako ja odlazim na infektivnu kliniku, i stvarno me primi divna dr, ajde kao prolazi sve to, glas se oporavlja, ali crp mi je 196, a ja sam 4 mesec trudnoce, e tu sad ona meni ukljucuje hemomicin, jer eto prosao je treci mesec, pa moze... I sumnja na neku bakteriju, e sad nije virus u pitanju!!! Sutradan moj lekar, izjavljuje, ma to je virus.... Posle 4 dana na kontroli crp je 140, ma btno je da pada, izjavljuje... Sto znaci da reaguje na antibiotike!!!!!! Pa cekaj ko je ovde lud!!! I sta sam ja uopste imala???? Virus, bakteriju, a kad pogledam ove simptome, pa vrlo slicno sam se osecala!!!! I sta mogla sam i ja tako doci kod nekog ko ce da izjavi da sam ja u zapustenom stanju!!! Ili lekari opste prakse ne zele da se bakcu sa trudnicama?????
sto se tice hitnog javljanja lekaru,nazalost kod nas u nasem gradu,Kikindi, prosto nemoguce. Da li si trudnica,ili jos gore ako nisi,pregled zakazuju mesec dana unapred...u mom slucaju,trudna sam 3,5 meseca,grlo me boli,kasljem i krajnici su mi otekli,sva sreca,hvala Bogu nemam temp,sve u svemu njih apsolutno to ne zanima,za njih ja nisam hitan slucaj,lekove bez recepta ne daju,a ko ce meni prepisati terapiju ja stvarno ne znam.... trebam da lazem da imam temperaturu,da bi oni smatrali za ozbiljnim slucajem,sto opet nije sigurno....bez teksta zam zaista! kako ja i da nee daj boze dobijem taj virus,kako da znam?
Dokle vise sa promocijom vakcina, uvaljujete visak?! Mislim stvaaarno. Nisam protivnik vakcina, ali toliko insistrianje posebno posle afera koje su pokazale samo interese pojedinaca, a ne nacije, pocela sam da se preispitujem!
Dea, informisite se malo. Svaki normalan lekar ce reci da trudnica ne sme da prima vakcine
Pa evo dokle, ova zena da je dobila vakcinu bi bila ziva! I rodila svoju bebu! Me mogu da verujem sta kazete nakon celog ovog teksta.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »