Komentari za tekst "Šta ste izgovorili bebi kad ste je ugledali?"

Komentara
50
Ostavite komentar
"Zdravo ljubavi,kako si lep" a zatim su ga odneli a ja nastavila da placem.Buduce mame srecno. :D
Hey, little honey bunny! Oh my god, you are so perfect! Nema lepseg osecaja nego kad vidis to maleno cudo koje te je do pre par sati sutiralo iznutra. :)
"jooooj,kako si grdaaaaan" i posle pocela da placem od srece.. :-)
kako si lep

Prvo sam rekla "dusoo malaa" :-)
"Cao bubice! Voljena si,zeljena i najbitnija." :)
posto sam rodila carskim pa su mi bebca tek uvece doneli prvo sto sam mu rekla"ej bebooo, dosao si kod mame" a.on se okrenuo i gleda u mene kao veliki. i stvarno je napredan nije ni 40 dana imao kada se okretao gledao u svoje rukice i okretao glavicu za tatom.(ja ga hranim i kako muz prolazi tako se bebac okrece za njim) . . .
Dok sam bila trudna muz me pita:"Joj hoce li on mene voleti,znas kako deca sa ocevima" Ja mu lepo kazem,ako budes posvetio paznju svom detetu i da on oseti tvoju ljubav i sigurnost kod tebe naravno da ce te voleti i postovati. Tako je i bilo od pocetka muz se nije plasio da ga uzme i da ga kupa i da presvlaci ma sve mi pomaze. Cak kad se bebac probudi nocu ne da mi da ja ustanem iz kreveta nego on ustane doda mi da ga nahranim. To bebe sve osete. . .
tako i moj za tatom isto, obozava ga, ne trepce dok ga gleda, smeje mu se, okrece se za njim, ma nece da jede dok je tu, samo mu se smejee..
prvo sam izgovorila
" ti si to malo stvorenje koje je bilo toliko nemirno u stomaku"
Kod mene nije bilo suza, bila sam presrecna naravno...ne mogu se setiti tacno ali msm da je bilo prvo "andjele moj mali....ijaooo pa zasto joj je kriv nosic?!" Dr se jako smejala jer je zvucalo kao da trazim reklamaciju :) Bila je malo guzva u stomaku pa je nosic otisao na stranu ali vrli brzo je sve doslo u normalu, bas kao sto je dr i rekla da ce biti.
Mi ce mo za par meseci ako sve bude kako treba doci na svet ,i jedva cekam ... ☺☺☺☺💜💜💜
Jao,kako je mala :) bas je bila mrvica :) Posle su dosle i nezne reci.
''Beebaaaaa?!'' :D :-*
Dobrodosla Andjele moj maleni♥
.... nisam plakala jer mi nije bila potreba za tim .... bila sam srecna a poprilicno i zacudjena da ja imam bebu ... ali prvo sto sam rekla bilo je ... jao vidi beba ... i dan danas posle 3 godine i sad sam u drugoj trudnoci nije mi jasno kako to da imam dete :) i dalje sam u cudu ponekad :)
nisam ni ja imala potrebu da palacem niti potrebu da se smejem, rec potreba ovde ne odgovara, vec su suze same tekle sto od srece, bolova, to su jake emocije u tom trenutku, sve se pomesa..
Rekoh: Zdravo ljubavi!
Samo mi nije jasnoo ko moze na bilo koji komentar od ovih da udara minuse ?!
Bila sam bleda ko krpa i rekla sam: ,,Zdravo?". Da se razumemo, znak pitanja nije greskom napisan :). Nisam imala pojma sta drugo da kazem, samo sam ga posmatrala.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »