Komentari za tekst "Šta je to Rh faktor?"

Komentara
8
Ostavite komentar
Ja sam 0- a suprug je A+ ,u 13.nedelja trudnoće. Oko 8.nedelje mi je rađen papa test gde me je nestručna doktorka prokrvarila. Evo sad sam radila UZ i sa bebom je hvala Bogu sve u redu. Interesuje me da li neko od vas zna, kada je potrebno prvo testiranje na antitela?
Ja sam 0- a muž B+ ,sin je nasledio tatinu krvnu grupu. Tokom trudnoće sam bar jednom mesečno proveravala antitela,a kad sam se porodila dobila sam injekciju imunoglobulina. Nadam se da će drugo dete "povući" na mene krvnu grupu.
Ja sam A+ suprug O+ ali ipak sam imala neka antitela prisutna, nisu mogli da otkriju koja. Nisu proveravali bebinu krvnu grupu i rh faktor a meni i dalje nije jasno sto sam imala ta antitela.
da li postoji sansa da je dete rh pozitivno ako smo i ja i muz rh negativni
Ne. Ako su oba roditelja Rh +, dete moze biti Rh-, jer roditeljska krvna grupa moze biti heterozigotska kombinacija. Ali ako su oba roditelja Rh-, i dete ce sigurno biti Rh-. Pozdrav
postoji jer ti beba moze povuci krvnu grupu od tvojih ili muzebih roditelja
Ne. Ja sa prvim muzem imam dve cerke, ja sam 0-, on je A-, i obe su rh negativne. Sad sam u 25 nedelji trudnoce, u drugom braku sa drugim muzem, a on je B+ , al sam primila inekciju. tako da nemas sta da brines ako je i otac negativan. Pozdrav :)
Moja supruga je drugi put trudna.Ona ja A- a ja sam B+
Posle prve trudnoce rodina je decaka sa AB- krvnom grupon i nije primila imunoglobulin.
Sada su se pojavile male kolicine anti-lea antitela
imam li razloga za zabrinutost
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »