Komentari za tekst "Seksualno nasilje nad decom bez reakcija"

Komentara
4
Ostavite komentar
Zasto odmah negativne konatacije? Niko nije konkretno optuzen, ali stvarno mislim da je dobro skrenuti paznju na taj problem. Zanemarivanje statistike, koja u osnovi i nije precizna nauka, je samo zatvaranje ociju pred problemom. Mozda jos nije kasno da se pomogne nekom detetu da ne ostane "obelezeno" psiholoskim posledicama. Treba objasnjavati deci u skladu sa njihovim uzrastom. A treba naravno poceti u porodici.
Sram vas bilo da objavljujete ovo, iako Ministarstvo je povuklo ovaj paket iz razloga koji je svakom roditelju jasan kad se upozna sa sadrzinom 'paket'. Dodatno, jos uvek nije dobijen odgovor ko je finansirao izradu paketa, koja cifra je u pitanju I pod kojim uslovima!!b
Potpuno neprecizan podatak da je u svakom odeljenju dvoje dece zrtva seksulanog nasilja. Moze se govoriti o proseku, a ne na ovakav nacin o "svakom odeljenju".
Ko je u radio "nacionalnu" studiju, i po kojim kriterijumima? Da li je ljubljenje i grljenje dece od baka i deka kad im se to ne svidja isto seksualno nasjilje? Na drugoj strani te studije se moze videti da je naručilac, izvršilac i neko sa spremnim rešenjem Incest Trauma Centar, tako da su rezultati te studije vrlo upitni.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »