Komentari za tekst "Povećan broj dece obolele od malih boginja"

Komentara
10
Ostavite komentar
Traze ti milion papira da ti upisu dete a onda posle prvog dana pokupi sve moguce zaraze :s
Ja sam ih dobila u trudnoci i nazalost moja curica je rodjena sa ostecenim sluhom .Pa Sad rszmislite dali se trebate vakcinisati ili ne .Opasnije su od velikih boginja i teze prolaze.Ona sada ima 21.god.i nikad nisam mogla da se pomirim stim da Mi je neko neodgovoran i zarazan dosao u posetu i sto nisam znala da ih mogu dobiti jer ih u detinjstvu nisam imala a niko Mi nije rekao .zato ne pametujte nego se vakcinisati i biti spokojan jer ugrozavate i druge sa svojom neodgovornoscu .
Ovo je cista glupost !Moje dete je imalo boginje iako je vakcinisano kao i sva vakcinisana decw.Tako da tvrdim da vakcina nije zastita ali verujem da pomaze u stvaranju imuniteta .
Bila bih vam veoma zahvalna kada bi prestali da izmišljate ovakve tekstove! Ostavite nas više na miru! Okrenite se malo oko sebe, gde vidite obolele od malih boginja??? Koliko je meni poznato, mnogo više oboljevaju vakcinisana nego nevakcinisana deca! Od bolesti protiv kojih se danas vakcinišu naša deca se ne umire! A i vakcine su dokazano neefikasne! Još jednom poručujem roditeljima koji imaju strah da će moje nevakcinisano dete ugroziti njihovo vakcinisano ,, Ne bojte se, vakcine su spasile čovečanstvo pa će i vas! "
Vaše nevakcinisano dete neće ugroziti vakcinisanu decu, ali može ugroziti onu decu koja zbog mnogih hroničnih bolesti i stanja nisu mogla da prime vakcinu kao i bebe koje još nisu primile ovu vakcinu, osobe sa oslabljenim imunitetom i trudnice i njihove nerođene bebe. Malo se više raspitajte.
Pravo deteta da bude vakcinisano bi trebalo biti iznad prava roditelja da se pravi pametan!
Ne mogu da verujem da neko, svojom odlukom da ga ne vakcinise, ugrozava sopstveno dete. Tacno da se te bolesti lece, ali daleko od toga da ne ostavljaju posledice. Uzmite za primer deciju paralizu.
Zaboga, ljudi, nemojte verovati svakoj gluposti koju cujete od raznih paranoicnih ljudi, vase dete je u pitanju!
I sta kazu ti "pametni roditelji" o vakcinaciji kad im deca obole?
Znaci za upis u vrtic i skolu ne traze potvrdu o vakcinaciji?













ma kakvi
Da, i mene to zanima, kako je dete krenulo u vtić bez potvrde o vakcinaciji.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »