Komentari za tekst "Ovako izgleda biti majka desetoro dece"

Komentara
7
Ostavite komentar
Neka je 100xlepo meni je to previse. I niko me ne moze ubediti da se mozes posvetiti tolikoj deci.
Gledala sam nekoliko njenih snimaka na yt. Ima cudan nacin vaspitanja dece, manja deca kada ustanu stavi ih na neki beli tepih i oni ne smeju da ustanu dok ih ona ne presvuce. Cula sam o tom nacinu ucenja dece da nije ni malo human jer dete u prevodu tuces svaki put kada ustane dok ne nauci da ne sme, kao zivotinju.
Ova žena:
- ima jako puno prostora
- ima pomoć u vidu ženice za čišćenje, dadilje itd
- ima para ili neke dečije dodatke
- ne čita knjige
- ne vežba
- ne ide u kupovinu
Slažem se u potpunosti.....
Oni su vegeterijanci i uzgajaju cini mi se dosta povrca. Sto se tice vesa ona ga samo opere ne pegla ga. Inace svi oni nose samo 3 boje, belu,crnu i sivu i jakne kupuju u ostoj boji svih velicina pa ih nasledjuju. Mislim da joj je muz neki svestenik i po meni zive kao neka sekta.
Ova žena je samo primitivna.
A j**ote da li je realno ovo??? Ja to ne mogu ni da zamislim...toliku kolicinu pelena, vesa koji trrba peglati, obroke pripremati i muza zadovoljiti. Potpuni i neprikosnoveni hit hitova!!! I onda postanes jutjuber od muke jer ko ce te zaposliti kao DESETOROTKU. Garant te kao frika posmatraju tada. ja ne mofu, tresem se od muke
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »