Komentari za tekst "Od ljubavi se raste - ovo je prvi razvojni zadatak vaše bebe"

Komentara
5
Ostavite komentar
Gospode Boze. Prvo kao POGLEDAJTE SLIKU a onda boldovanim slovima naznaceno da bas i ne mora da znaci da ako je tel u ruci da je to nesto ekstra lose. Ne znate ni vi sta pisete. I ne, nista strasno nema u tome sto uzmemo da procitamo novine dok dojimo ili hranimo jer vrlo verovatno tada jedino za to imamo NA MIRU vremena. Pozdrav hejterima
Licno ne koristim telefon tokom dojenja ali iz higijenskih razloga i takodje nislim da je slika totalna glupost. Vi bas znate da li se i kako zene povezuju sa bebama. Zanima me samo ove sto zaljubljeno gledaju u svoju bebu, sta rade ako imaju vise dece, verovatno starija deca isto tako stoje pored i gledaju u bebu. Mislim da nema potrebe da nabijate grizu savesti mladim majkama koje mozda i uzmu telefon za vreme dojenja ili pogledaju neku seriju.
Ovo za fotografiju je glupo, da kao mama koja tipka po telefonu nije se povezala sa svojom bebom. Dojim svoju bebu svaka 3 sata već mjesecima, recimo da u 24h ima 6-8 podoja, ako u jednom od tih podoja ne gledam zaljubljeno u svoju bebu i ne topim se od slatkoće i emocija, nego uzmem telefon, ispada da se nisam povezala. Imate dobrih tekstova, al nekad su što bi se reklo baš niđe veze s vezom...
Moja sisa na sat-dva i vjerovala ili ne cijelo to vrijeme je gledam, pa je mazim, pipkam joj ruke, gledam šta ona dira prstićima i dok god sisa ne diram telefon, tek posle kad zaspi i prestane da sisa uzmem telefon u ruke.
Prepoznala si se pa se branis. Istina je da ruzno deluje ova slika. Iako sve to radimo. Nema potrebe za kontranapadom, uostalom ne samo da je ruzno nego tako i zracimo bebe.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Ovo su najčešći problemi sa dojenjem »
Da bi se boja volje primila najbolje bi bilo da izbelite jaja »
Obavezna vakcina nije dostupna u domovima zdravlja već je roditelji sami plaćaju »
Pranje zuba nije baš na listi omiljenih aktivnosti mališana »