Komentari za tekst "Mama Marina čeka 10. dete"

Komentara
39
Ostavite komentar
Nadam se da deca imaju hranu, pod tim mislim na redovne i dovoljne obroke, odecu, obucu i sl...a ne da se mnoze, a nemaju za hleba..sve najbolje..
To se svi mi nadamo, lako je decu roditi ali im treba pruziti normalno detinjstvo, kako prvom tako i desetom detetu, a ne deseto dete da vecito nasledjuje nesto polovno. Obicno takve mnogobrojne porodice zavrse na tv i u novinama u nekoj humanitarnoj akciji.
mislim da je jaaaaaaaako sebicno komentarisati negativno zenu i njen majcinski zivot.
zenu koja je heroj
a samo zene to i mogu biti

srecna je ona koja nije otkrila sta znaci bitka i ceznja da imas svoje djete.



Ja imam dete od 16god,desila se POTPUNO slucajno druga trudnoca i sad imam jos jedno od 2,5 god a o trecoj trudnoci jer sam sad u sedmom mesecu nismo ni sanjali da ce tako olako da se desi pa se desilo.Naravno,SLUCAJNO.Jeste da nismo koristili zaštitu ali nisam nikad ni abortirala pa da tako planiram broj dece kao sto ste vi takve sa negativnim komentarima,verujem da ste svaka sebi natovarile tešku karmu na ledja jer abortus je ubitstvo po svim osnovama svidjalo se to vama da cujete ili ne.A ovoj zeni ako je stvarna,Svaka Čast!Bice srecniji nego ovi sto sve planiraju.
Niko se dobrovoljno ne sexa slucajno niti decu donose rode,ali se trudnoce desavaju i slucajno kad su sanse najmanje minimalne,kad pukne prezervativ,kad je zena u menopauzi,kad posle 10 vestackih neuspesnih oplodnji i 15 god.braka dobiju dete nenadano prirodnim putem,zato ne lupetajte da se ne moze desiti slucajno,zena je htela reci i neplanirano ali samo u tom momentu,da ih nije htela abortirala bi kao vecina vas,a sve koje su ubile sopstveno dete,nek se mole Bogu za oprost i nemaju pravo da komentarisu ovu Marinu!
Slucajno se seksala pa je roda slucajno donela bebu.
Slucajno da li postoji ili ne je filozofija u glavi posmatrača na isto.U mom slucaju je slucajno samo fizički mehanički doslo do tog stanja a ako gledam karmički duhovno i božije onda nista nije slucajno tako da sam ja blagoslovena decom kao i Marina a one koje ubiju zivot takodje ce dobiti po zasluzi.E to nije slucajno.
Slucajno ne postoji da se razumemo..
Bravo, Marina! Ako uspevate svima jednako da se posvetite, kao sto kazete, onda samo napred! I svaka vam cast, zaista ste hrabra i mama i zena!
Ajde Marija oladi.Ne savetuj ti mene kako cu ja svoje pare da trosim.Imam dete koje treba da ima sve a ne u bedi da odrasta.
Super, bas mi je drago zbog tebe i nadam se da ce sve biti onako kako si zamislila. Ali mislim da nema pravila kada su brace i sestre u pitanju, znam mnoge slucajeve gde su pored silne dece roditelji sami, a nakon njihove smrti su se svi razrodili.
Tvoje dete ce mozda da ima sve ali ovih 10 ce biti srecniji sto imaju jedni druge,i moja deca imaju sve i vise potpuno nego sto je potrebno ali ce imati bracu i sestre i nece biti sami kad mi umremo.Moja deca su finansijski potkovana vrlo vrlo,al ja ih ne ucim da je bitno da imaju sve.Vec jedni druge.
Tako je kraljice, to se zove pametno i zrelo razmisljanje.
Kazem ja,lakse ce ti biti da das nesto u humanitarne svrhe!!!😉Tvom detetu zelim sve najbolje,a ti nemas NIKAKVA PRAVA OSUDJIVATI nekog ko ima manje para od tebe!Sve se okrece ne zaboravi,zivot se menja u pet min.Marina ce biti covek i kad bude imala i kad bude nemala,a ti ces ziveti ozlojedjena i u novcu i bez njega,jer dusa ne moze da se kupi draga!!!!
Zašto mislite da je luda? Kada kaže da nije planirala možda pod tim misli da nikada nije razmišljala o tom broju. Ali da je posle drugog, trećeg ... shvatila da je spremna psihički, fizički i materijalno i nastavila da radja.
Ahahahah sa koje planete je pala ova zena kada izjavljuje da nije planirala toliko dece, ali eto dogodilo se. Gospodjo ja stvarno ne znam koja dileja moze da poveruje u vas nebulozni komentar. Decu ne donose rodje vec nastaju zna se kako. Neka su vam deca ziva i zdrava, ali komentar vam je stvarno glup.
Niki brate ja obozavam tvoje komentare! :D hahaha a mi se uvek nadjemo na istim tekstovima "rodila sa 60" i sl. xD
Niki ove zene nisu izgleda kako treba.Samo nas napadaju.
Zato sam i napisala da samo dileja moze da poveruje u ovu njenu debilnu pricu. Neka radja koliko hoce dece, njen zivot, ali te price nisam planirala i tako to, ma daj molim te.
Zena nije normalna ocigledno kad izjavljuje da u 21.veku su joj se desila deca a nije planirala.Budaletina teska.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »