Komentari za tekst "Kondomi: Pouzdani, a nepopularni"

Komentara
3
Ostavite komentar
Bravo za tekst! Samo pogledajte koliko minusa dobije svaki komentar koji propagira kontracepciju i bice vam jasan nivo svesti nasih zena. Kad cujem rikverc metodu kao zastitu - ne mogu da verujem! Volela bih sutra da te zene svojim 16godisnjim cerkama preporuce rikverc, pa da im kazu cerke- mama, desilo se, vodi me na abortus. Strasno!
Andrijana, potpuno se slazem. Abortus je opravdan samo kod anomalija ploda, i naravno ako plod ugine ili ne daj Boze ako se desi silovanje. Kod nas su abortusi previse ucestali! A zene uporno insistiraju na rikverc metodi! Pritom, nije trudnoca jedina stvar, ali je dozivljavam kao najkrupniju. Nikad nisam cula da je zenino intimno zdravlje u redu, a ne koristi zastitu (izuzetak su parovi kojima je trudnoca ok, oboje zdravi, i verni). Svaka se poziva na to kako su pilule hemija, a niko ih ne tera da to uzimaju - ja prva ne bih nikad. Makar kondom + rikverc! Da se ne hvataju za glavu ako pukne. Ja ne mogu da verujem da zene u vezama u kojima tim muskarcima ne bi rodile decu - ne koriste zastitu! Ne verujem ni da imaju toliko poverenje da im je novi decko potpuno zdrav...
Bravo za komentar, slazem se sa tobom. Koliko su devojke neinformisane pa to je strasno. Izgleda da je lakse ici na abortus, nego se zastititi na vreme. Cenu namernog prekida trudnoce bih stavila toliku da im se zavrti u glavi, pa da razmisle sledeci put da li ce se stititi.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »